Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام
کسی میدونه انیمه جدیدی که به اسم Deltora Quest قسمت اولش پخش شده ربطی به مجموعه دلتورا نوشته امیلی رودا داره یا نه ؟

ویرایش : مثل اینکه جدید نیست و 34 قسمت ازش اومده . aw تازه شروع به زیرنویس کرده ؟

آخرین ویرایش:
سلام
کسی میدونه انیمه جدیدی که به اسم Deltora Quest قسمت اولش پخش شده ربطی به مجموعه دلتورا نوشته امیلی رودا داره یا نه ؟

ویرایش : مثل اینکه جدید نیست و 34 قسمت ازش اومده . aw تازه شروع به زیرنویس کرده ؟

AW چجوری داره اون انیمه رو زیرنویس می کنه؟
آخرین بار که یادمه اون انیمه زیرنویس انگلیسی هم نداشت :))
هر چند شاید تو این مدت که من چک نکردم یه آدم خیری به سرش زده که اقتباس انیمه ای دلتورا کوئست رو ساب انگلیسی بزنه
کلا تا نگردی دنبالش جدا نمیتونی بفهمی رمان امیلی رودا اقتباس انیمه ای داره :)) اون موقع که من پیدا کردم قشنگ برام کشف قرن بود

عجب!!!
کتابش رو قرن ها پیش...زمانی که هنوز با کتاب خوندن دوست بودم خوندم:-"
پس... ببینیم:D

---
این فصل ناناتسو چجوریاست؟
آشغال قبلیه یا ببینیم و قابل تحمله؟
اگر خوبه که اون فصل رو برم مانگا بخونم، اینجا برگردم :دی

@Dr. Ariamax
چیز دیگه ای خارج از اسپویل که نمیخوای در مورد سری بگی؟ :-"
من حواسم به این نبود که دارم رو کل سری نظر میدم فکر کردم چون به اپیزودای اول سیزن ۱ دارم اشاره میکنم دیگه بقیشم اسپویل نیست :D
واقعا عذر میخوام از بابت اسپویل و در عجبم که چطور بن نشدم :D

View attachment 195260
اینجا رو ترکیدم از خنده :))

View attachment 195261

View attachment 195262
اینجا هم که ^:)^

با این سرعتی که من دارم وان پیس می‌بینم ، فکر کنم سال دیگه تازه برسم به قسمت هایی که تا الان اومده . :D
وان پیس رو نمیدونم ولی من 150 اپیزود Fairy Tail پشت سر هم دیدم تو 2 هفته اینا تهش حالم بهم خورد ازش :D
البته داستانش هم یهو نابود شد دیگه جذابیت اولش رو نداشت

همچنان در مورد Fate ، فقط و فقط F/Z ! :-"
خدایی چجوری میتونید کنار بیاید چنین کاراکتر پشمکی، یک شبه بشه ...

الله اکبر ...
نرید رو اعصابم:|:-"
هروفت یک فیت اومد، که اون پشمک همون قسمت اول رفت اون دنیا، برنده ی مبارزه ها هم با اون کست، همونی که خودتون میدونید شد، اون موقع میشه روی ارزش دیدنش بحث کرد:D
تو فوبیای اون ملعون رو گرفتیا مومن :D
اون خدا زده تو نصف سری فیت اصلا وجود نداره می خوای به صورت نمادین بیارن ترتیبشو بدن ؟ :D:-"
اونی که برنده شدنش رو می خوای کیه ؟ پادشاه قهرمانان اگه منظورته، یه سری داریم توش به پیروزی می رسه :D اگه هم منظورت اون یارو پادشاه فاتحان هست که فاتحه ش رو بخون :D ( آخرت فارسی سازی القاب :-")
--------------------------
prison school رو یه از خدا بی خبری وادارم کرد ببینم بالاخره ( با اینکه این تیپی نمی بینم انیمه معمولا) و باید بگم که طنز جالبی داره :D مانگاکا واقعا حالش خراب بوده ولی خب نمی شه این دست آوردش رو زیر سوال برد :-" یعنی می خوام بگم فقط مفسد نبوده بلکه هوش کمدی هم داشته :D

این فصل ناناتسو چجوریاست؟
آشغال قبلیه یا ببینیم و قابل تحمله؟
اگر خوبه که اون فصل رو برم مانگا بخونم، اینجا برگردم :D
هییی بدک نیست...
از فاجعه فصل قبلی که بهتر شده ولی هنوزم به قدرت فصل دوم نرسیده

-----
پ.ن: آقا من مدتها نبودم الانم اومدم یه پیامی می‌ندازم وسط و می‌رم :-"

اون خدا زده تو نصف سری فیت اصلا وجود نداره می خوای به صورت نمادین بیارن ترتیبشو بدن ؟ :D:-"
اونی که برنده شدنش رو می خوای کیه ؟ پادشاه قهرمانان اگه منظورته، یه سری داریم توش به پیروزی می رسه :D اگه هم منظورت اون یارو پادشاه فاتحان هست که فاتحه ش رو بخون :D ( آخرت فارسی سازی القاب :-")
prison school رو یه از خدا بی خبری وادارم کرد ببینم بالاخره ( با اینکه این تیپی نمی بینم انیمه معمولا) و باید بگم که طنز جالبی داره :D مانگاکا واقعا حالش خراب بوده ولی خب نمی شه این دست آوردش رو زیر سوال برد :-" یعنی می خوام بگم فقط مفسد نبوده بلکه هوش کمدی هم داشته :D
نه خط آخر من چنین انتظاری اصلا ندارم و کاملا اشتباهه:-"
ولی همون اولی که گفتی درسته، ولی خو وقتی هیچکدوم F/SN جات اصلی این برنده نمیشه ( 2006 , UBW و HF ) خو فایده نداره! اون ملعونم باید همون قسمت اول بمیره بره:)) اصلا به چه میدونم مثلا 20 قسمت نباید برسه:))

خوب بقیه سری یکی دیگه ش مثلا F/Aه ، که رسما هییییچ کاراکتری نداره گه به F/Z نزدیک بشه! یک دنیا اختلافه:-"

اونی که یه مشت دختر بچه ن با محوریت ایلیا که حرفشم نزنیم زشته:))

اونی که نرو شخصیت اصلیش هست رو راستش ندیدم:-" ولی خو من قطع امید کردم دیگه از سری و میدونم اون F/Z یه باگ تو کل سری هست!

کلا این سری اگر کسی وایفو میخواد، یا صرفا یه اکشن بی مغز، شاید به دردش بخوره:p
ولی اگر به کار تاپ همه جوره و مخصوصا از نظر داستانی بخواد؛ فقط و فقط F/Z رو داره:دی
کلا مقایسه بقیه سری و یا اوردن اسم بقیشون کنار F/Z توهینه:-"

(چقدر به F/A امیدوار بودم ولی گند خورد به همه چی:( :| )

بن نشدن این آکیبا تا به امروز قطعا بزرگ ترین mystery بازیسنتره که بعید می دونم کسی بتونه حلش کنه :D
نه خط آخر من چنین انتظاری اصلا ندارم و کاملا اشتباهه:-"
ولی همون اولی که گفتی درسته، ولی خو وقتی هیچکدوم F/SN جات اصلی این برنده نمیشه ( 2006 , UBW و HF ) خو فایده نداره! اون ملعونم باید همون قسمت اول بمیره بره:)) اصلا به چه میدونم مثلا 20 قسمت نباید برسه:))

خوب بقیه سری یکی دیگه ش مثلا F/Aه ، که رسما هییییچ کاراکتری نداره گه به F/Z نزدیک بشه! یک دنیا اختلافه:-"

اونی که یه مشت دختر بچه ن با محوریت ایلیا که حرفشم نزنیم زشته:))

اونی که نرو شخصیت اصلیش هست رو راستش ندیدم:-" ولی خو من قطع امید کردم دیگه از سری و میدونم اون F/Z یه باگ تو کل سری هست!

کلا این سری اگر کسی وایفو میخواد، یا صرفا یه اکشن بی مغز، شاید به دردش بخوره:p
ولی اگر به کار تاپ همه جوره و مخصوصا از نظر داستانی بخواد؛ فقط و فقط F/Z رو داره:D
کلا مقایسه بقیه سری و یا اوردن اسم بقیشون کنار F/Z توهینه:-"

(چقدر به F/A امیدوار بودم ولی گند خورد به همه چی:(:| )
یعنی شما کاراکتری به کلفتی کارنا تو خود F/Z هم به زور گیر میاری بعد کاراکتر نداشت F/A ؟ :| بزنم بری وردست سیبر ؟ :D
بعد fate grand order چی شد این وسط؟ کلا اسمش رو هم ترجیح دادی نیاری انگار :Cheesygrin:
اون fate extra last encore رو فقط استثنائا کار خوبی کردی ندیدی به شدت چرته :D
stay night همون 10-15 دقیقه ای که ساساکی کوجیرو داخلش هست ارزش داره براش آدم کلش رو ببینه :D
خلاصه برو تا گرا ندادم فیت فن ها بریزن سرت :-"
ولی در کل اینو بنش کنید انقدر نفرت پراکنی نکنه برا سری به این خوبی :-"

Prison School با اختلاف بهترین انیمه کمدی ای هست که من دیدم. حیف که خبری از فصل دومش نیست :(
در ادامه Grand Blue رو ببین :D
بعد از اونم Danshi Koukousei no Nichijou و Asobi Asobase توصیه می شه :D

بن نشدن این آکیبا تا به امروز قطعا بزرگ ترین mystery بازیسنتره که بعید می دونم کسی بتونه حلش کنه :D

یعنی شما کاراکتری به کلفتی کارنا تو خود F/Z هم به زور گیر میاری بعد کاراکتر نداشت F/A ؟ :| بزنم بری وردست سیبر ؟ :D
بعد fate grand order چی شد این وسط؟ کلا اسمش رو هم ترجیح دادی نیاری انگار :Cheesygrin:
اون fate extra last encore رو فقط استثنائا کار خوبی کردی ندیدی به شدت چرته :D
stay night همون 10-15 دقیقه ای که ساساکی کوجیرو داخلش هست ارزش داره براش آدم کلش رو ببینه :D
خلاصه برو تا گرا ندادم فیت فن ها بریزن سرت :-"
ولی در کل اینو بنش کنید انقدر نفرت پراکنی نکنه برا سری به این خوبی :-"
همون چندتا کاراکتر خوب(که بیشتر قدرت نماییست تا شخصیت پردازی درست) پای اون بچه بازی های بقیه کاراکترها حروم شدن! منم به همونا امیدوار بودم...ولی خوب... هیچ که هیچ:|
جفت بخش ها شدیییییدا از نظر مستر جماعت لنگ میزدن! ( 14تا باید باشه، ولی تقریبا جز دوتاشون هیچی نمیبینی:-" بقیه هم اگر چیزی دیدی با خودت میگی کاش نمیدیدم:)) )
سرونت ها شدیدا از نظر شخصیت پردازی لنگ میزدن و ...

میرسیم به همون...اگر اکشن میخوای:-"

---
اون F/GO که....
اول اینکه یه کاراکتر مااااااست گذاشتن ور دلت هی سنپای سنپای بگه!
داستان و ... هم که ... هعی هعی ... جدا از طولانی کردن داستان به خاطر کش دادن گیم پلی به شکل بسیاااااار بیخودی!(میخوای بخش داستانی بری یه بخش گنده ای از وقتت رو باید خالی کنی و یه سری صحبت های بی سر و ته بشنوی:-" )
تو آرک اول، فقط اون میز گردش به نظرم داستانش بدک نبود! بقیه که ...

ایونت ها هم بهتره حرفی نزنم که آبروی نداشته ی این سرونت ها رو چجوری میبرد:-" :))

پ.ن: و در آخرم از نظر گاچا چقدر خسیسن:)) ، ولی خو فندوم شدیدا شاخیییی دارن تو همه زمینه های آرت و کاسپلی و هن... جات و ...:-" :))
پ.ن2 : با تمام مخالفتم، به نظرم سونی و PS شدیدا خرن که Arcadeش رو نمیارن رو PS !!! درسته اون قابلیت های جذاب جایزه های فیزیکی رو نداره، ولی با این حال مطمئنم خیلی از این فن هاشون میرن سراغش و پول خفنی خرجش میکنند... ولی خو...خرن دیگه چه میشه کرد! :|

Prison School با اختلاف بهترین انیمه کمدی ای هست که من دیدم. حیف که خبری از فصل دومش نیست :(
در ادامه Grand Blue رو ببین :D
بعد از اونم Danshi Koukousei no Nichijou و Asobi Asobase توصیه می شه :D
فقط به من بگو کاراکتری در حد گاکوتو پیدا می شه تو اینا که گفتی؟ انصافا کاراکتر قرن هست این بشر :D اصلا بوشیدو توصیف مرام این بشر بوده در اصل :-":D
و حرف زدنشم خیلی خوب بود ?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or