Eazy-E
کاربر سایت
'GREAT PRETENDER' Original TV Anime Assembles All Star Team at WIT Studio – OTAQUESTکاره Wit Studio اهه! بعد وینلند + شینگکی قشنگ خودشون رو ثابت کردن![]()
Staff خطرناكى داره!
خودم همين چند هفته پيش تمومش كردم

'GREAT PRETENDER' Original TV Anime Assembles All Star Team at WIT Studio – OTAQUESTکاره Wit Studio اهه! بعد وینلند + شینگکی قشنگ خودشون رو ثابت کردن![]()

والا از Staff خبر نداشتم ولی کلا نگاه هم بهش کنی معلومه کاره با کیفیتیه.'GREAT PRETENDER' Original TV Anime Assembles All Star Team at WIT Studio – OTAQUEST
Staff خطرناكى داره!
خودم همين چند هفته پيش تمومش كردم![]()

واقعا دلیل این همه محبوبیت این انیمه رو نمیدونم من
هیچکس نمیدونهواقعا دلیل این همه محبوبیت این انیمه رو نمیدونم من
اولین دلیل برای خوب بودن یه انیمه داستان قوی اونه که این جا رسماً با یه داستان کم کشش و آبکی طرفیم که به شدت مسخره هم شروع میشه
اگر به این جذابیت های کودکانه باشه که وان پانچ من باید بهترین انیمه تاریخ میبود الان![]()

چون چشای کارکتراش گوگولیهواقعا دلیل این همه محبوبیت این انیمه رو نمیدونم من
اولین دلیل برای خوب بودن یه انیمه داستان قوی اونه که این جا رسماً با یه داستان کم کشش و آبکی طرفیم که به شدت مسخره هم شروع میشه
اگر به این جذابیت های کودکانه باشه که وان پانچ من باید بهترین انیمه تاریخ میبود الان![]()
و الا دلیل دیگهای براش نمیشه پیدا کردView attachment 185490
از الان رسما ستون چهارم Entertainment سونی بعد از گیمینگ و فیلم و موسیقی، خود انیمه است
1.1 میلیارد دلار خرج داشته این معامله تقریباً
هر جور چرتکه بندازید، سرمایه گذاری سونی تو صنعت واقعا جدیه
حقیقتا در کل توییست جالبیه
از اون جا که مدیریت سونی کلا خیلی خوب بوده تو چند سال اخیر، امیدم به آینده صنعت بعد این نقل و انتقالات خیلی بالاست
و الان بعد از سال ها که خود ژاپن یه سایت ترجمه رسمی راه انداخته مجبور هست زورو رو Zolo بنویسن باز !
)
)حالا من زیاد موافق نیستم که داستان بدی داره! به شخصه نسبت به کارای شونن جدید جامپ مثل بوکونوهیرو یا جوجوتسو بیشتر باهاش حال میکنم! با اینحال قبول دارم در حد هایپ اش اصلا نیست. ولی خداوکیلی اقتباس خیلی عالی داره! یکجورایی این اقتباس عالیه چند پله جلو بردش!واقعا دلیل این همه محبوبیت این انیمه رو نمیدونم من