m.a.t
Loyal Member
دقیقاً مصداق «هیچ کس آن را نخواند» ـه.فکر کردم شوخی میکنی "هیچکس آن را نخواند" بعد که دیدم اصلا پیدا نمیشه و بعد کیفیت رو که دیدم فهمیدم چرا اینو میگی
فعلا تا داستان دوم وقت کردم بخونم و خوب بود. در واقع اگر بخوایم با طراحیش مقایسه کنیم شاهکاره
یه نگاه به بقیه کارای نویسنده هم کردم اسم های جالبی داشتن بعد Trace حتما سراغ اونا هم میرم.
و این در حالیه که اولین منهوایی ـه که به فارسی ترجمه شده. و تقریبا از این مطمئنم
و باز به صورت عجیبی تقریباً یکی از اولین منهواهایی هم هست که به انگلیسی ترجمه شده! یعنی تا قبل از این تقریباً هیچ کس نمیدونست منهوا چیه.
در حدی که اولین بار که Trace ترجمه شده یه عده براشون سوال بوده این مانگا چرا این شکلیه و آیا روی کاغذ توالت چاپ میشده که صفحههاش انقدر درازه؟
بهترین کار نویسندهاش بعد از Trace به نظرم Can't See Can't Hear But Love ـه. نسبتاً کوتاه و به شدت ایده عجیبی اما سادهای داره.
هنوز انگار لینکی ازش نیومده.View attachment 262196
کسی در جریان این انیمه bas-_tard که از نت فلیکس پخش میشه هست، یه اقتباس از یه مانگای قدیمه و خیلی عجیب غریبه، تاریخ انتشارش رو که دیروز زده بودن، اگه کسی میدونه اومده امار بده بریم ببنیم و فیض ببریم از این wtf I just watched![]()
قدیما (یعنی خیلی خیلی قدیم)، مانگاش رو توی AW ترجمه میکردن. تا یه جایی هم ترجمهاش منتشر شد اما انقدر وضعش خراب بود که تصمیم مدیریتی گرفته شد که دیگه فارسیش منتشر نشه