باز بستگی داره پروتاگونیست کی باشه!کسی که وان پیس دنبال میکنه از سکانس پیروزی پروتاگونیست داستان علیه آنتاگونیست ناراحت میشه اصلا.
فقط با اکسالبیبــــااااااااار باید نابودت کرد ???
شخصيت ضایعه و مزخرفی مثل شیرو کجا، لوفی کجا!
باز بستگی داره پروتاگونیست کی باشه!کسی که وان پیس دنبال میکنه از سکانس پیروزی پروتاگونیست داستان علیه آنتاگونیست ناراحت میشه اصلا.
فقط با اکسالبیبــــااااااااار باید نابودت کرد ???
shiro_pirates1@ شما که خودتون از دوستداران شیرو هستین. ???باز بستگی داره پروتاگونیست کی باشه!
شخصيت ضایعه و مزخرفی مثل شیرو کجا، لوفی کجا!![]()
این درواقع رفرنس به Shirohige Pirates است!shiro_pirates1@ شما که خودتون از دوستداران شیرو هستین. ???
مزخرف بودنش هم توی روت st/ubw قبول ولی باز هم چیزی از ارزش انیمه کم نمی کنه. بخاطر شیرو فلان فلان شده که نمیشه کل سری رو ندید.
من با تأکید باز هم اصرار میکنم کل سری رو باید دید و ارزش بالایی داره. اینو طرفدرای فیت در کل جهان ثابت میکنه./ حالا یه روت مطابق سلیقه نباشه
اینجا هم چون @Akiba تیشه به ریشه فیت میزنه فضا علیه فیت شده. خدابگم چی کارت نکنه ?
تنها راهی که واسم مونده اینکه با عکس های وایفو کل تاپیک رو بکشم سمت فیت?
بهترین روش فیت همون تاریخ تولیده اولش از دید شیرو میبینی بعد داستان بازتر میشه همینجوری دلت میخواد ببینی اون 10 سال پیش چی شده همش میخاری تو کفیدر مورد فیت هم دیگه چرا به ترتیب تاریخ تولید؟ اونم وقتی ترتیب داستانی به این خوبی وجود داره
Fate Zero
Fate Stay Night:Unlimited Baldes Works
FSN:Heaven's Feel
من جای محمد بودم و شیروهیگه م با این شیرو اشتباه گرفته میشد، خودکشی میکردمshiro_pirates1@ شما که خودتون از دوستداران شیرو هستین. ???
مزخرف بودنش هم توی روت st/ubw قبول ولی باز هم چیزی از ارزش انیمه کم نمی کنه. بخاطر شیرو فلان فلان شده که نمیشه کل سری رو ندید.
من با تأکید باز هم اصرار میکنم کل سری رو باید دید و ارزش بالایی داره. اینو طرفدرای فیت در کل جهان ثابت میکنه./ حالا یه روت مطابق سلیقه نباشه
اینجا هم چون @Akiba تیشه به ریشه فیت میزنه فضا علیه فیت شده. خدابگم چی کارت نکنه ?
تنها راهی که واسم مونده اینکه با عکس های وایفو کل تاپیک رو بکشم سمت فیت?
وقتی Pirates داره، دیگه معلومه طرف حسابم کدوم شیرو هست.من جای محمد بودم و شیروهیگه م با این شیرو اشتباه گرفته میشد، خودکشی میکردم![]()
پس من تنها کسی نبودم همچین حسی رو داشتمچقدر بد و شلخته بود این قسمت SNK. حس میکردی تیکه تیکه از چندتا انیمه گلچین کردن گذاشتن کنار هم شده قسمت ۱۰داشت سعی میکرد بگه چطور رسیدیم به این اتفاقات ولی انگار جون میکند تا بگه. خلاصه که به شخصه احساس خطر میکنم برای قسمتای بعدی. این توضیحات و فلشبکها، بخشای مهم انیمه هستن که اگه خراب بشن تاثیر بدی میذارن در صورتی که میتونن خیلی جذاب باشن
کلا تمام کار های جون مائدا، فاز شروع و پایان اش به کل فرق داره.این قسمت شینجکی افتضاح بود!
من تا حالا از حامیان این فصل بودم، ولی این قسمت اصلا جای دفاع نداره.
--------------------------
این کلاناد چه تجربه عجیبیه. خیلی کلیشهایه ولی در عین حال حس میکنم پتانسیل خیلی زیادی داره. البته هنوز به After Story نرسیدم، ولی فصل اول هم تا اینجا بدک نبوده![]()
اهمآریا؟ به به! همانا از هدایتشدگانی
خب جونم برات بگه که: همونطور که میدونی، مثل آبجی کوچیکاش آمانچو و کارهای مشابه، اتمسفرش خفن گیراست و اگه بگیره ول نمیکنه (بماند که حالا این جَو ملایم و دوستانه، حوصله میخواد و هرکسی رو هم نمیگیره متاسفانه). حالا یه چیزی که نسبت به خیلی از انیمههای iyashikei داره اینه که همیشه همه چیز ردیف و آروم نیست. بذار یه اسپویلر کوچیک باز کنم
کاراکترها خیلی دوستداشتنی هستن. اون رابطه شرقی و مشدی استاد و شاگردی هم برقراره که قشنگ رو انیمه نشسته. صداپیشهها کارشون حرف نداره. و موسیقی! واااااای پسر! شاهکارهمثلا یه قسمتهایی درام سنگین داره. یهجاهایی اشک بیننده در میاد. حتی یه اپیزود ترسناک هست که عالی پیاده شده و شخصا هر موقع میبینم تنم مورمور میشه.آلبومهاش رو دائم گوش میدم. وصفنشدنی خوبه!
دیگه همینا. یه کار خیلی لطیف، عرفانی و پر از ظرافت زنانه که میشه بهش گفت ملکه انیمههای ایاشیکی. لذت ببری از تماشا کردنش
ایول بابا! چه سریع :Oاهم
فصل اولشو دیدم و اینکه عجب کار گرم و با صفایی
کیفیت ساختش پایینه که خب به خاطر سالش طبیعیه ولی از اونطرف فضای داستان و کارکترها واقعا دوست داشتنی ان
الانم میرم سراغ فصل دومش![]()
زیرنویس فارسی سری مونوگاتاری از بهشت به مردم غفلت زده دنیا ارزانی شده.دارم باکمونوگاتاری میبینم به طرز فجیعی عجیب و خوبه
یه قسمت 20 دقیقه ای 40 دقیقه طول میکشه هی عقب جلو بکن انیمه رو، سرچ بزن تا بفهمی فلان کانجی واسه چیه
خدایی زیرنویس فارسیش هم بهتر از انگلیسیشه خیلی خوبه