Straw Hat Luffy
کاربر سایت
kimetsu no Yaiba خیلی هم خوبه لعنت به هیترهاش

داستان خوب و استانداردی داره که کلیشهها رو به صورت خوبی کنار هم گذاشته و از اون ور هم یه اقتباس انیمهای خارق العاده ازش شده.واقعا دلیل این همه محبوبیت این انیمه رو نمیدونم من
اولین دلیل برای خوب بودن یه انیمه داستان قوی اونه که این جا رسماً با یه داستان کم کشش و آبکی طرفیم که به شدت مسخره هم شروع میشه
اگر به این جذابیت های کودکانه باشه که وان پانچ من باید بهترین انیمه تاریخ میبود الان![]()

تو شهر کورها، یه چشم فرمانرواست
تو دوره قحطی کار خوب این کمیتسو و اتک تایتان میشن شاهکار. میخواین مقایسه کنید اینا رو بزارید کنار یه کار متوسط رو به بالا مثل هانترهانتر. خداییش اگه اون موقع همین کمیتسو پخش میشد اصلا کسی میرفت ببینتش
برام سواله که کار خوب و شاهکار از نظرت چی حساب میشه
انصافاً شرم کردممرد حساب شرم کن بعد از فول متال بهترین انیمه تاریخ گینتاما است
شدیدا منتظر فیلمش هستیم
View attachment 186206

من فول متال رو میگم شاهکار،یا 31 روز،دث نوت،هلسینگ،گینتاما،ناروتو،وانپیس، rainbow,حتی وایولت هم میتونند شاهکار باشن. حالا خودت کیمتسو و اتک تایتان رو با اینا مقایسه کنکیمتسو و اتک آن تایتان بد هانتر هم فقط متوسط رو به بالابرام سواله که کار خوب و شاهکار از نظرت چی حساب میشه
![]()
الان یعنی کیمتسو و شینگکی در حد دث نوت یا ناروتو هم نیستن؟من فول متال رو میگم شاهکار،یا 31 روز،دث نوت،هلسینگ،گینتاما،ناروتو،وانپیس، rainbow,حتی وایولت هم میتونند شاهکار باشن. حالا خودت کیمتسو و اتک تایتان رو با اینا مقایسه کن
معلومه جنس ناب استفاده می کنیا 

کیمتسو رو با ناروتو مقایسه میکنی!!!برو توبه کن تا خدا جوابت رو نداده.اینجا کوهستان ندامت نداره اینو بفرستیم اونجاالان یعنی کیمتسو و شینگکی در حد دث نوت یا ناروتو هم نیستن؟معلومه جنس ناب استفاده می کنیا
بیشتر از اینا قلبم برای هانتر سوخت که شد یه کار متوسط![]()

داستانش میتونست خیلی بهتر پرداخت بشه ، چون موضوع جالبی داره.اما تقریبا بدترین مدلیه که پیاده شده.حالا من زیاد موافق نیستم که داستان بدی داره! به شخصه نسبت به کارای شونن جدید جامپ مثل بوکونوهیرو یا جوجوتسو بیشتر باهاش حال میکنم! با اینحال قبول دارم در حد هایپ اش اصلا نیست. ولی خداوکیلی اقتباس خیلی عالی داره! یکجورایی این اقتباس عالیه چند پله جلو بردش!![]()
شینگکی شاید!الان یعنی کیمتسو و شینگکی در حد دث نوت یا ناروتو هم نیستن؟معلومه جنس ناب استفاده می کنیا
بیشتر از اینا قلبم برای هانتر سوخت که شد یه کار متوسط![]()
(بیشتر هم خون
)
(یا الفن لاید
)من دیگه حرفی ندارمانصافاً شرم کردم
وان پانچ من بعد از فول متال و گینتاما بهترین انیمه تاریخه![]()