Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

اگه اشتباه نکنم ماپا فرزند خلف :D مدهاوس هست ، خلاصه من که ازشون راضیم کاراشونم باکیفیته (فعلا) ، اتک هم کلا این فصل آخرش رو ندیدم و نمیبینم :D (کلا این فصل آخر حال نکردم باهاش ربطی به انیمه نداره ، مشکل مانگا نه ماپا)

اگه اشتباه نکنم ماپا فرزند خلف :D مدهاوس هست ، خلاصه من که ازشون راضیم کاراشونم باکیفیته (فعلا) ، اتک هم کلا این فصل آخرش رو ندیدم و نمیبینم :D (کلا این فصل آخر حال نکردم باهاش ربطی به انیمه نداره ، مشکل مانگا نه ماپا)
آره موسس استودیو Masao Maruyama بود که سال 2011 استارت ماپا زد اونم تو 70 سالگی خودش
قبلا 40 سال تو Madhouse بود و از بنیانگذارانش بود
طرف کارش درسته

همیشه یه تعداد ناراضی وجود داره تو هرچیزی
فقط میگم جاهایی که رای اکثریت میخواست مثل Myanimelist یا Imdb یا تاپیک های reddit اکثرا راضی بودن
با توجه به محبوبیت شینگکی اشغال هم میدادند ملت خوششون میومد و نمره بارون میکردند.
فقط کافی بود پنل ها رو رنگی کنند.:دی مشکل اینجاست با توجه به استاندارد های Wit، کاری که ماپا کرد یک حرکت سرسری و خیلی وقت ها هم Lazy بازی در آوردن بود.
شما فقط کافیه فصل آخر شینگیکی رو با JJK مقایسه کنید. خلاصه فکته که ماپا کم کاری کرده:دی
خود داستان انیمه هم که این آخرا رفت شدید در دیوار.:|
---
آره موسس استودیو Masao Maruyama بود که سال 2011 استارت ماپا زد اونم تو 70 سالگی خودش
قبلا 40 سال تو Madhouse بود و از بنیانگذارانش بود
طرف کارش درسته
مورایاما خیلی وقته از ماپا رفته، کلا از مسیر استدیو اصلا خوشش نیومد و حس کرد به همون مسیر داغون مدهوس میرند.
ماشالا اینقدر حریص هستند، کل پروژه های صنعت زیر دست اینا میره.:دی

مشکل اصلی ماپا هم همین تخم مرغ شانسی بودنشه! غیر از چندتا کار که میزاره روش خوب کار بشه، معمولا اکثر کارا رو میگیره که تا فقط یک چیزی ساخته باشه.

با توجه به محبوبیت شینگکی اشغال هم میدادند ملت خوششون میومد و نمره بارون میکردند.
فقط کافی بود پنل ها رو رنگی کنند.:D مشکل اینجاست با توجه به استاندارد های Wit، کاری که ماپا کرد یک حرکت سرسری و خیلی وقت ها هم Lazy بازی در آوردن بود.
شما فقط کافیه فصل آخر شینگیکی رو با JJK مقایسه کنید. خلاصه فکته که ماپا کم کاری کرده:D
خود داستان انیمه هم که این آخرا رفت شدید در دیوار.:|
---

مورایاما خیلی وقته از ماپا رفته، کلا از مسیر استدیو اصلا خوشش نیومد و حس کرد به همون مسیر داغون مدهوس میرند.
ماشالا اینقدر حریص هستند، کل پروژه های صنعت زیر دست اینا میره.:D

مشکل اصلی ماپا هم همین تخم مرغ شانسی بودنشه! غیر از چندتا کار که میزاره روش خوب کار بشه، معمولا اکثر کارا رو میگیره که تا فقط یک چیزی ساخته باشه.
اینکه محبوبیت اتک باعث نمرات شده یا راضی بودن از Mappa چیزی نیست که بشه با یه سند یا لینک من یا شما ثابت کنیم
من گفتم اکثریت راضی بودن به چیزی بیشتر یا کمتر هم اشاره نکردم
درباره داستان هم که رفته تو دیوار یا نه نظر شخصی شماست
درباره فشار بالای کار صد در صد درسته دارن خیلی بیش از حد فشرده کار میکنن اصن آماده سازی اتک تو این بازه زمانی خودش یک دلیل انتقال کار از WIT به Mappa بوده
Masao Maruyama سال 2016 رفت چون حجم کار خیلی گسسته شده بود پروژه ها زیاد شده بود و سنشم رفت بود بالا

قسمت جدید مانگای one punch man :-t:-t:-t

از هر نظر به شدت خفن و پشم افکن بود، داستان، کیفیت طراحی ها و ...

من برم دوباره بخونمش...
واقعا خدا بود!اصلا نمیتونم برای چپتر آینده صبر کنم.
---
۲ تا چپتر جدید برسرک اومد😢 چپتر سوم هم ۱۷ تیر میاد
یک طوری شده، حس میکردم داستان روی فست فوروارد رفته.:|

من منتظر این شیلد هیرو بودم الان یهو دیدم خیلی وقته فصل دومش داره میاد :D ولی نمره ش زیاد جالب نبود ارزش داره بشینم ببینمش یا نه؟
به نظر من نه :-"
فصل دومش رو بعد ۴-۵ قسمت دراپ کردم چون برای من واقعا هیچ جذابتی نداشت دیگه، مخصوصا بعد از دیدن انیمه هایی مثل موشوکو تنسه و ....

+

کاگویا ساما هم تموم شد :(

عالی بود این فصل، هم از نظر شوخی ها و بار کمدی انیمه و هم از نظر جلو‌بردن داستان اصلی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or