Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

اصلا متوجه نشدم @سید محمد رضا زلدا فن تریلر فصل 2 موشوکو تنسه رو 2 پست بالاتر گذاشته :-" :-" :-"

محمد حسین :D

@Z-fan حاجی من که نمیدونم توی تریلر چه خبره ولی اونایی که لایت ناول رو خوندن خیلی خوشحالن :-"

سه تا دلیل
1. تا جایی که تریلر نشون داده یکی از آرک های محشر داستان این فصل قراره اقتباس شه (احتمالا تو Cour 2 اش)
و اگه دوباره 6 جلد رو اقتباس کنن تا Turning Point 4 هم میرسیم که به غایت پشم ریزونه
2. جلد هفتم رمان که هم وب ناول هم مانگا اسکیپ اش کرده بودن این جا قراره کامل اقتباس شه. از اون جا که خیلی ها از طریق این دو تا منبع (و نه لایت ناول) موشوکو تنسی رو خوندن، برای همشون این جا متریال جدید و مهمیه. چون یه خلایی بود تو جفت وب ناول و مانگا که الان قراره جاش پر شه
3. IT LOOKS FUCKING COOL شماها فکر کنم مانگا رو نخوندید ولی کاراکتر دیزاین ها اصن نسبت به مانگا تو یه سطح تخیلی ای بهتره. انیمیشن ها و استایل و اینا رو هم نگم دیگه

چه دلیلی هست که آدم خوشحال نباشه؟ :دی

محمد حسین :D

سه تا دلیل
1. تا جایی که تریلر نشون داده یکی از آرک های محشر داستان این فصل قراره اقتباس شه (احتمالا تو Cour 2 اش)
و اگه دوباره 6 جلد رو اقتباس کنن تا Turning Point 4 هم میرسیم که به غایت پشم ریزونه
2. جلد هفتم رمان که هم وب ناول هم مانگا اسکیپ اش کرده بودن این جا قراره کامل اقتباس شه. از اون جا که خیلی ها از طریق این دو تا منبع (و نه لایت ناول) موشوکو تنسی رو خوندن، برای همشون این جا متریال جدید و مهمیه. چون یه خلایی بود تو جفت وب ناول و مانگا که الان قراره جاش پر شه
3. IT LOOKS FUCKING COOL شماها فکر کنم مانگا رو نخوندید ولی کاراکتر دیزاین ها اصن نسبت به مانگا تو یه سطح تخیلی ای بهتره. انیمیشن ها و استایل و اینا رو هم نگم دیگه

چه دلیلی هست که آدم خوشحال نباشه؟ :D
من همش میخواستم لایت ناول شروع کنم (از وقتی فصل 2 تموم شد) ولی خوب کم وقتی( شما بخون تنبلی :-" ) مگه میزاره...
ولی همین تریلر به شدت هایپمون کرد و اگه بتونن نیمه اول انیمه رو به زمستون 2023 برسونن عالی میشه و زیاد منتظر نمیمونیم 8->

+

عاقا این تابستون واقعا کویره برای من :-" فقط overlord و made in abyss هستن که شاید ببینمشون. فصل 3 اورلورد که افتضاح بود از نظر فنی و الانم داستان و ...ـش یادم رفته کلا.

made in abyss هم...
خیلی overrated هست و از یه جایی به بعد میره توی در و دیوار و برای همین شاید نبینمش :-" :-" :-"
مانگا رو حدود 10-15 چپتر پیش دراپ کردم و برای من اون عجیب و نا اشنا بودن دنیا و خود abyss خیلی وقت پیش از بین رفت و دیگه رمقی برای اادامه مانگا باقی نموند واقعا :-"

البته این اورریت بودن Made in abyss به اندازه hunter x hunter نیست و برای hxh باید کلا واژه قویتر و بالاتری از اورریت استفاده بشه :-w

:D

+

من مانگای موشوکو رو خوندم و پیگیر هم نبودم که ببینم رمان هم داره یا نه. و باید بگم مانگاش باعث میشه شما فکر کنید یه داستان معمولی در حد «ای بدک نیست» رو می‌خونید.
طراحی و اینا که دیگه صحبتش رو هم نکن. همین که مانگاش رو دراپ کردم نشون میده در چه سطحی در رمانش Read ـه.

حیف که پرهام گفته توی تاپیک اعمال خشونت نکنید
بدو برو:
Unpopular Opinion Center | [قوانین پست اول مطالعه شود]
این نظرات من صرفا فکت هستن و مناسب همین تاپیک انیمه به نظرم :-" :-" :-"

آخرین ویرایش:
من مانگای موشوکو رو خوندم و پیگیر هم نبودم که ببینم رمان هم داره یا نه. و باید بگم مانگاش باعث میشه شما فکر کنید یه داستان معمولی در حد «ای بدک نیست» رو می‌خونید.
طراحی و اینا که دیگه صحبتش رو هم نکن. همین که مانگاش رو دراپ کردم نشون میده در چه سطحی در رمانش Read ـه.
made in abyss هم...
خیلی overrated هست و از یه جایی به بعد میره توی در و دیوار و برای همین شاید نبینمش :-" :-" :-"
مانگا رو حدود 10-15 چپتر پیش دراپ کردم و برای من اون عجیب و نا اشنا بودن دنیا و خود abyss خیلی وقت پیش از بین رفت و دیگه رمقی برای اادامه مانگا باقی نموند واقعا :-"

البته این اورریت بودن Made in abyss به اندازه hunter x hunter نیست و برای hxh باید کلا واژه قویتر و بالاتری از اورریت استفاده بشه :-w

:D
بدو برو:

بدو برو:
کلا مانگا گند زده، همون Re:Zero وقتی مانگا براش زدند شدید توی در و دیوار بود! این آرک های فصل دوم انیمه تازه آرتیست انیمه رو عوض کردند جالب شد.
کلا مانگا براساس رمان ساختن جالب در نمیاد!:D

آخیش امتحانای دانشگاه تموم شد.
وقتشه یه مروری داشته باشیم رو انیمه هایی که این فصل دیدیم :D
فکر کنم همتون میدونید انیمه دیدن تو شب قبل امتحان چه صفایی میده :دی
به ترتیب از کم اثر ترین به اثرگذارترین انیمه های فصل میریم :دی طبیعتا 90 درصد انیمه ها رو ندیدم.

Kawaii Dake ja Nai Shikimori-san
دراپ سر قسمت 3
این انیمه باید لوح مقدس همه چیزهایی باشه که نباید تو یه کار Rom-com وجود داشته باشه
شخصیت های لوس و تک بعدی
داستان Nonexistent
گرافیک بیش از حد کیوت و موئه
کاراکتر دیزاین های به ظاهر یونیک ولی در عمل تکراری و خسته کننده
موی صورتی :D
و...

خدا رو شکر اینو دراپ کردم جاش یه چیز دیگه شروع کردم که پایین تر بهش میرسیم :دی

Spy x Family
دراپ سر قسمت 8
نه به خاطر این که بد بود
به خاطر این که دیگه تحمل ام نکشید. رفتم مانگا رو خوندم. به نظرم انیمه واقعا کار عالی ایه
ولی حس نمی کنم با ندیدنش چیز خاصی رو از دست دادم. شاید هم دادم و نمیدونم
ولی اقتباس خوبی کردن واقعا.

حیف من ترجیحم به مانگائه در مورد این یه اثر. رفتم دوباره آنگویینگ شدم و خود مانگا کماکان کار 9/10 و بی نظیریه
انیمه به نظرم کار 8/10 ـیه

Paripi Koumei
8/10
Our Boy, Kong Ming is fucking cool man

عجب کار خوبی بود :دی
من عاشق کارهای این شکلی مثل Zombieland Saga ام که موضوع موسیقی رو با یه المان عجیب و غریب و به ظاهر مسخره ترکیب می کنن و ازش واقعا یه انیمه خوب تو ژانر در میارن
Paripi Koumei هم عملا همینه
کلا این شیوه نقشه چینی کونگ مینگ برای ایکو و پیشبرد هدف هاش خیلی قشنگ اند واقعا
کابتایجین و آرکش هم محشر بود
به جد یکی از معدود انیمه هایی بود که رپ هایی که توش میخوندن واقعا حس و حال خوبی به آدم می داد و هایپ بودند
و انیمه اصن در مورد رپ نیست و بیشتر در مورد پاپ ـه :دی دیگه خودتون برید تا تهش :دی

Kaguya sama Love is War: Ultra Romantic
10/10
بهترین انیمه فصل به راحتی :دی
اقتباس خفن به این میگن
مانگا که 10/10 اینم 10/10
واقعا نمیدونم چی بگم. یه ترکیب عجیبی از انیمیشن خفن. کاراکتر دیزاین های توپ، صداپیشگی از یادنرفتنی و استایل کارگردانی وحشتناک متنوع که مثل بهترین پیتزای عمرت میاد رو میز جلوت
آره استیک و چلوکباب نیست
ولی پیتزاییه که یحتمل از اکثر استیک ها و کباب ها خوشمزه تره :x

و در نهایت شاید بهترین انیمه فصل نباشه (چون کاگویا ساما وجود داره)
ولی سورپرایزکننده ترین انیمه فصل

MV5BOGNjYmZlZGItODg2MC00NWYxLTkyYjktYzFjZmJkMmNmYjYwXkEyXkFqcGdeQXVyMTEzMTI1Mjk3._V1_FMjpg_UX1...jpg

Summertime Rendering
Mystery
25 Episodes

9/10

داستان انیمه Summertime Rendering از این قراره که یه روز یه شاهکار ژانر میستری تو چنگال سرویس استریم دیزنی پلاس که هیچ کی توش انیمه نمی بینه میفته و هیچ احدی دیگه راجع بهش صحبت نمی کنه
این داستان انیمه و محجوریت اشه :دی
قصه انیمه حالا اینه که آجیرو شینپه یه کارآموز و دانشجوی رشته آشپزی (اگه اشتباه نکنم) ـه که بعد شنیدن خبر مرگ خواهر ناتنی اش "کوفونه اوشیو" برمیگرده جزیره. اوشیو گویا موقع نجات یکی از دختربچه های آشناهاشون تو آب غرق میشه و از خفگی میمیره. شینپه با این تصور میاد تو جزیره برای عزاداری. ولی بعد یه مدت متوجه چیزهای عجیب غریبی میشه
آثار خفگی با دست روی گردن اوشیو که به طرز ماهرانه ای مخفی شدند
حضور یه آدم غریبه و مشکوک تو جزیره
و این که گویا افسانه سایه ها که طبق اون ملت توسط دوبل خودشون کشته میشن دوباره بین مردم شروع به پخش شدن می کنه
شینپه درگیر این راز و رموز میشه تا بفهمه ریشه مرگ اوشیو کوفونه دقیقا چی بوده و واقعا اوشیو رو بدل خودش کشته یا چیز دیگه.

خلاصه که کار، کار میستری مشتی ایه
سامرتایم رندرینگ منو یاد دث نوت میندازه
نه به لحاظ داستانی. بلکه به لحاظ ریتم. هی کلیف هنگر پشت کلیف هنگر و هیچ وقت هم ضعیف تر نمیشه. خشونتش وحشتناک بالاست ولی شخصیت ها کماکان دوست داشتنی اند و مرگ هاشون عذاب آورده حتی اگه داستان حول محور لوپ زمانی بگذره

به لحاظ داستانی یخورده اسپویل میشه ولی سعی کنید هیگوراشی و ری:زیرو و کیسیجو رو بریزید تو یه ظرف نتیجه اش میشه Summertime Rendering
خوشبختانه مشابه کیسیجو، این انیمه هم 25 قسمت قراره پشت هم پخش شه و تا ته مانگا رو بره جلو (مانگایی که فکر کنم دو سال پیش تو Shonen Plus انتشارش استارت خورد و همین 2022 تموم شد انتشارش)

من حقیقتا مانگا رو نخوندم
ولی انیمه تو این 25 قسمتش شدید منو گرفته. خیلی ایده ها اورجینال نیستن. نحوه اجرا ولی، فوق العاده است. جوری که ایده ها به زمین نشستن واقعا بی نقصه. کاراکترا عالین. ستینگ جزیره ای داستان خیلی قشنگ پیاده شده. از طراحی صدا تا لهجه شخصیت ها و... موسیقی و انیمیشن هم کاملا کار درجه یکیه

من شیکیموری سان رو دراپ کردم و طبق معدود تعریف هایی که تو توییتر بود این رو استارت زدم
و شدییید چسبید
به شما هم همین پیشنهاد رو می کنم :دی
Less Mediocre Romcoms
More Brutal Mysteries >:)>:)>:)

آخیش امتحانای دانشگاه تموم شد.
وقتشه یه مروری داشته باشیم رو انیمه هایی که این فصل دیدیم :D
فکر کنم همتون میدونید انیمه دیدن تو شب قبل امتحان چه صفایی میده :D
به ترتیب از کم اثر ترین به اثرگذارترین انیمه های فصل میریم :D طبیعتا 90 درصد انیمه ها رو ندیدم.

Kawaii Dake ja Nai Shikimori-san
دراپ سر قسمت 3
این انیمه باید لوح مقدس همه چیزهایی باشه که نباید تو یه کار Rom-com وجود داشته باشه
شخصیت های لوس و تک بعدی
داستان Nonexistent
گرافیک بیش از حد کیوت و موئه
کاراکتر دیزاین های به ظاهر یونیک ولی در عمل تکراری و خسته کننده
موی صورتی :D
و...

خدا رو شکر اینو دراپ کردم جاش یه چیز دیگه شروع کردم که پایین تر بهش میرسیم :D

Spy x Family
دراپ سر قسمت 8
نه به خاطر این که بد بود
به خاطر این که دیگه تحمل ام نکشید. رفتم مانگا رو خوندم. به نظرم انیمه واقعا کار عالی ایه
ولی حس نمی کنم با ندیدنش چیز خاصی رو از دست دادم. شاید هم دادم و نمیدونم
ولی اقتباس خوبی کردن واقعا.

حیف من ترجیحم به مانگائه در مورد این یه اثر. رفتم دوباره آنگویینگ شدم و خود مانگا کماکان کار 9/10 و بی نظیریه
انیمه به نظرم کار 8/10 ـیه

Paripi Koumei
8/10
Our Boy, Kong Ming is fucking cool man

عجب کار خوبی بود :D
من عاشق کارهای این شکلی مثل Zombieland Saga ام که موضوع موسیقی رو با یه المان عجیب و غریب و به ظاهر مسخره ترکیب می کنن و ازش واقعا یه انیمه خوب تو ژانر در میارن
Paripi Koumei هم عملا همینه
کلا این شیوه نقشه چینی کونگ مینگ برای ایکو و پیشبرد هدف هاش خیلی قشنگ اند واقعا
کابتایجین و آرکش هم محشر بود
به جد یکی از معدود انیمه هایی بود که رپ هایی که توش میخوندن واقعا حس و حال خوبی به آدم می داد و هایپ بودند
و انیمه اصن در مورد رپ نیست و بیشتر در مورد پاپ ـه :D دیگه خودتون برید تا تهش :D

Kaguya sama Love is War: Ultra Romantic
10/10
بهترین انیمه فصل به راحتی :D
اقتباس خفن به این میگن
مانگا که 10/10 اینم 10/10
واقعا نمیدونم چی بگم. یه ترکیب عجیبی از انیمیشن خفن. کاراکتر دیزاین های توپ، صداپیشگی از یادنرفتنی و استایل کارگردانی وحشتناک متنوع که مثل بهترین پیتزای عمرت میاد رو میز جلوت
آره استیک و چلوکباب نیست
ولی پیتزاییه که یحتمل از اکثر استیک ها و کباب ها خوشمزه تره :x

و در نهایت شاید بهترین انیمه فصل نباشه (چون کاگویا ساما وجود داره)
ولی سورپرایزکننده ترین انیمه فصل

View attachment 262827

Summertime Rendering
Mystery
25 Episodes

9/10

داستان انیمه Summertime Rendering از این قراره که یه روز یه شاهکار ژانر میستری تو چنگال سرویس استریم دیزنی پلاس که هیچ کی توش انیمه نمی بینه میفته و هیچ احدی دیگه راجع بهش صحبت نمی کنه
این داستان انیمه و محجوریت اشه :D
قصه انیمه حالا اینه که آجیرو شینپه یه کارآموز و دانشجوی رشته آشپزی (اگه اشتباه نکنم) ـه که بعد شنیدن خبر مرگ خواهر ناتنی اش "کوفونه اوشیو" برمیگرده جزیره. اوشیو گویا موقع نجات یکی از دختربچه های آشناهاشون تو آب غرق میشه و از خفگی میمیره. شینپه با این تصور میاد تو جزیره برای عزاداری. ولی بعد یه مدت متوجه چیزهای عجیب غریبی میشه
آثار خفگی با دست روی گردن اوشیو که به طرز ماهرانه ای مخفی شدند
حضور یه آدم غریبه و مشکوک تو جزیره
و این که گویا افسانه سایه ها که طبق اون ملت توسط دوبل خودشون کشته میشن دوباره بین مردم شروع به پخش شدن می کنه
شینپه درگیر این راز و رموز میشه تا بفهمه ریشه مرگ اوشیو کوفونه دقیقا چی بوده و واقعا اوشیو رو بدل خودش کشته یا چیز دیگه.

خلاصه که کار، کار میستری مشتی ایه
سامرتایم رندرینگ منو یاد دث نوت میندازه
نه به لحاظ داستانی. بلکه به لحاظ ریتم. هی کلیف هنگر پشت کلیف هنگر و هیچ وقت هم ضعیف تر نمیشه. خشونتش وحشتناک بالاست ولی شخصیت ها کماکان دوست داشتنی اند و مرگ هاشون عذاب آورده حتی اگه داستان حول محور لوپ زمانی بگذره

به لحاظ داستانی یخورده اسپویل میشه ولی سعی کنید هیگوراشی و ری:زیرو و کیسیجو رو بریزید تو یه ظرف نتیجه اش میشه Summertime Rendering
خوشبختانه مشابه کیسیجو، این انیمه هم 25 قسمت قراره پشت هم پخش شه و تا ته مانگا رو بره جلو (مانگایی که فکر کنم دو سال پیش تو Shonen Plus انتشارش استارت خورد و همین 2022 تموم شد انتشارش)

من حقیقتا مانگا رو نخوندم
ولی انیمه تو این 25 قسمتش شدید منو گرفته. خیلی ایده ها اورجینال نیستن. نحوه اجرا ولی، فوق العاده است. جوری که ایده ها به زمین نشستن واقعا بی نقصه. کاراکترا عالین. ستینگ جزیره ای داستان خیلی قشنگ پیاده شده. از طراحی صدا تا لهجه شخصیت ها و... موسیقی و انیمیشن هم کاملا کار درجه یکیه

من شیکیموری سان رو دراپ کردم و طبق معدود تعریف هایی که تو توییتر بود این رو استارت زدم
و شدییید چسبید
به شما هم همین پیشنهاد رو می کنم :D
Less Mediocre Romcoms
More Brutal Mysteries >:)>:)>:)
دوستان یک سری انیمه ژانر میستری مثل همین سامر تایم معرفی میکنید ؟
خیلی خوب بود این یکی

خیلی خوب بود این یکی
Gosick :D

این پست صرفا بر این اساس داده شد که پرهام بدونه ما گوسیک رو میستری "هم" میدونیم:دی :-"

خیلی خوب بود این یکی
والا حال‌وهواش اون‌قدر خاص و گیراست که شخصا اینجور کار یادم نمیاد، ولی این لیست شاید توش چیز به‌دردبخور پیدا بشه برات. بیشترشون رو البته کامل ندیدم (پس چرا پیشنهاد می‌دم آخه؟!)، ولی کارهای رازآلود مطرح و خوبین:
- Erased 2016
- Odd Taxi
- Hell Girl
- Mushishi
- Shigofumi
- The Garden of Sinners (سریالی نیست. یک مجموعه سینماییه)
- The Promised Neverland (دیدیش حتما)
- 7Seeds

سلام :D :D :D

سوال فنی

الان انیمه RWBY: Ice Queendom چند قسمت اومده؟ باید یکی باشه ولی بعضی جاها نوشتن 3-1 و 1 ساعته گذاشتن

انیمیشنش رو تا Volume 5 دیده بودم بیش از حدی که باید خوشم اومدم بود، تازه دو هفته پیش فهمیدم دارن ازش انیمه میسازن، چقدر هم VA هاش تو تریلر خوب بودن :x

یه زمانی (همین سه-چهار سال پیش) تو یکی از سایت‌های گیم وطنی می‌خواستیم معرفی انیمه بریم، مگه می‌شد؟ حتی My Hero Academia هم منشوری تشخیص دادن. الان جاهایی که آدم فکرشم نمی‌کنه، مطلب انیمه می‌زنن. مثلا الان دیدم سایت فرارو (خبرگزاری) کلی خبر و مطلب انیمه داره! :o فکر کنین مثلا وسط خبرای سیاسی و اجتماعی کلاسیک، یهو همچین تیتری به چشم‌تون بخوره: سریال انیمۀ «حمام جدید رومی»! :D
----------
Jashin-chan Dropkick X - Ep 1
وااااای! عالــــــــی بود!=))
دلم برای خل‌وچل‌بازی‌ها، ارجاع دادن‌ها، دیوار چهارم شکستن‌ها و شوخی‌های بامزه‌ش با همه‌چی تنگ شده بود:x
یه اسپویلر باز کنیم:
کاراکتر مهمون‌شون عالی بود! :o
یا اونجا که به کریپتو اشاره کرد!
ایده اولش هم که اون وضع شلوغ‌پلوغ رو پیش آورد، خیلی باحال بود
یا همون پای حرف X توی اسم رو وسط کشیدن! با خودش هم شوخی می‌کنه! :D
واقعا تیم‌اش مشتی و کاربلدن :-bd

خدایا خداوندا بسه دیگه.

Netflix داره Live Action جدید از Death Note می سازه.
سازنده هاشم Duffer brothers ان سازندگان Stranger Things که اومدن یک کمپانی جدید به اسم Upside Down Pictures زدن.

این Netflix از صنعت انیمه بکشه بیرون من کل تاپیک رو شیرینی می دم.

قسمت 1 overlord iv رو دیدم و با افتخار از همین الان انیمه رو دراپ میکنم :-"
بیشتر بخاطر اینه هیچی یادم نیست از داستان با اینکه ناول هاشو هم یه زمانی میخوندم. به نظر خودم اینا تاثیرات موشوکو تنسه هست و الان تو وضعیم که حتی نمیتونم به کارای ایسکای دیگه فکر کنم :-"
+

با تشکر از @سید محمدعلی زلدا فن بابت معرفی انیمه های جدید :x
کلا معمولا فقط معرفی های این تاپیک هستن که منو مجبور میکنن انیمه های جدید رو برم سراغشون، سامرتایم هم زدم دانلود بشه.

+

حاجی @Arima Kishou قسمت جدید مانگای opm اومد ولی هنوز ترجمه نشده، منم از الان دستام داره میلرزه نمیتونم صبر کنم :-"
خودمو خیلی کنترل کردم نرم همون نسخه ژاپنی رو عکساشو ببینم تا الان :-"

+

خدایا خداوندا بسه دیگه.

سازنده هاشم Duffer brothers ان سازندگان Stranger Things که اومدن یک کمپانی جدید به اسم Upside Down Pictures زدن.

خیلی هم عالی :x :x :x به نظرم باید به نتفلیکس یه شانس دیگه داد و شک ندارم این دفعه دیگه پند نمیزنن و یه اثر قوی تحویلمون میدن :-j

خدایا خداوندا بسه دیگه.

نه که اولی خیلی خوب بوده یکی دیگه هم میخوان بسازند. :-& :-& :-& :-& :-&

حاجی @Arima Kishou قسمت جدید مانگای opm اومد ولی هنوز ترجمه نشده، منم از الان دستام داره میلرزه نمیتونم صبر کنم :-"
خودمو خیلی کنترل کردم نرم همون نسخه ژاپنی رو عکساشو ببینم تا الان :-"
صبر میکنم آقا!
حیفه.:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or