Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام
@m.a.t
@Akiba
@Z-fan
یا هرچه زودتر یه فکری برای زیرنویس اسلایم میکنین یا عنقریب به اتهام اغتشاش بنتون میکنم >:):D
انصافا من چه کاره بیدم؟:دی
اصلا توی عمرت چیزی دیدی که من زیرنویس کرده باشم که حالا زیرنویس اسلایم از من می‌خوای؟:-<

در اعتراض به این حرکتت خودت با زبون خوش آکیبا رو بن کن. بعد هم Northern Blade رو بخون. فارسی هم که داره. دیگه بهونه‌ات (و بهونه همه‌تون) چیه که Northern Blade نمی‌خونی؟ (نمی‌خونید؟)

سلام
انصافا من چه کاره بیدم؟:D
اصلا توی عمرت چیزی دیدی که من زیرنویس کرده باشم که حالا زیرنویس اسلایم از من می‌خوای؟:-<
من تو رو به شکل یک مدیر دوبلاژ میبینم و اصولاً هر مشکلی تو ترجمه هرچیزی پیش بیاد مقصرش خودتی :D
در اعتراض به این حرکتت خودت با زبون خوش آکیبا رو بن کن. بعد هم Northern Blade رو بخون. فارسی هم که داره. دیگه بهونه‌ات (و بهونه همه‌تون) چیه که Northern Blade نمی‌خونی؟ (نمی‌خونید؟)
کاملاً آنگویینگ در حال خوندنشم :دی B-)
آکیبا هم بذار باشه . نباشه حوصلمون سر میره :دی

سلام

الان این توضیحات قراره نجاتت بده ؟ :-q[-x
من امشب اسلایم نبینم تنظیماتم بهم میخوره آب روغن قاطی میکنم :D

کدوم یکی رو حساب نکردی که 3 تا شمردی ؟ :-?/:)
Slime
re zero
mushoku tensei

اگه جز این سه تا چیز دیگه ای هم خوب بوده بگو چون از زیر دستم در رفته :D

Slime
re zero
mushoku tensei

من خودم ندیدم ولی اگه بتونی CGI اش رو تحمل کنی، میگن اسپایدر هم خوب شده. کلا خیلی تعریف از اسپایدر قبل انیمه شدن اش شنیده بودم. حیف انیمیشن و اینا مالی نیست!

Slime
re zero
mushoku tensei

Log Horizon !

---
@parham_safa
یکی از بچه ها ریکپ داده بود ازش...داری لینکش رو؟ :-"
+ موافقم...موافقم...من نباشم اینجا گیر بدم به انیمه های محبوبتون، به کی میخواد فحش بدید؟ :p
بودن من نعمته:D

سلام
Slime
re zero
mushoku tensei

من خودم ندیدم ولی اگه بتونی CGI اش رو تحمل کنی، میگن اسپایدر هم خوب شده. کلا خیلی تعریف از اسپایدر قبل انیمه شدن اش شنیده بودم. حیف انیمیشن و اینا مالی نیست!
You forgot the Best one of 'em :D
Redo of the Healer
از دلایل بن نشدن آکیبا :Arrowd::Arrowd::Arrowd:
Log Horizon !
:D
یکی از بچه ها ریکپ داده بود ازش...داری لینکش رو؟ :-"
از چی ؟

منم کشته مرده redo of healer نیستم که :Dداستان تکرار و بی خود مثل خیلی از هم سبک های خودش!ولی این کوبیدن انیمه رو نمی تونم تحمل کنم:| اگه قرار باشه به نویسنده اش بگیم طرف از انسان بودن هیچ چیزی نمی فهمه یا متنفره و....باید همه نویسنده مانگاکا رو با این چشم ببینیم!یا اگه این صحنه های مورد دار عجیب بوده پس من می تونم هزارتا نمونه عجیب تر از این رو نمونه بفرستم اینجا!
خلاصه انیمه یکم بازه:Dو افراط کرده تو نشون دادن این صحنه ها که هرکی خوشش نمیاد می تونه نبینه یا بگه انیمه اشغاله چرت و ارزش دیدن نداره ولی این که بگیم نویسنده اش مشکل ذهنی داره یا....اینو مخالفم!!

راستی اونایی که مصل من نمی دونن داره چه اتفاقی تو log horizon میاقته می تونن این خلاصه رو ببین مال فصل 1 و 2 هست
این به کنار world trigger هم نمی دونم دقیقا چی به چیه داستان:| خدایش این چه وضع پخش کردن انیمه هست بعد 8 سال تازه فصل جدید میدن و کسی اصلا یادش نیست داستان کجا تموم شد تنها چیزی که یادمه اینه شخصیت های اصلی این دوتا انیمه عینکی بودن.
بهترین کار رو همین hero academia و haikyuu میکنند که با یه وقفه 6 ماه یا 3 ماه فصل جدید میدن!مجبور هم نیستن فیلر پخش کنند!3-4سال میشه تحمل کرد و یه چیزایی تو یاد ادم میمونه ولی از این بیشتر باشه به نظرم باید بیان یه 1-2 سینمایی خلاصه وار بدن یا....
وقتی حست نمیاد سرچ کنی و میگی "مگه چقدر پست میدیم اینجا؟ " و یکهو میبینی 60 صفحه رفتی عقب... و ناامیدی و حس خوندن نیست دیگه... و بالاخره سرچ میکنی...و میبینی دقیقا تو همون صفحه هی که ناامید شدی این پستی که دنبالش بودی هست:))

@parham_safa ، بوکمارکش کن اگر دوباره بعدا اومدم خواستمش، دم دست داشته باشیش:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or