mansour2023
کاربر سایت
toradoraسلام بر رفقا
آقا چند تا انیمه رومنس حال خوب کن و احساسی معرفی کنین
دمتون گرم
toradoraسلام بر رفقا
دمتون گرم
این لیست که میگم فیلم هست نه سریالرفقا غیر از لایک خدایی چند تا معرفی کنین
دوستان گفته رومنس حال خوب کن، رفتید هر چی انیمه اشک ریزان یا قلب سوزان معرفی کردید ؟ اخه گلدن تایم که مغز رو خراش میده حال خوب کنه؟سلام بر رفقا
دمتون گرم
یکی از رفقا نوشته بود مدفن کرم های شب تابدوستان گفته رومنس حال خوب کن، رفتید هر چی انیمه اشک ریزان یا قلب سوزان معرفی کردید ؟ اخه گلدن تایم که مغز رو خراش میده حال خوب کنه؟
..........
Skip beat
Carole & Tuesday
Nodame cantabile
Summer wars
Zetsuen no Tempest
Hanasaku iroha
تازه Angel Beats هم از قلم انداختمجدا clannad و silent voice رو دارید به عنوان انیمه حال خوب کن معرفی می کنین؟
من بعد silent voice تا یه مدت همش دلم می خواست بمیرم![]()

مشخصه حس کردید بنده خدا حالش به اندازه کافی خراب نیست، و تصمیم گرفتید بیشتر حالش رو خراب کنید
و هیچکدوم رومنس نیستن به هیچ عنوان
بین کارهای حال خوب کنی که معرفی کردید، من همون Gosick رو تایید میکنم و همین کاگویا ساما
بعد... برسرک؟؟؟؟؟؟؟ ریلیی؟؟؟؟ بر چه اساس![]()
اصلا چرا رومنس؟
یه چندتا دیگه از کارهای دیگه هم که معرفی کردید قشنگ مشخصه طرف رو میخواید بفرستید سمت خودکشیمشخصه حس کردید بنده خدا حالش به اندازه کافی خراب نیست، و تصمیم گرفتید بیشتر حالش رو خراب کنید
![]()
---
اگر صرفا بحث حال خوب کردن باشه
Spy x Family
Usagi Drop
Natsume Yuuijinchou
Barakamon
رو من پیشنهاد میدمو هیچکدوم رومنس نیستن به هیچ عنوان
کلا برای حال خوب کردن، انیمه های Slice of Life ملو یا طنز خیلی بهترنرومنس اگر خوب باشه یا نفله ت میکنه این وسط، یا چند ضلعی های عشقی این وسط وجود داره و اگر شیپ هایی که میپسندی بهم نرسن، بدتر روانت بهم میریزه
![]()
![]()

حالا اکیبا جان چند تا انیمه از همین شیپ هایی که بهم نمیرسنو قراره آدم رو روانی کنه معرفی کنبین کارهای حال خوب کنی که معرفی کردید، من همون Gosick رو تایید میکنم و همین کاگویا ساما
بعد... برسرک؟؟؟؟؟؟؟ ریلیی؟؟؟؟ بر چه اساس![]()
اصلا چرا رومنس؟
یه چندتا دیگه از کارهای دیگه هم که معرفی کردید قشنگ مشخصه طرف رو میخواید بفرستید سمت خودکشیمشخصه حس کردید بنده خدا حالش به اندازه کافی خراب نیست، و تصمیم گرفتید بیشتر حالش رو خراب کنید
![]()
---
اگر صرفا بحث حال خوب کردن باشه
Spy x Family
Usagi Drop
Natsume Yuuijinchou
Barakamon
رو من پیشنهاد میدمو هیچکدوم رومنس نیستن به هیچ عنوان
کلا برای حال خوب کردن، انیمه های Slice of Life ملو یا طنز خیلی بهترنرومنس اگر خوب باشه یا نفله ت میکنه این وسط، یا چند ضلعی های عشقی این وسط وجود داره و اگر شیپ هایی که میپسندی بهم نرسن، بدتر روانت بهم میریزه
![]()
![]()
هم اره هم نهیه سوال برام پیش اومده
آیا مانگا خوندن هم کتاب خوندن حساب میشه یا نه ؟![]()
من اسم نمیبرم چون توی لیستای بچه ها هست و خوب میتونه اسپویل باشه الان چیزی بگمحالا اکیبا جان چند تا انیمه از همین شیپ هایی که بهم نمیرسنو قراره آدم رو روانی کنه معرفی کن

حالا نمیخوام بگم یه زمانی نصف بچه های این تاپیک رو در یک برهه زمانی من انیمه بین کرده بودما