حالا نمیخوام بگم یه زمانی نصف بچه های این تاپیک رو در یک برهه زمانی من انیمه بین کرده بودما

برو انقدر کذب تحویل ملت نده
حالا نمیخوام بگم یه زمانی نصف بچه های این تاپیک رو در یک برهه زمانی من انیمه بین کرده بودما
آقا من چرا هروقت میام اینجا یا صحبت درباره وان پیسه یا برج خدا (که از قضا هردوشون آثار فاخری به نظر نمیان)
حقیقتش اگه وان پیس اثر فاخری هم باشه... دیدن ۱۰۰۰ قسمت از نظر فیزیکی برای من غیر ممکنه
این amv ها رو چند ماهی هست میخوام به اشتراک بزارم، حوصله نداشتم
اما اگه یه چیزی تو این دنیا اصل جنس باشه اون وان پیسه
واکنش ها به وان پیس هم دو دسته است
اونایی که عاشق وان پیس هستن
اونایی که وان پیس ندیدن![]()
آره. طبیعتاً مانگا هم یه جور کتابه.یه سوال برام پیش اومده
آیا مانگا خوندن هم کتاب خوندن حساب میشه یا نه ؟![]()
به نظرم جواب کاملاً آره است.هم اره هم نه
دیگه حساب کن بعد از 1984 جورج اورول بشینی جوجوتسو کایسن بخونی
مانگا برا من حس کتاب خوندن نداره مثل فیلم و انیمه دیدن میمونه تا کتاب خوندن
Kaguya-sama wa Kokurasetai: Ultra RomanticKaguya-sama wa Kokurasetai: Ultra Romantic با گذر از Fullmetal Alchemist: Brotherhood رتبه 1 اه MAL از لحاظ امتیاز شده.
View attachment 261767
----
Shingeki کی شد Most popular anime
من از وقتی یادمه این مقام در اختیار Death Note بود![]()
![]()
شیخ من اون تریس رو تا وسطای فلش بک موریون جین خوندم. هلم بده برم سراغ ادامهش.آره. طبیعتاً مانگا هم یه جور کتابه.
به نظرم جواب کاملاً آره است.
اگه جلوی ۱۹۸۴ به جای جوجوتسو کایسن، مثلا Annarasumanara یا oyasumi punpun رو بذاری احتمالا کم که نمیاره هیچ، ممکنه به نظرت یه چیزهایی هم زیادی بیاره
اگه مانگا بهت حس انیمه یا فیلم میده هم طبیعیه. داستانهای مصور این خاصیت رو دارن.
حالا من از این فرصت استفاده میکنم و تلاش ابلهانهای میکنم تا دوباره Trace یا «منهوایی که هیچ کس آن را نخواند» رو معرفی کنم.
این بزرگوار یه جاهاییش از شدت کوریوگرافی صحیح و همزمان تعلیق اکشنها، طوری به نظر میاد که نه تنها حرکت پنلها رو میبینید، بلکه موسیقی اون رو هم در ذهنتون میشنوید.
اومدنش که میاد و ادامش تایید شده ولی کی اش فعلا معلوم نیست.Kaguya-sama wa Kokurasetai: Ultra Romantic
که واقعا ترکونده اون اوایلش زیاد تاپ نبود من گفتم این فصل گند زدن ولی کم کم کشید بالا خودشو
فصل بعدی در کار هست؟ کی پخش میشه ؟
کاگویا از همون اپنینگ فصل اولش طوفانی شروع کردKaguya-sama wa Kokurasetai: Ultra Romantic
که واقعا ترکونده اون اوایلش زیاد تاپ نبود من گفتم این فصل گند زدن ولی کم کم کشید بالا خودشو
فصل بعدی در کار هست؟ کی پخش میشه ؟
نه منظورم قسمتای اول فصل سوم بود فصل اول که طوفانی بودکاگویا از همون اپنینگ فصل اولش طوفانی شروع کرد![]()
فکر کنم میشه قسمت سوم فصل اول که اسمش رز ـه.شیخ من اون تریس رو تا وسطای فلش بک موریون جین خوندم. هلم بده برم سراغ ادامهش.
سلامسلام بر رفقا
آقا چند تا انیمه رومنس حال خوب کن و احساسی معرفی کنین
دمتون گرم