Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
189950

بالاخره گینتاما پرونده اش با اکران فیلم آخرش بسته شد

و با یه بنگر هم بسته شد.
ما که نمیتونیم ببینیمش ولی طرفدارا هشتگ ژاپنی شو موقع اکران فیلم ترند اول جهانی کردن

189951

سوراچی هیدکی به نظرم با اختلاف یکی از محشرترین و خاطره انگیز ترین شونن های تاریخ جامپ و انیمه رو خلق کرده
خیلی بعید میدونم کاری بتونه اندازه گینتاما همزمان این قدر منو بخندونه و احساساتیم کنه دیگه. :x:x:x:((:((:((

#銀魂は永久に不潔です

View attachment 189950

بالاخره گینتاما پرونده اش با اکران فیلم آخرش بسته شد

و با یه بنگر هم بسته شد.
ما که نمیتونیم ببینیمش ولی طرفدارا هشتگ ژاپنی شو موقع اکران فیلم ترند اول جهانی کردن

View attachment 189951

سوراچی هیدکی به نظرم با اختلاف یکی از محشرترین و خاطره انگیز ترین شونن های تاریخ جامپ و انیمه رو خلق کرده
خیلی بعید میدونم کاری بتونه اندازه گینتاما همزمان این قدر منو بخندونه و احساساتیم کنه دیگه. :x:x:x:((:((:((

#銀魂は永久に不潔です
خیلی میخوام ببینمش:((
لامصب گینتاما درس زندگیه!

اومدی دهنمون رو از الان آب بندازی که زجر بکشیم؟!:((

مانگا ۲۰ جلده و انتشارش به پایان رسیده.
درباره جزئیات بیشتر مانگا هم چون با فاصله زمانی زیاد از انیمه، خوندم مانگا رو چیزی خاطرم نیست.:D ۱۲ قسمت انیمه ۳۸ چپتر مانگا رو پوشش داده، دیگه حالا خودتون هر استنباطی که می‌خواید داشته باشید.
درباره کیفیت کار هم تقریبا همه موافقن که انیمه کار فوق‌العاده باکیفیتی بود. با همه این‌ها اینکه بخواد مانگا رو بخوندید برمی‌گرده به خودتون.
یه چند صفحه از مانگا می‌ذارم، مقایسه کن با انیمه بلکه تو تصمیم‌گیری کمکی بکنه.
اینم اضافه کنم که مانگا هم تا آخرش روندش خوب بود و اصلا سقوط آزادی مثل توکیو غول:re یا بلیچ نداشت... خوب ادامه پیدا کرد و خوبم تموم شد... پایان‌بندیش هم راضی‌کننده بود.

انیمه Yuru Camp S2 - Ep1

از این بهتر نمی‌شد! یه قسمت اول بی‌نقص، پر از چیزهایی که انتظارش رو داشتیم یا نداشتیم! و چقدر انتخاب خوبیه برای فصل سرما؛ عین فصل یک که اونم زمستون پخش شد. آرامش‌بخش و دوست‌داشتنی مثل همیشه؛ خوراک تماشا قبل خواب. موقع دیدن‌اش یک لحظه لبخند از رو لب آدم محو نمی‌شه. همه چی عالی! =D>

وانپیس فنهای عزیز
برای اینکه پرچم بره بالا یه چیز میندازیم توپ بیفته دستمون
سوال: وانپیس از همه جای دنیا یه اقتباس اورده از ایران کی میدونه چی اومده یا بهتر بگم کیا رو از ایران اورده؟؟؟
حدس بزنید ببینم

وانپیس فنهای عزیز
برای اینکه پرچم بره بالا یه چیز میندازیم توپ بیفته دستمون
سوال: وانپیس از همه جای دنیا یه اقتباس اورده از ایران کی میدونه چی اومده یا بهتر بگم کیا رو از ایران اورده؟؟؟
حدس بزنید ببینم
من تنها نشانه های ایرانی که دیدم ارامگاه های هخامنشی و ارگ بم بود

• Like
Reactions: rezatala and m.a.t
اخرین انیمه که دیدم WorldEnd یا What Do You Do at the End? Are You Busy? Will You Save Us بود. انصافا اسمش رو می بینی غصه دار میشی دیگه ببین داستانش چیه
190035
خلاصه بعد دیدنش و فهمیدن اینکه ادامه ش 7 تا لایت ناوله ، در به در دنبال یکی هستم که لایت ناول رو واسم اسپویل کنه. کسی رو میشناسید دریغ نکنید سروپا گوش هستم واسه اسپویل شدن

کسی خود فایل زیر نویس
mahouka koukou no rettousi
رو میتونه برام بفرسته ؟؟ با winrar برام باز نمیشه
.....
danmachi
eden no shouboutai 2
همچنین

دو تای دیگه رو الآن ندارم.

Attachments

من تنها نشانه های ایرانی که دیدم ارامگاه های هخامنشی و ارگ بم بود
میدونستید یه شهری به نام الباف یا گلباف تو ایران داریم که از قدیم معروف به سرزمین غولها و کوتوله ها بوده و کلی افسانه در این مورد تو دنیا هست. یه داستانم داره تو هزار و یک شب در مورد غولهای الباف یا گلباف. الان فارسی سرچ کنید هم میتونید بقایای این غولها که کشف شدن رو هم ببینید

Last edited by a moderator:
چند ماه پیش یک مانگایی منتشر شد که داستانش راجب مانگاکا ـی بود که مانگا هاش داستان خوبی ندارن و جامپ ازش قبول نمیکنه بعد همینطور که ناامید شده یه روز ماکروفر خونه اش میترکه بعد میره میبینه که داخلش یک مانگا هست برمیداره میخونه خوشش میاد و متوجه میشه این مانگا از آینده اومده، شبیه همون مینویسه و میبره تحویل میده و جامپ خیلی خوشش میاد و ادامه ماجرا ... (البته ادامه ماجرایی نداره چون بعد چند چپتر مانگا رو تموم کردن :D حالا چرا نمیدونم)

اینو گفتم که بگم اگر قرار بود قدرتی داشته باشم بین شمشیر زنی و devil fruit و bleach و ناراتو و one punch man و death note و کنترل زمان و آدم و مرده و ... دوست داشتم این ماکروفر (یا قدرتی مثل اون) رو داشتم تا این انیمه ها و مانگاهایی که باید یه عمر منتظر بمونم تا به جایی برسه یا تموم بشه برسه دستم و با خیال راحت تا آخر بخونم :D (البته قدیم تر ها دوست داشتم اون قدرت ها رو داشته باشم ولی با توجه به تغییرات آدم و شرایط دنیا و ... فعلا خیلی دوست دارم این قدرت رو داشته باشم :D)

پ.ن: البته بدمم نمیاد یه قدرت جانبی هم داشته باشم تا بتونم ادامه مانگا و انیمه هایی که تموم شدن رو بخونم :دی

قدرت... میوه شیطانی X Drake !
بلک بیرد وار برای اون میوه دست به هرکاری میزنم>:):))

میدونم معقول نیست و فلان و بیسار... ولی من اون رو میخوام:D

البته الان نیاز مبرم به قدرت های دیگه دارم...که هیچکدوم فیزیکی نیست...
شاید... Will Power تمام شخصیت اصلی ها! یه چنین چیزی نیازمندم! :|

مدتیست دکمه استارت مایکرویو خونمون خرابه! اذیت میکنه تا کار کنه:( نمیزارن من با آینده در ارتباط باشم! :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or