Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

اساتید فیلرهای وان پیس ارزش دیدن دارن یا مثل ناروتو بیشتر فیلراش چرت و پرته؟#-oنگاه میکردم تعدادشون زیادم نبود میشه دید
و یه سوال فنی.نمیدونم تا کجا اسپویل داره زدم آخر
من مرگ آیس -white beard-کایدو و بیگ مام رو اسپویل شدم.می خوام ببینم داستان خیلی به چوخ رفته؟یا یه چیزایی مونده ازش:-<:-<
تنها فیلر وان پیس که ارزش دیدن داره ارک G8 که از قسمت 196 شروع میشه تا قسمت 206 بقیه فیلرها ارزش وقت تلف کردن ندارن.
اون چیزهایی که اسپویل شدی بنظرم تاثیر زیاد بدی نمیزارن. مهم طرز اتفاق افتادن اون لحظاته که جذابشون میکنه نه صرفا خود اونها به تنهایی.
ارک های Fishman island , Reverie و Dressrosa هم اقتباس انیمه ایشون بخاطر Pacing افتضاحی که دارن بهتره که تو مانگا بخونیشون.

آخرین ویرایش:
اساتید فیلرهای وان پیس ارزش دیدن دارن یا مثل ناروتو بیشتر فیلراش چرت و پرته؟#-oنگاه میکردم تعدادشون زیادم نبود میشه دید
من مرگ آیس -white beard-کایدو و بیگ مام رو اسپویل شدم.می خوام ببینم داستان خیلی به چوخ رفته؟یا یه چیزایی مونده ازش:-<:-<
اسپویل ضد حاله، ولی اگه تاثیر داشت، ریواچ وان پیش انقدر لذت بخش نبود
در مورد فیلر هم به نظرم فقط فیلری که 197 تا 206 هست ارزش دیدن داره

از نظر من که فیلرهای وان پیس، به جز اونایی که تبلیغ فیلم هستن ارزش دیدن دارن:-" باکا بازی های کلاه حصیری ها همیشه جذابه:p
توی این ویدیوهای صحنات طنز وان پیس، همیشه یه عالمه چیز باحال از وان پیس وجود داره که اگر ندیده باشی بسی ضرر کردی:p ( ایپزود مربوط به زورو بعد از انیس لابی رو اصلا نباید از دست داد:-" ، یا چندتا ایپزود توی آراباستا به عنوان نمونه:-" )

ولی این G8 که گفتن اوجب واجباته:-"

کلا من پیشنهاد میکنم دیده باشن، چون تعدادشونم اونقدرا زیاد نیست حقیقتا و طولانی هم نیستن:-"

همینی که دوستان گفتن رو هم نبین به نظرم.:دی
انیمه هم تا ۵۰۰ ببین. باقی رو مانگا بخون.

داستان هم به چوخ نرفته، خیالت راحت. ۲ مورد اول واسه منم اسپویل شده بود.
تگ پایینی رو هم باز نکن. در جواب شما نیست.:دی

یاماتو کلاحصیری شد؟ دیگه کم‌کم تعداد خدمه منفور اینا از محبوبا داره بیشتر میشه واسم! :دی
ریوکوگیو رو هستم ولی. برخلاف بقیه آدمیرالا بچه باحالی می‌زنه.:دی

واسه بونتیا هم صحبتی ندارم.:دی

در رابطه با اتفاقاتی که ریوکوگیو هم صحبت می‌کنه امیدوارم زیاد مرتبط با اون وگاپانک الدنگ و اختراعاتش نباشه! که البته هست قطعا اینطور که معلومه!

خانواده سانجی هم که فرار کردن. بابا دیگه یکی از اینا رو که میزدی می‌کشتی خب! اودا اگر یه ذره جسارت داشت الان سانجی یتیم بود و همه هم استقبال می‌کردن.

صفحه قبل از ناناتسو نو تایزای گفتید...

بالاخره همت کردم و بعد از دراپ انیمه ای که معلوم نبود فازشون چی بود که از هایپ خفن، اون دو فصل ناقص الخلقه رو دادن...
مانگا رو از اول شروع کردم:دی
و فعلا بسی دارم حال میکنم:-" رسیدم به فایت های آخر ته فصل اول:دی

صفحه قبل از ناناتسو نو تایزای گفتید...

بالاخره همت کردم و بعد از دراپ انیمه ای که معلوم نبود فازشون چی بود که از هایپ خفن، اون دو فصل ناقص الخلقه رو دادن...
مانگا رو از اول شروع کردم:D
و فعلا بسی دارم حال میکنم:-" رسیدم به فایت های آخر ته فصل اول:D
حالا قسمت های خوب مانگا جلوتره! خود مانگا هم اون موقع که جمع و جور شد یکم روی اعصاب بود که کل قسمت پایانی حس مقدمه چینی برای دنباله رو میداد، با اینحال دنباله اش خیلی از امثال بوروتو بهتره!

نمیدونم کسی اشاره کرده اینجا یا نه اما تریلر فصل دوم vinland saga اومد :(

که متاسفانه Mappa هم داره میسازه.:-&:-&:-&:-&:-&
با خاک یکی میکنه این رو هم میزاره کنار ~X(~X(~X(
چرا اینقدر Mappa هیتر داره چیکار کرده مگه؟؟؟
JJK عالیه
CSM هم خیلی خوبه
AOT هم که رفته زیر دستش :D

چرا اینقدر Mappa هیتر داره چیکار کرده مگه؟؟؟
JJK عالیه
CSM هم خیلی خوبه
AOT هم که رفته زیر دستش :D
@Akiba اشاره کرد.
مورد دیگه هم وقتی این همه پروژه میریزه سرش هم باعث میشه انیمه ها ضعیف تر بشن و هم کیفیت انیمه ها هم به شدت تکراری و شبیه به هم باشن من خودم JJK دیدم و خیلی دوست داشتم و دارم اما وقتی این همه پروژه میگیره دیگه نه اون حس خاص بودن JJK وجود داره و نه کیفیت بهتر خواهد شد.

-1362872793.jpg

Screenshot_۲۰۲۲۰۶۲۰-۰۲۱۸۵۶.jpg
یه تئوری خوندم که چند تا از شیچیبوکای ها به باگی پیوستن، برای همین یونکو شده

........

ولی پشم ریزون ترین چیزی که هم تو تئوری ها خوندم هم خودم یه کم بالا پایینش کردم و اب و تابش دادم ، باگی بی جهت تو دریای شرقی نبوده و از شنکس ماموریت داشته که جنم و قدرت لوفی رو بسنجه، حتی زندانی شدنشم ممکنه با هدف بوده باشه 🙃🤔.... شانکس زمانی که لوفی میزنه به دریا رو هم از ace میفهمه
به عبارت دیگه باگی به عنوان خدمه راجر اون احمق ترسوی ضعیفی که نشون میده نیست و فقط داره ادا در میاره 😎

اگه اودا همچین برگی رو کنه، رسما یکی از پشم ریزون ترین پلات توییست های تاریخ میشه

همون خط آخر:-"
ملت در سراسر جهان راضی ان که:D
هرجا نظرسنجی یا تاپیک یا رای گیری هستش شرایط خوبی داره (اکثرا):)>-
البته خودمم دوست داشتم کل انیمه WIT میساخت که اون یکپارچگی AOT از دست نده ولی بازم از کار Mappa راضی ام فقط این چند پارت شدن فصل اخر رو مخ:Wallbash: که من از خیلی وقت پیش مانگارو خوندم
@Akiba اشاره کرد.
مورد دیگه هم وقتی این همه پروژه میریزه سرش هم باعث میشه انیمه ها ضعیف تر بشن و هم کیفیت انیمه ها هم به شدت تکراری و شبیه به هم باشن من خودم JJK دیدم و خیلی دوست داشتم و دارم اما وقتی این همه پروژه میگیره دیگه نه اون حس خاص بودن JJK وجود داره و نه کیفیت بهتر خواهد شد.
مثل اینکه افراد جدید استخدام کردن و استودیو گسترش پیدا کرده:-?
حالا صبر کن فصل دوم JJK بیاد شاید خیلی بهتر از چیزی که فکرشو میکردی شد زود قضاوت نکن JJK چه فنی چه داستانی خیلی قوی ظاهر شده پتانسیلش بالاست

ملت در سراسر جهان راضی ان که:D
هرجا نظرسنجی یا تاپیک یا رای گیری هستش شرایط خوبی داره (اکثرا):)-
اونموقع که اومد برای انیماتورا و ماپا به ترتیب Death Threats فرستادند، یادم نمیاد راضی باشند.:D

اونموقع که اومد برای انیماتورا و ماپا به ترتیب Death Threats فرستادند، یادم نمیاد راضی باشند.:D
همیشه یه تعداد ناراضی وجود داره تو هرچیزی
فقط میگم جاهایی که رای اکثریت میخواست مثل Myanimelist یا Imdb یا تاپیک های reddit اکثرا راضی بودن

من یکم برام گنگ بود کل این قضیه اتک و فصل 4 اش و حاشیه های پشتش

تا این که با دو تا داداشام نشستیم شروع کردیم دیدنش و عملا به غیر از یکی دو جا همون اولاش (که تازه خودم بهشون می گفتم تغییر کرده و فلان :دی) دیدم هیچ عکس العمل خاصی به این تغییر آرت استایل نشون نمیدن و عین چی دارن با انیمه حال می کنن

همون جا دوزاریم افتاد چیه و چخبره و چرا این اتفاقا می افته.
خلاصه این که خیلی جدی نیست

Vinland Saga هم قبلا گفتم. اینا واسه این که بتونن همون تیم فصل اول رو نگه دارن مجبور شدن از Wit برن Mappa
عملا بهترین حرکت ممکن رو کردن

من یکم برام گنگ بود کل این قضیه اتک و فصل 4 اش و حاشیه های پشتش

تا این که با دو تا داداشام نشستیم شروع کردیم دیدنش و عملا به غیر از یکی دو جا همون اولاش (که تازه خودم بهشون می گفتم تغییر کرده و فلان :D) دیدم هیچ عکس العمل خاصی به این تغییر آرت استایل نشون نمیدن و عین چی دارن با انیمه حال می کنن

همون جا دوزاریم افتاد چیه و چخبره و چرا این اتفاقا می افته.
خلاصه این که خیلی جدی نیست

Vinland Saga هم قبلا گفتم. اینا واسه این که بتونن همون تیم فصل اول رو نگه دارن مجبور شدن از Wit برن Mappa
عملا بهترین حرکت ممکن رو کردن
منم زیاد مشکلی نداشتم با قضیه و به نظرم اتفاقا آرت استایل هم چندان متفاوت نیست(آره بیای 1:1 صحنه ها رو با هم مقایسه کنی شاید)
دلیل اصلیش هم که حس نمیشه اینه که تغییرات انقدر زیاده(که میدونید چرا)، که تغییر آرت استایله توش گمه:-" یعنی انرم چیزی رو حس کنی، میگی به خاطر اون قضیه ست:-"

ولی خوب اینجا زیاد هیتر داشته:p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or