Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

خیر :p
تنها کسی که این وسط چنین دیدی داره هانکوکه :))
وگرنه بخش رومنس (!!! لول:)) ) هیچ تاثیری رو هیچی نداره :D
اخه عزیز تو گوسیک جز قسمت اخرش کجا فاز رومانتیک دیدی؟ هر کی یه جا به یکی گفت دوست دارم که ژانر رو رومنس نمیکنه. الان توgod of war چون کریتوس برای نجات دختره اون کارا رو میکنه یعنی ژانر بازی رومانتیکه؟؟!!!! یا مثلا تو گیم اف ترون چون اون دوتا خواهر برادر عاشق هم هستن ژانر سریال میشه رومانتیک؟؟ تازه توgot خیلی رو داستان اثر داره. یا دث نوت که اون دختره عاشق ال شده همه کار براش میکنه کلی داستان هم تغییر میده، روت میشه به دث نوت بگی رومانتیک خداییش؟؟؟؟تازه ناروتو با حرف تو میشه اخر رومانتیک چون پر روابط عاشقانه تاثیر گذاره

اخه عزیز تو گوسیک جز قسمت اخرش کجا فاز رومانتیک دیدی؟ هر کی یه جا به یکی گفت دوست دارم که ژانر رو رومنس نمیکنه. الان توgod of war چون کریتوس برای نجات دختره اون کارا رو میکنه یعنی ژانر بازی رومانتیکه؟؟!!!! یا مثلا تو گیم اف ترون چون اون دوتا خواهر برادر عاشق هم هستن ژانر سریال میشه رومانتیک؟؟ تازه توgot خیلی رو داستان اثر داره. یا دث نوت که اون دختره عاشق ال شده همه کار براش میکنه کلی داستان هم تغییر میده، روت میشه به دث نوت بگی رومانتیک خداییش؟؟؟؟تازه ناروتو با حرف تو میشه اخر رومانتیک چون پر روابط عاشقانه تاثیر گذاره
ناروتو که هیچ تاثیری نداشت، از اول کار یکی میگفت ساکورا ساکورا ، یکی هم میگفت ساسکه ساسکه ، همه هم دایورت بودن :D

گوسیک اظهر من الشمسه! کل درگیر شدن پسره تو قضایا سر همین موارد بود:دی
اپنینگ و اندینگ هاش، چنین چیزی داد میزد:دی

و در آخر حتی حرف من نباشه، شما به همون MAL هم مراجعه کنید تگ رومنس و درام خورده زیر گوسیک :D

سلام
و در آخر حتی حرف من نباشه، شما به همون MAL هم مراجعه کنید تگ رومنس و درام خورده زیر گوسیک :D
چکار به مال داریم ؟ خودمون چشم داریم میبینیم :D
گوسیک اظهر من الشمسه! کل درگیر شدن پسره تو قضایا سر همین موارد بود:D
اپنینگ و اندینگ هاش، چنین چیزی داد میزد:D
Made In Abyss هم رومانسه آیا ؟ :D

سلام

چکار به مال داریم ؟ خودمون چشم داریم میبینیم :D

Made In Abyss هم رومانسه آیا ؟ :D
صرفا از این نظر که نظر خیلی های دیگه هم همچین چیزیه :D

MIA رو زیاد یادم نمیاد و تمومشم ننمودم، ولی چیزی از رومنس اصلا یادم نمیاد :D
نگاه قرار نیست هر رومنسی مثلا Ano Hana باشه ، میتونه چنین چیزی رو در کنار سبک های دیگه هم داشته باشه!
بله گوسیک میستری هست، ولی رومنس هم هست:دی
همین که سر این قضیه همیشه بحث میشه و نه فقط من، که بقیه هم این پیشنهاد رو میدن نشون میده که بقیه هم چشم داشتن و دیدن دیگه:دی کاری به MALم نداشتن:p

سلام
همین که سر این قضیه همیشه بحث میشه و نه فقط من، که بقیه هم این پیشنهاد رو میدن نشون میده که بقیه هم چشم داشتن و دیدن دیگه:D کاری به MALم نداشتن:p
اون تاثیر عنصر نامطلوب تاپیک خودمونه که به همه تلقین کرده گوسیک عاشقانست :دی

اهم... :-"
1656942255311.png

فصل 3 موب سایکو 8->
رفتم رددیت و دیدم گویا کل opening فصل 3 هم لیک شده :| (توی انیمه اکسپو امریکا پخشش کردن).

اگه مثل من مرض دارید نمیتونید صبر کنید و خیلی منتظر موب سایکو هستید، حتما ببینیدش که واقعا عالیه، اسم op هم 1 هست :-" =P~

همچنان خیلی خیلی خوشحالم که فصل 3 ایشون تایید شد و کل داستان/مانگا رو در قالب انیمه میتونیم ببینیم 3>

خود انیمه هم از ماه اکتبر پخشش شروع میشه.
+

ادیت:
اصلا متوجه نشدم @سید محمد رضا زلدا فن تریلر فصل 2 موشوکو تنسه رو 2 پست بالاتر گذاشته :-" :-" :-"

@Z-fan حاجی من که نمیدونم توی تریلر چه خبره ولی اونایی که لایت ناول رو خوندن خیلی خوشحالن :-"

آخرین ویرایش:
بکشید کنار
سلطان اومده :D

واقعا واقعا خوشحالم کرد!
پیشبینی:
اون شاتی که یک بنده خدایی درب و داغونه Turning Point 3 حدس میزنم باشه!

با اینکه منم دقیقا متوجه نشدم بجز بعضی اتفاقات چی به چیه حداقل خفنیت رو میشد حس کرد!

فکر میکنم مثل فصل اول این یک کانسپت کلی برای فصل دومه و اثری که پخش میشه قراره متفاوت باشه. صددرصد خود انیمیشن های خود قسمت ها از این تریلر سرتر خواهند بود!
توی فصل اول هم Turning Point 2 رو نشون دادند، با اينحال توی خود قسمت تفاوت زمین تا آسمون بود.
---
با این حساب Re:Zero رفت تا دوسال دیگه:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or