منم کشته مرده redo of healer نیستم که
داستان تکرار و بی خود مثل خیلی از هم سبک های خودش!ولی این کوبیدن انیمه رو نمی تونم تحمل کنم
اگه قرار باشه به نویسنده اش بگیم طرف از انسان بودن هیچ چیزی نمی فهمه یا متنفره و....باید همه نویسنده مانگاکا رو با این چشم ببینیم!یا اگه این صحنه های مورد دار عجیب بوده پس من می تونم هزارتا نمونه عجیب تر از این رو نمونه بفرستم اینجا!
خلاصه انیمه یکم بازه
و افراط کرده تو نشون دادن این صحنه ها که هرکی خوشش نمیاد می تونه نبینه یا بگه انیمه اشغاله چرت و ارزش دیدن نداره ولی این که بگیم نویسنده اش مشکل ذهنی داره یا....اینو مخالفم!!
راستی اونایی که مصل من نمی دونن داره چه اتفاقی تو log horizon میاقته می تونن این خلاصه رو ببین مال فصل 1 و 2 هست
این به کنار world trigger هم نمی دونم دقیقا چی به چیه داستان
خدایش این چه وضع پخش کردن انیمه هست بعد 8 سال تازه فصل جدید میدن و کسی اصلا یادش نیست داستان کجا تموم شد تنها چیزی که یادمه اینه شخصیت های اصلی این دوتا انیمه عینکی بودن.
بهترین کار رو همین hero academia و haikyuu میکنند که با یه وقفه 6 ماه یا 3 ماه فصل جدید میدن!مجبور هم نیستن فیلر پخش کنند!3-4سال میشه تحمل کرد و یه چیزایی تو یاد ادم میمونه ولی از این بیشتر باشه به نظرم باید بیان یه 1-2 سینمایی خلاصه وار بدن یا....