Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
من برگشتم....

یه مدت بودش که حسابی سرم شلوغ بودش و از طرفی ضربه روحی بزرگی خوردم که یکی از بزرگترین کابوس های این 10سال اخیر بودش، برام اتفاق افتاد

یکی از هارد هام که 1/4 از آرشیو انیمه هام توش بودش، به ناگهان هد ـش خراب شد و ضد تمام صفحات دیسک هارد رو نابود کرد...و فقط تونستم 50درصد از انیمه ها رو بعد از روزها تلاش نجات بدم :Censored: که بعدش هارد کلاً از دست رفت.

195333

untitled2-png.195334

فضاهای قرمز شده رو عملاً از دست دادم.....تقریباً 700گیگ میشه.....

جدا از خسارت مالی اون و قیمت فضایی قطعات کامپیوتری....ضربه روحی و جسمی اون واقعاً سخت بودش....=(( امیدوارم که برای هیچ کسی اتفاق نیوفته....تو هر سطح از اطلاعات.

حتی دیگه حال درست حسابی دیدن انیمه های Ongoing رو هم ندارم، بالای 20قسمت دانلودی دارم که ندیدم )":

P.S
کسی پیشنهادی برای خارج شدن از این مُد @#$ برام نداره :D

Attachments

• Untitled2.png
    Untitled2.png
    140.6 KB · مشاهده: 187
فقط به من بگو کاراکتری در حد گاکوتو پیدا می شه تو اینا که گفتی؟ انصافا کاراکتر قرن هست این بشر :D اصلا بوشیدو توصیف مرام این بشر بوده در اصل :-":D
و حرف زدنشم خیلی خوب بود ?

کارکتر های Prison School واقعا Unique ان.
ولی Grand Blue رو ببینی راضی می شی خیالت راحت. (البته بماند که به نظرم رو دست Prison School کلا هیچ انیمه ای نیست و حیف که احتمال قابل توجهی وجود داره فصل دومش هیچ وقت نیاد :( )

آخرین ویرایش:
این grand blue واقعا بده نمیدونم چرا اینقد همه دوسش دارن من خودم ۳ ۴ اپیزود بیشتر نتونستم ببینم

مانگا رو بخون
جدا انیمه اش یه جوریه که همه جوک هاشو خراب می کنه به خاطر کارگردانی بدش.
واقعا مانگاش کار خداییه

سلام
من برگشتم....

یه مدت بودش که حسابی سرم شلوغ بودش و از طرفی ضربه روحی بزرگی خوردم که یکی از بزرگترین کابوس های این 10سال اخیر بودش، برام اتفاق افتاد

یکی از هارد هام که 1/4 از آرشیو انیمه هام توش بودش، به ناگهان هد ـش خراب شد و ضد تمام صفحات دیسک هارد رو نابود کرد...و فقط تونستم 50درصد از انیمه ها رو بعد از روزها تلاش نجات بدم :Censored: که بعدش هارد کلاً از دست رفت.

View attachment 195333

untitled2-png.195334

فضاهای قرمز شده رو عملاً از دست دادم.....تقریباً 700گیگ میشه.....

جدا از خسارت مالی اون و قیمت فضایی قطعات کامپیوتری....ضربه روحی و جسمی اون واقعاً سخت بودش....=(( امیدوارم که برای هیچ کسی اتفاق نیوفته....تو هر سطح از اطلاعات.

حتی دیگه حال درست حسابی دیدن انیمه های Ongoing رو هم ندارم، بالای 20قسمت دانلودی دارم که ندیدم )":

P.S
کسی پیشنهادی برای خارج شدن از این مُد @#$ برام نداره :D
اگر جا داری میتونم چندتاشو بهت بدم :دی

مانگا رو بخون
جدا انیمه اش یه جوریه که همه جوک هاشو خراب می کنه به خاطر کارگردانی بدش.
واقعا مانگاش کار خداییه
والا من هم انیمه دیدم و هم مانگا رو خوندم. بنظرم کارگردانی و کلا انیمه خیلی خوب بود.
من راستش با انیمه بیشتر از مانگا حال کردم.:D

سلام
کسی میدونه انیمه جدیدی که به اسم Deltora Quest قسمت اولش پخش شده ربطی به مجموعه دلتورا نوشته امیلی رودا داره یا نه ؟

ویرایش : مثل اینکه جدید نیست و 34 قسمت ازش اومده . aw تازه شروع به زیرنویس کرده ؟
سلام
خودشه
من سه چهار سال پیش تو یوتوب با ساب انگلیسی دیدم یه 10-12 قسمتیش رو اما ول کردم
کار بدی نیست اما با تصورات من از کتاب نمیخوند :D

AW چجوری داره اون انیمه رو زیرنویس می کنه؟
آخرین بار که یادمه اون انیمه زیرنویس انگلیسی هم نداشت :))
هر چند شاید تو این مدت که من چک نکردم یه آدم خیری به سرش زده که اقتباس انیمه ای دلتورا کوئست رو ساب انگلیسی بزنه
کلا تا نگردی دنبالش جدا نمیتونی بفهمی رمان امیلی رودا اقتباس انیمه ای داره :)) اون موقع که من پیدا کردم قشنگ برام کشف قرن بود
تو یوتوب رو چک کن شاید هنوز ساب انگلیسیه موجود باشه و پاکش نکرده باشن
دوبله انگلیسیش هم فکر میکنم بود شاید دارن از رو اون ساب فارسی میزنن
من بعد از انیمه بین شدن یکی از اولین کارهای که کردم چک کردن وجود انیمه کتابهای محبوبم بود ، بعد از کشف انیمه دلتورا دقیقا حس و حال تو رو داشتم :D

عجب!!!
کتابش رو قرن ها پیش...زمانی که هنوز با کتاب خوندن دوست بودم خوندم:-"
پس... ببینیم:D

دلتورا ؟ بنظرم لذت انیمه ش اونهایی که کتاب رو خوندن کمتر از اونهایی باشه که کتاب رو نخوندن
ولی ارزششو داره چکش کنی فقط سعی کن تصوراتت از شخصیت ها رو قبل از شروع انیمه کنار بزاری

prison school رو یه از خدا بی خبری وادارم کرد ببینم بالاخره ( با اینکه این تیپی نمی بینم انیمه معمولا) و باید بگم که طنز جالبی داره :D مانگاکا واقعا حالش خراب بوده ولی خب نمی شه این دست آوردش رو زیر سوال برد :-" یعنی می خوام بگم فقط مفسد نبوده بلکه هوش کمدی هم داشته :D

بنظرم اگر مانگاش رو شروع نکردی بزن تو کارش و حالشو ببر :D

----------------------------------------------------------------------------------

عزیزانی که دستی بر ترجمه دارن ، رشتشون زبان بوده یا زبانشون خوب هست میشه منابع دانشگاهی و غیر دانشگاهی رو برای تقویت زبان-ترجمه معرفی کنید ؟ ممنون :x

@Sarvior
از دلتورا فقط همین اسمش رو یادم هست و بس:-"
حتی دقیق یادم نیست کدوم کتابیه که خوندم:)) (نه یه چیزایی یادمه ولی واقعا در حد همین حدوده:-" )

انیمه خوب از دارن شان نمیسازن؟ :(
اون اوااااایل فکر کنم یه مانگایی داشت ازش میومد، ولی خوب...اون دارن شان ذهن من نبود:-"
در بدترین حالت، دارن شان ذهنم باید تو مایه های قسمت اول جنگیر آبی باشه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or