من باب انیمه سایبرپانک:
Rebecca>>>>>Lucy
Rebecca>>>>>Lucy
من باب انیمه سایبرپانک:
Rebecca>>>>>Lucy
لوسی هاته ربکا گوگول مگولمن باب انیمه سایبرپانک:
Rebecca>>>>>Lucy
سر اندینگ قشنگ سنگ تمام گذاشتند.تریلر جدید Chainsaw Man:
watch?v=v4yLeNt-kCU
تم Opening رو Kenshi Yonezu خونده با نام KICK BACK. از معروف ترین کار های Kenshi Yonezu تم Opening فصل دوم My Hero Academia اه.
هر قسمت تم Ending اش فرق می کنه.
تم اول ساخته سلطان بند ها Maximum the Hormone معروف به Japanese System of a Down اه که همتون با What's up people اه Deathnote می شناسیدش.
Eve هم که من ارادت خاصی بهش دارم
لیست Ending ها:
“HAWATARI NIKU CENTI ("2-hundred-million-centimeter-long blades”) by MAXIMUM THE HORMONE
“ALL KINDS OF KISSES” by ano
“Fight Song” by eve
“Deep Down” by Aimer
“Rendezvous” by Kanaria
“In the Back Room” by syudou
“Violence” by QUEEN BEE
“Time Left” by ZUTOMAYO
“first death” by TK from Ling tosite sigure
“tablet” by TOOBOE
“CHAINSAW BLOOD” by Vaundy
“DOGLAND” by PEOPLE 1
به خدا که تو مازوخیسم داری147 چپتر مثل برق و باد تموم شد...اگه الان بگم که حالم خوبه و هیچ دوشواری وجود نداره...دارم مثل *** دورغ میگم عاقا کلاً داغونم، یعنی حتی لغت داغون هم کمه...از 8 جهت به روش سامورایی، ذهن و روحم مورد چیز قرار گرفته
یه سری نقدهایی درباره پونپون هست با این مضمون که آیکو علاقهای به پونپون نداشته. یادم نیست کجا خوندمش ولی توصیه میکنم سمت نقدهاش نرید.
مرگ مادر آیکو واسه من شروع سراشیبی، سگ سیاه افسردگی و نقطه بیبازگشت بود. همش امیدوارم بودم زنده بمونه.
بهترین چپتر داستان هم به نظرم ۱۴۵ بود و بارها بارها خوندمش.
یه موردی هم که تو ذوقم خورد زنده موندن پونپون بعد اقدام به خودکشی بود.
از میزان تاثیر داستان و لهیدگی بعدش بر خودم بگم که اون دوره از زندگی برنامه خواب داغونی داشتم و تا ۲ ۳ شب بیدار بودم اکثرا. ۳ ۴ چپتر آخر رو ۶ عصر تمام کردم و رفتم رو تخت تا ۵ صبح فرداش.
مانگاکا خیرندیده هم هرسال سر tanabata با یه عکس طرحی از آیکو حال همه رو میگیره باز.
نهایتاً که فوقالعادهست این کار.
حالا جالب اینجاست که اصلا نفرتت از یه بازی دیگه هست، داری نسبتش میدی به گنشیناین انیمه گنشین واقعا عجیبه. یه ور کار ufotable هست که محبوب ترین انیمه ساز هست برای من از یه ورم این گنشین ملعون هست که به شدت بدم میاد ازش تا حالا عشق و نفرت همزمان اینطوری تجربه نکرده بودم
مثل این میمونه که من از انیمه گاد ایتر بدم بیاد، بعد بیام تمام انیمه های دیگه که ufotable ساخته رو هم بلاک کنمیه بازی دیگه از همین شرکت به اسم houkai impact 3rd بازی کردم واقعا هنوز کابوسش رو می بینم
به حدی ناجور سعی می کنه از پلیر پول بکشه که کف دستمو داغ کردم دیگه سمت بازی های این لاشخورا نرم
نه آقا بعد این پست باز حماقت کردم و گنشین رو دانلود کردم و چند ده ساعتی هم بازی کردم و متاسفانه یه چیز تهوع آوری بود عین همون هونکای این دفعه دیگه نشیمنگاه رو داغ زدم که هر موقع میشینم پای سیستم دردش یادم بیاد و برای بار سوم این حماقت رو تکرار نکنم هیچوقتحالا جالب اینجاست که اصلا نفرتت از یه بازی دیگه هست، داری نسبتش میدی به گنشین
مثل این میمونه که من از انیمه گاد ایتر بدم بیاد، بعد بیام تمام انیمه های دیگه که ufotable ساخته رو هم بلاک کنم