Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چقدر انیمه رومانتیک دیدی؟ آثار قدیمی تر مثل A Garden of Words
5 centimeter per seconds ، Rorouni Kenshin: Trust and Betreyal هستن که تم جدی دارن‌.
آثار کمدی هم داریم مثل Kaichou wa Maid-sama! یا Midori no Hibi
Clannad
The Pet Girl Of Sakurasou
Nodame Cantabile

Gosick (:D)
توی جدیدا Your Lies in Aprilهست و Violet Evergarden
High Score Girl
A Silent Voice
The Quintessential Quintuplets

Your Name
تا دلت بخواد انیمه هست که اگه بخوام ردیف کنم توی یه صفحه جا نمیشه :D
از این لیست فقط your name رو دیدم
مرسی لیست

1656248821543.png

ایشون رو کی دیده؟ :-" فقط یادمه سید امیر حسین زلدا-فن در موردش پست داده بود...

من 5-6 اپیزودش رو دیدم، چرا انقدر بالا پایین میشه؟ :| منظورم کیفیت کلی کار و جالب بودنش هست، برای من بعضی اپیزود ها خیلی خیلی خوب بودن در حدی که میخواستم سریع برم ببینم ادامه داستان چی میشه و بعضی اپیزود ها خیلی خسته کننده و کاملا برعکس اپیزود قبلی (سر اون داستان میمون ها خوابم گرفته بود رسما :| )

در کل داستان کلیش برام به اندازه کافی جالب هست که تا اخر ببینمش ولی خوب معمولا از کارهایی که کیفیتشون سینوسی باشه استقبال نمیکنیم :-"

سلام بر رفقا
آقا چند تا انیمه رومنس حال خوب کن و احساسی معرفی کنین
دمتون گرم
دوستان گفته رومنس حال خوب کن، رفتید هر چی انیمه اشک ریزان یا قلب سوزان معرفی کردید ؟ اخه گلدن تایم که مغز رو خراش میده حال خوب کنه؟
..........

Skip beat
Carole & Tuesday
Nodame cantabile
Summer wars
Zetsuen no Tempest
Hanasaku iroha

.....​

ToroDora
Kaichou wa Maid-sama
School rumble
Your name
........

این دو تا هم رومنس حاشیه ایه ولی فانن

Danmachi
Full metal panic

آخرین ویرایش:
دوستان گفته رومنس حال خوب کن، رفتید هر چی انیمه اشک ریزان یا قلب سوزان معرفی کردید ؟ اخه گلدن تایم که مغز رو خراش میده حال خوب کنه؟
..........

Skip beat
Carole & Tuesday
Nodame cantabile
Summer wars
Zetsuen no Tempest
Hanasaku iroha

یکی از رفقا نوشته بود مدفن کرم های شب تاب 😂😂😂😂😂
آخه اینو با اون موسیقی مادرش هر کی ببینه که زار میزنه بعد اصلا رومنس نیس

آخرین ویرایش:
بین کارهای حال خوب کنی که معرفی کردید، من همون Gosick رو تایید میکنم و همین کاگویا ساما:-"

بعد... برسرک؟؟؟؟؟؟؟ ریلیی؟؟؟؟ بر چه اساس:)) :D اصلا چرا رومنس؟ :D

یه چندتا دیگه از کارهای دیگه هم که معرفی کردید قشنگ مشخصه طرف رو میخواید بفرستید سمت خودکشی:-" مشخصه حس کردید بنده خدا حالش به اندازه کافی خراب نیست، و تصمیم گرفتید بیشتر حالش رو خراب کنید:)) :D

---

اگر صرفا بحث حال خوب کردن باشه
Spy x Family
Usagi Drop
Natsume Yuuijinchou
Barakamon

رو من پیشنهاد میدم:-" و هیچکدوم رومنس نیستن به هیچ عنوان:D
کلا برای حال خوب کردن، انیمه های Slice of Life ملو یا طنز خیلی بهترن :D رومنس اگر خوب باشه یا نفله ت میکنه این وسط، یا چند ضلعی های عشقی این وسط وجود داره و اگر شیپ هایی که میپسندی بهم نرسن، بدتر روانت بهم میریزه:)) :D

بین کارهای حال خوب کنی که معرفی کردید، من همون Gosick رو تایید میکنم و همین کاگویا ساما:-"

یه چندتا دیگه از کارهای دیگه هم که معرفی کردید قشنگ مشخصه طرف رو میخواید بفرستید سمت خودکشی:-" مشخصه حس کردید بنده خدا حالش به اندازه کافی خراب نیست، و تصمیم گرفتید بیشتر حالش رو خراب کنید:)) :D

---

Spy x Family
Usagi Drop
Natsume Yuuijinchou
Barakamon

کلا برای حال خوب کردن، انیمه های Slice of Life ملو یا طنز خیلی بهترن :D رومنس اگر خوب باشه یا نفله ت میکنه این وسط، یا چند ضلعی های عشقی این وسط وجود داره و اگر شیپ هایی که میپسندی بهم نرسن، بدتر روانت بهم میریزه:)) :D

Usagi drop پیشنهاد میشه به شدت فقط انیمه متاسفانه پایان اصلی داستان رو پوشش نمیده.

حتما بعد از دیدن انیمه 1-2 چپتر پایانی مانگا رو بخونید تا چیزی از قلم نیفته :)

@آکیبا نمیدونم چرا همش مقاومت میکنه و از پایان مانگا دوری میکنه :-w

آخرین ویرایش:

---

Spy x Family
Usagi Drop
Natsume Yuuijinchou
Barakamon

حالا اکیبا جان چند تا انیمه از همین شیپ هایی که بهم نمیرسنو قراره آدم رو روانی کنه معرفی کن

یه سوال برام پیش اومده
آیا مانگا خوندن هم کتاب خوندن حساب میشه یا نه ؟ :-?
هم اره هم نه
دیگه حساب کن بعد از 1984 جورج اورول بشینی جوجوتسو کایسن بخونی
مانگا برا من حس کتاب خوندن نداره مثل فیلم و انیمه دیدن میمونه تا کتاب خوندن

حالا اکیبا جان چند تا انیمه از همین شیپ هایی که بهم نمیرسنو قراره آدم رو روانی کنه معرفی کن
من اسم نمیبرم چون توی لیستای بچه ها هست و خوب میتونه اسپویل باشه الان چیزی بگم:-"

ولی گزینه رومنس مورد علاقه خودم رو دوستان ملعون نام نبردن :( :-"
در فرصتی دیگر میچپونم تو پیشنهادات انشاالله:-"

---

کمدی سخیف هم Great Teacher Onizuka و Grand Blue فراموش نشود:-"
اگر کمدی گینتامایی ترجیح میدی...اکر گینتاما دیده باشی:-"

خدا بیامرزای قبلی که از @Akiba پیشنهاد انیمه گرفتن روایت هست که بعد دیدن هر موقع اسم انیمه می شنیدن جیغ می کشیدن و فرار می کردن :D دیگه خود دانی :-"

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or