Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
الان یعنی کیمتسو و شینگکی در حد دث نوت یا ناروتو هم نیستن؟:-? معلومه جنس ناب استفاده می کنیا :-":D
بیشتر از اینا قلبم برای هانتر سوخت که شد یه کار متوسط :-"
شینگکی شاید!
ولی کیمیتسو خیر!!!!
خدایی کیمیتسو انگشت کوچیکه ی ناروتو هم نمیشه:دی حداقل تا اینجا که نشون دادن:دی

ولی یه اصل نانوشته هست که میگه خون +گرافیک، محبوبیت شدیدا زیاد میشه:p (بیشتر هم خون:-" )

یه کاری مثل آکامه گا کیل بعد از فصلی که پخش میشد اصولا باید محو میشد! ولی میبینیم هنوز اسمش میاد:| (یا الفن لاید:p )
البته کیمیتسو کار خوبیه...ولی خوبه:دی با این هایپ عجیب غریب خیلیییی فاصله داره به نظرم:دی

انصافاً شرم کردم:D
وان پانچ من بعد از فول متال و گینتاما بهترین انیمه تاریخه:>
من دیگه حرفی ندارم :D
ولی در کل به شخصه Mob Psycho 100 رو بیشتر از وان پانچ من دوست دارم بنظرم شخصیت پردازی و دیالوگ های بهتری داره :>
+
این ژانر Slice of life هم خیلی مظلومه همه جا من جمله همین جا بیشتر از اکشن و شونن ها حرف زده میشه بشینید 3gatsu , Mushishi , Natsume رو ببینید که رستگاری در دیدن اینهاست :>

این حجم از هجمه به این کیمتسو بی نوا بی سابقه ست :D
یه انتظاراتی از داستان دارید انگار جنگ و صلح تولستوی هست انیمه شده :-":D
همینکه داستان یه pacing مناسب داشته باشه و یه سری قوانین کلی برش حاکم باشه و خودش رو نقض نکنه و البته جذاب باشه برای یه انیمه شونن کافی هست دیگه (وجود کاتانا تو داستان فراموش نشه :D)
من نمی دونم چرا انتظار دارین در باب معناشناسی خلقت براتون داستان بگه یه انیمه شونن :-":D

همینکه داستان یه pacing مناسب داشته باشه و یه سری قوانین کلی برش حاکم باشه و خودش رو نقض نکنه و البته جذاب باشه برای یه انیمه شونن کافی هست دیگه (وجود کاتانا تو داستان فراموش نشه :D)
من نمی دونم چرا انتظار دارین در باب معناشناسی خلقت براتون داستان بگه یه انیمه شونن :-":D
من که لجم گرفته از فروشش.بقیه رو نمیدونم

باید طلا گرفت این جملاتو ^:)^

منم اومدم بگم قرار نیست هر انیمه ای داستان فلسفی داشته باشی بعضی ها سبکشون اینه که تمرکزشون رو روی خلق صحنه های اکشن و نفسگیر بذارن، که دیدم جملات شما بهتر اصل مطلبو بیان کرد و من سکوت می کنم :p

دوستان چند روزی میشه Blade of the Immortal رو دیدم و باید بگم اگر به انیمه های اکشن با خشونت بالا علاقه دارید در دیدنش شک نکنید .
اون دسته از عزیزان پیگیر اخبار دنیای انیمه اطلاع دارن که این انیمه فصل بعدی خواهد داشت یا خیر؟

اونقدر من سر این انیمه بغض میکردم که گلو درد میگرفتم
اگه از شخصیت مشتی خوشت میاد انیمه GTO رو هم ببین ولی سبک این یکی کمدی هست
مرسی gto دیدم
شخصیت منفی های انیمه دکتر ساساکی و ایشیهارا حسی جز تنفر شدید باقی نمیذاشت اکثر انیمه ها که حداقل من دیدم شخصیت منفی ها دوس داشتنی میسازن ولی اینا ...... بودن :|
جزئیات کار عالی بود مثلا اول انیمه برام سوال بود لاکپشت تحت تاثیر انفجار اتمی قرار میگیره یانه و نویسنده جلوتر جواب داد
فکر میکردم از اینا میگذره

Shingeki no Kyojin (The Final Season) - 61
این قسمت فاجعه بودش.....کیفیت انیمه حتی از قسمت قبل هم کمتر بودش )":
اصلاً حالت چهره با لب هاشون...با دوبله برابری نمی کنه.
رنگ امیزی ها هم که دیگه نگو
رنگ آمیزی رو کلا قطع امید کن مثل قبل نمیشه، حالا میتونن بگن بخاطر اتمسفره یا هر چیزی...انیمیشن هم کلا یک جوری شده. دستی هست ولی عجیب غریب کرکترا تکون میخورن:/

در هر صورت بنظرم توی این قسمت حداقل داستان رو بخوبی نشون دادن که من دیگه با اون مشکلات کنار بیام.

خیلی خوب بود قسمت دوم
فقط شروعش ژیک میگه تنها کسی که میتونه گند گریشا یگر رو درست کنه منم پسرش! این پسر اونه؟ یعنی برادر ارن؟ راینر چقدر مرموز و خسته شده :D خیلی باحال شده شخصیتش. این گالیارد هم دوس دارم شخصیت خیلی سرد و جدی داره. حالا در ادامه رابطه‌ی فالکو و راینر خیلی باید جالب بشه و قطعا اتفاقات مهمی رقم میزنن. این قسمت واقعا از نظر کیفیت خیلی بد بود مخصوصا جایی که سر میز شام نشسته بودن و دوربین راینر رو نشون میداد :D من قسمتی قبلی خیلی واسم مهم نبود و اذیت نکرد اما اینجا قشنگ تو چشم بود مشکلاتش ولی خب داستانش خیلی جالب داره پیش میره. این حمله برای به دست آوردن غول بنیانگذار خیلی خفن میشه مخصوصا اینکه ژیک هم سال آخرشه و همه تلاششو میکنه. ازونور خیلی منتظر آرمین رو ببینم که چطور از قدرتش استفاده میکنه و همینطور به مقدار خیلی زیادی دلم واسه میساکا تنگ شده :D

خیلی خوب بود قسمت دوم
فقط شروعش ژیک میگه تنها کسی که میتونه گند گریشا یگر رو درست کنه منم پسرش! این پسر اونه؟ یعنی برادر ارن؟ راینر چقدر مرموز و خسته شده :D خیلی باحال شده شخصیتش. این گالیارد هم دوس دارم شخصیت خیلی سرد و جدی داره. حالا در ادامه رابطه‌ی فالکو و راینر خیلی باید جالب بشه و قطعا اتفاقات مهمی رقم میزنن. این قسمت واقعا از نظر کیفیت خیلی بد بود مخصوصا جایی که سر میز شام نشسته بودن و دوربین راینر رو نشون میداد :D من قسمتی قبلی خیلی واسم مهم نبود و اذیت نکرد اما اینجا قشنگ تو چشم بود مشکلاتش ولی خب داستانش خیلی جالب داره پیش میره. این حمله برای به دست آوردن غول بنیانگذار خیلی خفن میشه مخصوصا اینکه ژیک هم سال آخرشه و همه تلاششو میکنه. ازونور خیلی منتظر آرمین رو ببینم که چطور از قدرتش استفاده میکنه و همینطور به مقدار خیلی زیادی دلم واسه میساکا تنگ شده :D
اره زیک برادر ارن میشه، که برعکس ارن خون پادشاهی رو داره.
پدربزرگ و مادربزرگ ارن و زیک هم جالب شد دیدیم که هنوز زنده هستن.:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or