Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
You forgot the Best one of 'em :D
Redo of the Healer
چون بحث در مورد انیمه هایی که تو hanime آپلود میشن اینجا ممنوعه اسمشو نیاوردم وگرنه قطعا بهترین بود اون کار :D
Log Horizon !

---
@parham_safa
یکی از بچه ها ریکپ داده بود ازش...داری لینکش رو؟ :-"
+ موافقم...موافقم...من نباشم اینجا گیر بدم به انیمه های محبوبتون، به کی میخواد فحش بدید؟ :p
بودن من نعمته:D
اینو فقط فصل اولشو دیدم و هیچی هم یادم نبود ازش برا همین حواسم نبود این فصل ادامه ش پخش میشه

ای بابا، مثل اینکه دیر رسیدم، تمام سایت های داخلی لینک های Redo of Healer رو حذف کردن :D قبلا هم انیمه های مورد دار داشتیم و لینکشون رو با سرچ میشد پیدا کرد ولی مثل اینکه اینبار خیلی گند خورده :))
محض کنجکاوی یه سرچ زدم این سایت استریم gogoanime که خود بچه ها چند وقت پیش معرفی کردن هم میتونی ببینی هم دانلود کنی :-":-"

ای بابا، مثل اینکه دیر رسیدم، تمام سایت های داخلی لینک های Redo of Healer رو حذف کردن :D قبلا هم انیمه های مورد دار داشتیم و لینکشون رو با سرچ میشد پیدا کرد ولی مثل اینکه اینبار خیلی گند خورده :))
از من به تو نصحیت، ورژن Censored رو بگیر، بعضی قسمت هاش نیازه با اسید چشم هات رو بشوری!:| دیگه قسمتی که سانسور اش اونطوره ضایعه بعدش باید Uncensored رو بگیری!:))

و اینگونه بود که پی بردم چقدر تباه دارم زندگی میکنم! :(
همینه همیشه ی خدا چراغ ها رو خاموش نگه میدارم...چون چیز جذابی برای دیدن نیست، جز مانیتور/TV/موبایل! :-":))
حاج امیر، این چه قدر چیز لوسی بود. ضمن احترام به همه یوتیوبرها البته:D
فکر کنم برای دیدن این چیزا زیادی پیر شدم.
سلام

من تو رو به شکل یک مدیر دوبلاژ میبینم و اصولاً هر مشکلی تو ترجمه هرچیزی پیش بیاد مقصرش خودتی :D
شوربختانه انقدر با امیر آکیبا نشست و برخاست کردی این طوری شدی:D
من حاضرم خودم از Log Horizon تعریف کنم. سه صفحه یک بار هم از گوسیک تعریف می‌کنم و تاکید می‌کنم که رومنس هم نیست:-<

حاج امیر، این چه قدر چیز لوسی بود. ضمن احترام به همه یوتیوبرها البته:D
فکر کنم برای دیدن این چیزا زیادی پیر شدم.

شوربختانه انقدر با امیر آکیبا نشست و برخاست کردی این طوری شدی:D
من حاضرم خودم از Log Horizon تعریف کنم. سه صفحه یک بار هم از گوسیک تعریف می‌کنم و تاکید می‌کنم که رومنس هم نیست:-<
چیکار به یوتیوبرش دارم:دی من خودمم نمیشناسم، ملت ویدیوش رو فرستادن:دی

مهم اتاقشهههههه:x :x :x

• Like
Reactions: zack fair
چیکار به یوتیوبرش دارم:D من خودمم نمیشناسم، ملت ویدیوش رو فرستادن:D

مهم اتاقشهههههه:x:x:x
حتی اتاقش هم برای من جذاب نیست. الان دنبال یه طراحی اتاق شامل پشتی، لحاف سفید روی زمین و یه جا برای واکر و ویلچر هستمB-)B-)

حتی اتاقش هم برای من جذاب نیست. الان دنبال یه طراحی اتاق شامل پشتی، لحاف سفید روی زمین و یه جا برای واکر و ویلچر هستمB-)B-)
چطوری واکر و ویلچر با هم استفاده میکنی؟:D

برای اینکه آف تاپیک نشه: فصل دوم فایرفورس رو دراپ کردم. از شخصیت پردازی و داستانش خوشم نیومد.

اون اتاق تو خونه نیست حاجی:دی
باید بری سرای سالمندان:دی

حتی اتاقش هم برای من جذاب نیست. الان دنبال یه طراحی اتاق شامل پشتی، لحاف سفید روی زمین و یه جا برای واکر و ویلچر هستم
در ادامه باید به اعمالت فک کنی و جوان هایی که طی چند دهه به افیون خانمان سوز انیمه دُچار کردی :D

برای اینکه آف تاپیک نشه: فصل دوم فایرفورس رو دراپ کردم. از شخصیت پردازی و داستانش خوشم نیومد.
واقعا؟ من خودم ندیدم ولی فکر میکردم چون نویسنده Soul Eater روش کار میکنه چیز خوبی از آب در بیاد.
در ادامه باید به اعمالت فک کنی و جوان هایی که طی چند دهه به افیون خانمان سوز انیمه دُچار کردی :D
استکبار Dio انیمه ایرانه! خودش خبر نداره ولی ویلین اصلی داستان خودشه.:دی
----
داریم به سال نو نزدیک میشیم, پیشاپیش سال نو همگی دوستان مبارک باشه.
همزمان این فصل افسانه ایی بزودی تموم میشه.
شینگکی، ریزیرو، اسلایم، موشوکو تنسی، واندر ایگ... و بقیه انیمه های عالی که داشتیم.
دو سه تا آشغال هم داشتیم ولی در کلیت واقعا این فصل چیز عجیبی بود، تقریبا بجز چند روز، هر روز هفته انیمه های عالی میومدن.
حیف فصل بعدی هم اصلا در حد و اندازه های این فصل نیست.:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or