ce7en44
کاربر سایت
اصرار کسانی که میگن گوسیک انیمه رومنس نیست، مثل این میمونه که یکی بیاد بگه Elfen Lied انیمه رومنس نیست. اصلا با عقل و منطق جور در نمیاد 
Tate no Yuusha هم رومنسه !اصرار کسانی که میگن گوسیک انیمه رومنس نیست، مثل این میمونه که یکی بیاد بگه Elfen Lied انیمه رومنس نیست. اصلا با عقل و منطق جور در نمیاد![]()
کلا از نظر بچه ها هرجا یکی به یکی علاقه داشته باشه کار میشه رومنس
خیر
اگه آخرش مزدوج بشن چرا که نه؟سلام
کلا از نظر بچه ها هرجا یکی به یکی علاقه داشته باشه کار میشه رومنس![]()
اخه عزیز تو گوسیک جز قسمت اخرش کجا فاز رومانتیک دیدی؟ هر کی یه جا به یکی گفت دوست دارم که ژانر رو رومنس نمیکنه. الان توgod of war چون کریتوس برای نجات دختره اون کارا رو میکنه یعنی ژانر بازی رومانتیکه؟؟!!!! یا مثلا تو گیم اف ترون چون اون دوتا خواهر برادر عاشق هم هستن ژانر سریال میشه رومانتیک؟؟ تازه توgot خیلی رو داستان اثر داره. یا دث نوت که اون دختره عاشق ال شده همه کار براش میکنه کلی داستان هم تغییر میده، روت میشه به دث نوت بگی رومانتیک خداییش؟؟؟؟تازه ناروتو با حرف تو میشه اخر رومانتیک چون پر روابط عاشقانه تاثیر گذارهخیر
تنها کسی که این وسط چنین دیدی داره هانکوکه
وگرنه بخش رومنس (!!! لول) هیچ تاثیری رو هیچی نداره
![]()
ناروتو که هیچ تاثیری نداشت، از اول کار یکی میگفت ساکورا ساکورا ، یکی هم میگفت ساسکه ساسکه ، همه هم دایورت بودناخه عزیز تو گوسیک جز قسمت اخرش کجا فاز رومانتیک دیدی؟ هر کی یه جا به یکی گفت دوست دارم که ژانر رو رومنس نمیکنه. الان توgod of war چون کریتوس برای نجات دختره اون کارا رو میکنه یعنی ژانر بازی رومانتیکه؟؟!!!! یا مثلا تو گیم اف ترون چون اون دوتا خواهر برادر عاشق هم هستن ژانر سریال میشه رومانتیک؟؟ تازه توgot خیلی رو داستان اثر داره. یا دث نوت که اون دختره عاشق ال شده همه کار براش میکنه کلی داستان هم تغییر میده، روت میشه به دث نوت بگی رومانتیک خداییش؟؟؟؟تازه ناروتو با حرف تو میشه اخر رومانتیک چون پر روابط عاشقانه تاثیر گذاره
چکار به مال داریم ؟ خودمون چشم داریم میبینیمو در آخر حتی حرف من نباشه، شما به همون MAL هم مراجعه کنید تگ رومنس و درام خورده زیر گوسیک![]()
Made In Abyss هم رومانسه آیا ؟گوسیک اظهر من الشمسه! کل درگیر شدن پسره تو قضایا سر همین موارد بود
اپنینگ و اندینگ هاش، چنین چیزی داد میزد![]()
صرفا از این نظر که نظر خیلی های دیگه هم همچین چیزیهسلام
چکار به مال داریم ؟ خودمون چشم داریم میبینیم
Made In Abyss هم رومانسه آیا ؟![]()
اون تاثیر عنصر نامطلوب تاپیک خودمونه که به همه تلقین کرده گوسیک عاشقانستهمین که سر این قضیه همیشه بحث میشه و نه فقط من، که بقیه هم این پیشنهاد رو میدن نشون میده که بقیه هم چشم داشتن و دیدن دیگهکاری به MALم نداشتن
![]()
واقعا واقعا خوشحالم کرد!بکشید کنار
سلطان اومده