سلام
شغرتیاته آقا . شغرتیات
-----
بشینین Dungeon Reset و OverGeared بخونین .
یا خدا charlotte هم اینجوریه؟ اینو پیشنهاد داده بودن صرفا گذاشته بودمش تو لیست که لیست پر شه
میترسم با دیدن اینا اون حس مُردم زنده شه![]()
تو معلومه ملت رو از قصد میاری سمت انیمه که زجر بکشن خودت میری مانگا می خونیبذا من هنوز قسمت 13 رو ندیدم (اینم بگم، من از قسمت 4 رسما زدم دنده 5 رفتم مانگاش رو یه شبه دخلش رو آوردم، لذا هیچ جوره نمیتونم باهات همدردی کنم)
ولی خب تا جایی که از قسمت 12 دیدم، باید قسمت 13 جای نسبتا خوبی تموم شه. چون از اون نقطه به بعد کل جریان داستان و انگیزه نانا به هم میریزه

میدونم هم عصر نیستن .نهیعنی اون زمان نیست حداقل
برو بخون پس![]()
Dungeon Rest کار اکشنی نیست در مجموع . بیشتر شبیه یه بازی مدیریت و شهرسازیه . یه چیزی مثل Stronghold . باید به سبکش علاقه داشته باشی تا باهاش حال کنی .این دو تا رو که چندوقت پیش پیشنهاد دادی جفتش رو خوندم OverGeared باز بد نبود هرچند که یه مشکل بزرگ هم باهاش دارم ولی بازم قابل تحمل ولی Dungeon Reset اولاش خیلیییی حوصله سر بره فراره تا اخر همینجوری باشه یا بهتر میشه ؟ ( تا 24 خوندم )
من به غیر از کارای مشترکی که میخونیم دارم عناوین زیر رو میخونم :در حال حاضر این کار ها رو دنبال میکنم و چون تقریبآ همشون به پخش هفتگی رسیدم اگه کار دیگه ای سراغ دارید معرفی کنید البته که ترجمه هم شده باشه
The Beginning After The End
Solo Leveling
Overgeared
Legend of the Northern Blade
Eleceed
Omniscient Reader's Viewpoint
تو معلومه ملت رو از قصد میاری سمت انیمه که زجر بکشن خودت میری مانگا می خونی
درخواست بن این موجود سنگ دل رو دارم از همین تریبون
حالا جدی همون نقطه ای که فکر می کنی تموم شد ولی به نظرم اصلا جای خوبی واسه تموم کردنش نبود. در واقع مسیر داستان یهو عوض می شه ولی هیچ نتیجه گیری خاصی و جمع بندی نسبی در کار نیست....

با تشکر از @Z-fan بابت معرفیش 
اونقدرا به اون صورت که فکر میکنی نیست... به نظرم در سطح Vinland Saga هست، اگر اون خوشت اومد، اینم خوشت میاد!میدونم هم عصر نیستن .
منظورم این بود که حس میکنم تو فضای واقعگرا المانهای فانتزی داره . مثلاً قدرتهای عجیب غریب فرمانده ها و از این چیزا . کار تم تاریخی داشته باشه اصلا دوست ندارم اینجوری .
(که معمولا همه کارها با لقب "فلان ترین" بدمن موجود شروع میکنند، و شخصیت اصلیه از همه جا بی خبر این فلان ترین رو نفله میکنه
) 
امیدوارم خلافش رو ثابت کنه بهم
(نه اینکه بد باشه ها، دلایلی دیگر دارد
)میدونم هم عصر نیستن .
منظورم این بود که حس میکنم تو فضای واقعگرا المانهای فانتزی داره . مثلاً قدرتهای عجیب غریب فرمانده ها و از این چیزا . کار تم تاریخی داشته باشه اصلا دوست ندارم اینجوری .
Dungeon Rest کار اکشنی نیست در مجموع . بیشتر شبیه یه بازی مدیریت و شهرسازیه . یه چیزی مثل Stronghold . باید به سبکش علاقه داشته باشی تا باهاش حال کنی .
من به غیر از کارای مشترکی که میخونیم دارم عناوین زیر رو میخونم :
A Returner's Magic Should Be Special
Black Clover
One Punch Man
Red Storm
Second Life Ranker
Shingeki no Kyojin
Tales Of Demons And Gods
The Great Mage Returns After 4000 years
Tower of God
بیشترشون عناوین معروفی هستن و تو اونایی که شاید نشناسی Red Storm ارزش خوندن بالایی داره از نظر من .
اگر خوشت نیومده ولش کن چون داره با همون فرمون اولش میره جلو .A Returner's Magic Should Be Special اوایلش و خوندم الان چجوریاست بهتر شده ؟
هر 3 تا کار به شدت از انیمه هاشون بهتر هستن .Black Clover و One Punch Man و Shingeki no Kyojin رو انیمه میبینم تا وقتی گیر نکنم ترجیح میدم سراغ مانگا نرم
آره بخون . داره مسیر خیلی خوبی رو طی میکنه اگر خرابش نکنن .Red Storm هم قبلآ چند چپتر ازش خوندم یادم نیست چرا ولش کردم اگه توصیه میکنی ادامه بدم
به Second Life یکم زمان بده . خودم 1 بار شروعش کردم و به خاطر بعضی اشتراکاتی که فکر میکردم با Tower Of God داره بیخیالش شدم ولی بعد محمدعلی بهم گفت تو جزئیات و بیشتر کلیات تفاوت زیادی دارن و ادامش دادم . الانم راضی هستم ازش .سه تای دیگه رو نحوندم که از فردا استارت میزنم ببینم چجوریه