Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

بیا برادر
حالا که افتادی تو خط الاحساب Charlotte رو ببین. حیفه افتادی روی این خط بیای بیرون :D
OST اه Ending اشم من خیلی دوست دارم.
در قدم بعدی Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai
یا خدا charlotte هم اینجوریه؟ اینو پیشنهاد داده بودن صرفا گذاشته بودمش تو لیست که لیست پر شه :D
میترسم با دیدن اینا اون حس مُردم زنده شه :D

سلام

شغرتیاته آقا . شغرتیات :D
-----
بشینین Dungeon Reset و OverGeared بخونین .

این دو تا رو که چندوقت پیش پیشنهاد دادی جفتش رو خوندم OverGeared باز بد نبود هرچند که یه مشکل بزرگ هم باهاش دارم ولی بازم قابل تحمل ولی Dungeon Reset اولاش خیلیییی حوصله سر بره فراره تا اخر همینجوری باشه یا بهتر میشه ؟ ( تا 24 خوندم )

در حال حاضر این کار ها رو دنبال میکنم و چون تقریبآ همشون به پخش هفتگی رسیدم اگه کار دیگه ای سراغ دارید معرفی کنید البته که ترجمه هم شده باشه

The Beginning After The End
Solo Leveling
Overgeared
Legend of the Northern Blade
Eleceed
Omniscient Reader's Viewpoint

آخرین ویرایش:
یا خدا charlotte هم اینجوریه؟ اینو پیشنهاد داده بودن صرفا گذاشته بودمش تو لیست که لیست پر شه :D
میترسم با دیدن اینا اون حس مُردم زنده شه :D

Charlotte یهو چنان چرخشی می کنه که انگشت به دهان می مونی :D البته چرخش نه به این معنی که فکر کنی یک چیزی در حد قسمت های آخر Mirai Nikki اه.

دوز دپرسیش بالا نیست. Ending خوب داره.

برای حس مردت 5 centimeters per second و grave of the fireflies تجویز می شه :D

آخرین ویرایش:
بذا من هنوز قسمت 13 رو ندیدم (اینم بگم، من از قسمت 4 رسما زدم دنده 5 رفتم مانگاش رو یه شبه دخلش رو آوردم، لذا هیچ جوره نمیتونم باهات همدردی کنم :D)
ولی خب تا جایی که از قسمت 12 دیدم، باید قسمت 13 جای نسبتا خوبی تموم شه. چون از اون نقطه به بعد کل جریان داستان و انگیزه نانا به هم میریزه
تو معلومه ملت رو از قصد میاری سمت انیمه که زجر بکشن خودت میری مانگا می خونی :-":D
درخواست بن این موجود سنگ دل رو دارم از همین تریبون :D
حالا جدی همون نقطه ای که فکر می کنی تموم شد ولی به نظرم اصلا جای خوبی واسه تموم کردنش نبود. در واقع مسیر داستان یهو عوض می شه ولی هیچ نتیجه گیری خاصی و جمع بندی نسبی در کار نیست....

نه:-" یعنی اون زمان نیست حداقل :D
برو بخون پس>:)
میدونم هم عصر نیستن .
منظورم این بود که حس میکنم تو فضای واقعگرا المانهای فانتزی داره . مثلاً قدرتهای عجیب غریب فرمانده ها و از این چیزا . کار تم تاریخی داشته باشه اصلا دوست ندارم اینجوری .
این دو تا رو که چندوقت پیش پیشنهاد دادی جفتش رو خوندم OverGeared باز بد نبود هرچند که یه مشکل بزرگ هم باهاش دارم ولی بازم قابل تحمل ولی Dungeon Reset اولاش خیلیییی حوصله سر بره فراره تا اخر همینجوری باشه یا بهتر میشه ؟ ( تا 24 خوندم )
Dungeon Rest کار اکشنی نیست در مجموع . بیشتر شبیه یه بازی مدیریت و شهرسازیه . یه چیزی مثل Stronghold . باید به سبکش علاقه داشته باشی تا باهاش حال کنی .
در حال حاضر این کار ها رو دنبال میکنم و چون تقریبآ همشون به پخش هفتگی رسیدم اگه کار دیگه ای سراغ دارید معرفی کنید البته که ترجمه هم شده باشه

The Beginning After The End
Solo Leveling
Overgeared
Legend of the Northern Blade
Eleceed
Omniscient Reader's Viewpoint
من به غیر از کارای مشترکی که میخونیم دارم عناوین زیر رو میخونم :
A Returner's Magic Should Be Special
Black Clover
One Punch Man
Red Storm
Second Life Ranker
Shingeki no Kyojin
Tales Of Demons And Gods
The Great Mage Returns After 4000 years
Tower of God
بیشترشون عناوین معروفی هستن و تو اونایی که شاید نشناسی Red Storm ارزش خوندن بالایی داره از نظر من .

آخرین ویرایش:
تو معلومه ملت رو از قصد میاری سمت انیمه که زجر بکشن خودت میری مانگا می خونی :-":D
درخواست بن این موجود سنگ دل رو دارم از همین تریبون :D
حالا جدی همون نقطه ای که فکر می کنی تموم شد ولی به نظرم اصلا جای خوبی واسه تموم کردنش نبود. در واقع مسیر داستان یهو عوض می شه ولی هیچ نتیجه گیری خاصی و جمع بندی نسبی در کار نیست....

آره قبول دارم
بهترین جا واسه بستن داستان تو یه فصله
ولی واقعا جای خوبی نیست که بخوای یه داستان با اون تم رو ببندی
البته در کل من با مانگا مقایسه می کردم، کارگردانی انیمه کلا خیلی خنک و معمولیه. خیلی کار میتونستن بکنن که باحال تر شه انیمه

تا بحث منهوا ـتون داغ هست چندتا سوال :

Solo leveling و Ranker who lives a second time از آرک دوم به این طرف نخوندم دیگه، داستان چقدر جلو رفته ؟ ارزش داره شروع کنم ؟
God of Highschool اوضاعش چطور هست ؟ من تا آخر آرکی خوندم که آخرش همه چی زیر و رو شد آرک بعدی که شخصیت جدید اومد دیگه به دلم نچسبید (خواستید تو اسپویلر داستان رو توضیح بدید).

و اینکه منهوا، مانگا و مانگا چینی خوب الان چی هست ؟ :دی

میدونم هم عصر نیستن .
منظورم این بود که حس میکنم تو فضای واقعگرا المانهای فانتزی داره . مثلاً قدرتهای عجیب غریب فرمانده ها و از این چیزا . کار تم تاریخی داشته باشه اصلا دوست ندارم اینجوری .
اونقدرا به اون صورت که فکر میکنی نیست... به نظرم در سطح Vinland Saga هست، اگر اون خوشت اومد، اینم خوشت میاد!

غیر معقول ترین مبارزه سری هم به نظرم مبارزه اولشه:-" (که معمولا همه کارها با لقب "فلان ترین" بدمن موجود شروع میکنند، و شخصیت اصلیه از همه جا بی خبر این فلان ترین رو نفله میکنه:-" )
تو مبارزات...بیشتر از خود مبارزه،روی تاکتیک های جنگ مانور میدن، یعنی هیجان کار بیشتر تقابل مغز متفکرهای جنگ هست، حالا چه جنگ شمشیر و شمشیر، چه سیاسی...
با کارهای رزمی که تمرکز روی مبارزات و سبک های مختلف مبارزه هست اشتباهش نگیر:-"
در کل به نظرم یه شانسی بهش بده:دی

البته من تو این نقطه ای که هستم به نظرم انگیزه م رو از دست میدم برای ادامه داستان به دلایلی:)) امیدوارم خلافش رو ثابت کنه بهم:-" (نه اینکه بد باشه ها، دلایلی دیگر دارد:-" )

میدونم هم عصر نیستن .

Dungeon Rest کار اکشنی نیست در مجموع . بیشتر شبیه یه بازی مدیریت و شهرسازیه . یه چیزی مثل Stronghold . باید به سبکش علاقه داشته باشی تا باهاش حال کنی .

من به غیر از کارای مشترکی که میخونیم دارم عناوین زیر رو میخونم :
A Returner's Magic Should Be Special
Black Clover
One Punch Man
Red Storm
Second Life Ranker
Shingeki no Kyojin
Tales Of Demons And Gods
The Great Mage Returns After 4000 years
Tower of God
بیشترشون عناوین معروفی هستن و تو اونایی که شاید نشناسی Red Storm ارزش خوندن بالایی داره از نظر من .

A Returner's Magic Should Be Special اوایلش و خوندم الان چجوریاست بهتر شده ؟

Black Clover و One Punch Man و Shingeki no Kyojin رو انیمه میبینم تا وقتی گیر نکنم ترجیح میدم سراغ مانگا نرم

Tower of God هم کامل خوندم خبری هم که فعلآ ازش نیست

Red Storm هم قبلآ چند چپتر ازش خوندم یادم نیست چرا ولش کردم اگه توصیه میکنی ادامه بدم

سه تای دیگه رو نحوندم که از فردا استارت میزنم ببینم چجوریه

سلام
A Returner's Magic Should Be Special اوایلش و خوندم الان چجوریاست بهتر شده ؟
اگر خوشت نیومده ولش کن چون داره با همون فرمون اولش میره جلو .
Black Clover و One Punch Man و Shingeki no Kyojin رو انیمه میبینم تا وقتی گیر نکنم ترجیح میدم سراغ مانگا نرم
هر 3 تا کار به شدت از انیمه هاشون بهتر هستن .
Black Clover رو که کلاً از اواسط آرک اول بیخیال منظم دنبال کردن انیمه شدم و هر وقت حوصله داشته باشم میشینم چند قسمت با هم میبینم .البته اینم بگم که مانگا رو خیلی قبل از انتشار انیمه شروع کرده بودم .
Red Storm هم قبلآ چند چپتر ازش خوندم یادم نیست چرا ولش کردم اگه توصیه میکنی ادامه بدم
آره بخون . داره مسیر خیلی خوبی رو طی میکنه اگر خرابش نکنن .
سه تای دیگه رو نحوندم که از فردا استارت میزنم ببینم چجوریه
به Second Life یکم زمان بده . خودم 1 بار شروعش کردم و به خاطر بعضی اشتراکاتی که فکر میکردم با Tower Of God داره بیخیالش شدم ولی بعد محمدعلی بهم گفت تو جزئیات و بیشتر کلیات تفاوت زیادی دارن و ادامش دادم . الانم راضی هستم ازش .
اون 2 تای دیگه رو نخوندی هم نخوندی :دی
-----
این وسطا یه پیشنهاد ویژه هم بهت بکنم :D
بشین ناول Solo Leveling رو بخون . بچه های AW هم دارن ترجمش میکنم و من همزمان با مانهوا دارم میخونمش . خیلی جذابتره .

این وسطا Skeleton soldier couldn't protect the dungeon رو هم پیشنهاد میکنم بخونین.:D البته نمیدونم ترجمه شده هست یا نه. ماهیت کلیش تو مایه های ری زیرو هست ولی تقریبا اوایل کار راهشو جدا میکنه ازش تا حدودی. 131 چپتر ازش اومده کار خیلی بلندی هم نیست. من که خوشم اومد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Z-fan
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or