Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
واقعا دلیل این همه محبوبیت این انیمه رو نمی‌دونم من :D
اولین دلیل برای خوب بودن یه انیمه داستان قوی اونه که این جا رسماً با یه داستان کم کشش و آبکی طرفیم که به شدت مسخره هم شروع میشه
اگر به این جذابیت های کودکانه باشه که وان پانچ من باید بهترین انیمه تاریخ میبود الان :D
حالا من زیاد موافق نیستم که داستان بدی داره! به شخصه نسبت به کارای شونن جدید جامپ مثل بوکونوهیرو یا جوجوتسو بیشتر باهاش حال میکنم! با اینحال قبول دارم در حد هایپ اش اصلا نیست. ولی خداوکیلی اقتباس خیلی عالی داره! یکجورایی این اقتباس عالیه چند پله جلو بردش!:دی
یعنی هایپ واقعی خود این انیمه اییه که Ufotable میسازه نه مانگا متوسطی که داره.

با اینحال خدا میدونه چه حرکتی زدن که در عرض یکسال تا خود آسمون هم فروخت!:/
پ.ن:والا چند سال پیش خیلی این رو زیاد میگفتن:))

در مورد خود محبوبیت اش، چند وقت پیش یک ویدیو از یک یوتیوبر ژاپنی دیدم که برداشت اش این بود: داستان اش به قدری ساده هست که بچه ها دنبال کنن، از اونور اینقدر پیچیدگی داره که مخاطب های بزرگسال رو جذب کنه.
رنج مخاطب های مذکر و مونث تقریبا برابرن با اینکه سمت مونث ها بنظرش یکم بیشتره!
پ.ن: با توجه به اینکه فن گرل های اونور موجودات وحشی و سمجی هستن منطقیه!:دی

آخرین ویرایش:
واقعا دلیل این همه محبوبیت این انیمه رو نمی‌دونم من :D
اولین دلیل برای خوب بودن یه انیمه داستان قوی اونه که این جا رسماً با یه داستان کم کشش و آبکی طرفیم که به شدت مسخره هم شروع میشه
اگر به این جذابیت های کودکانه باشه که وان پانچ من باید بهترین انیمه تاریخ میبود الان :D
داستان خوب و استانداردی داره که کلیشه‌ها رو به صورت خوبی کنار هم گذاشته و از اون ور هم یه اقتباس انیمه‌ای خارق العاده ازش شده.
یه جوری هم هست که برای همه مخاطبی می‌تونه جذاب باشه. من که انیمه‌اش رو ندیدم اما مانگای چش چش دو ابروش رو خوندم و بدم هم نیومده:D
یه بالانس قابل قبولی بین اکشن، شونن بازی و سانتیمانتالیزم داره. از شوک وارد کردن به مخاطب با کشتن کاراکترهای سطح اول و دومش هم به خوبی استفاده کرده.

ضمن این که در پایان باید اشاره کنم وان پانچ‌من بعد از فول متال بهترین انیمه تاریخ است:>

ولی من دلم به حال مانگاکای کیمتسو بدجور میسوزه
خوب پولی به هم زدها... حتی اگه بیشترشو این Corporate های حرومی بخورن
ولی عملا الان هر کار دیگه ای بخواد کنه از پشت خنجر "اثر مولف Kimetsu no Yaiba" میخوره تو کمرش :دی
بره از الان چمیدونم یه رشته مدیریتی ای چیزی بخونی، آقا بالاسری شه، چون هیچ Creative Power ـی نمیتونه سایه سنگین پرفروش ترین فیلم انیمه و سریعترین فروش مانگای تاریخ رو از رو سرت برداره :دی

ضمن این که در پایان باید اشاره کنم وان پانچ‌من بعد از فول متال بهترین انیمه تاریخ است:>
مرد حساب شرم کن بعد از فول متال بهترین انیمه تاریخ گینتاما است :>
شدیدا منتظر فیلمش هستیم :((

186206

تو شهر کورها، یه چشم فرمانرواست
تو دوره قحطی کار خوب این کمیتسو و اتک تایتان میشن شاهکار. میخواین مقایسه کنید اینا رو بزارید کنار یه کار متوسط رو به بالا مثل هانترهانتر. خداییش اگه اون موقع همین کمیتسو پخش میشد اصلا کسی میرفت ببینتش

تو شهر کورها، یه چشم فرمانرواست
تو دوره قحطی کار خوب این کمیتسو و اتک تایتان میشن شاهکار. میخواین مقایسه کنید اینا رو بزارید کنار یه کار متوسط رو به بالا مثل هانترهانتر. خداییش اگه اون موقع همین کمیتسو پخش میشد اصلا کسی میرفت ببینتش

کیمتسو و اتک آن تایتان بد هانتر هم فقط متوسط رو به بالا8-| برام سواله که کار خوب و شاهکار از نظرت چی حساب میشه:-?

کیمتسو و اتک آن تایتان بد هانتر هم فقط متوسط رو به بالا8-| برام سواله که کار خوب و شاهکار از نظرت چی حساب میشه:-?
من فول متال رو میگم شاهکار،یا 31 روز،دث نوت،هلسینگ،گینتاما،ناروتو،وانپیس، rainbow,حتی وایولت هم میتونند شاهکار باشن. حالا خودت کیمتسو و اتک تایتان رو با اینا مقایسه کن

من فول متال رو میگم شاهکار،یا 31 روز،دث نوت،هلسینگ،گینتاما،ناروتو،وانپیس، rainbow,حتی وایولت هم میتونند شاهکار باشن. حالا خودت کیمتسو و اتک تایتان رو با اینا مقایسه کن
الان یعنی کیمتسو و شینگکی در حد دث نوت یا ناروتو هم نیستن؟:-? معلومه جنس ناب استفاده می کنیا :-":D
بیشتر از اینا قلبم برای هانتر سوخت که شد یه کار متوسط :-"

الان یعنی کیمتسو و شینگکی در حد دث نوت یا ناروتو هم نیستن؟:-? معلومه جنس ناب استفاده می کنیا :-":D
بیشتر از اینا قلبم برای هانتر سوخت که شد یه کار متوسط :-"
کیمتسو رو با ناروتو مقایسه میکنی!!!برو توبه کن تا خدا جوابت رو نداده.اینجا کوهستان ندامت نداره اینو بفرستیم اونجا
هانتر متوسط رو به بالاست چون ولش کردن من عقده دارم نسبت بهش.چه معنی داره با مخ ادم اون همه بازی کنه بعد ولش کنه نامرد
اعصابم رو خرد کردی برم یه چند قسمت گینتاما ببینم دوباره یاد بره چی گفتی

آخرین ویرایش:
دوستان اگه انیمه دیگه با فاز بریم آدمیت رو برکنیم دارید معرفی کنید:-h

فصل جدید AOT رو هم شروع نکردم امیدوارم اونا حداقل ریشه بکنن ولی خب در کل در این فاز Dark Fantasy که از کاریزمای آنتاگونیست میری سمتشون اگر کار خوبی هست معرفی کنید ممنون میشم
اگرم تهش پروتاگونیست ضعیف داستان بمیره ممنون تر میشم :D
معمایی خوبم چیزی تو دست بالتون هست بدید اینور مجلس
خیلی وقته نتونستم درست انیمه ببینم و جویای یاری سبزتون هستم (یه 10 15 تا انیمه تو سبک های مختلف البته بیشتر ندیده بودم)

Last edited by a moderator:
حالا من زیاد موافق نیستم که داستان بدی داره! به شخصه نسبت به کارای شونن جدید جامپ مثل بوکونوهیرو یا جوجوتسو بیشتر باهاش حال میکنم! با اینحال قبول دارم در حد هایپ اش اصلا نیست. ولی خداوکیلی اقتباس خیلی عالی داره! یکجورایی این اقتباس عالیه چند پله جلو بردش!:D
داستانش میتونست خیلی بهتر پرداخت بشه ، چون موضوع جالبی داره.اما تقریبا بدترین مدلیه که پیاده شده.
طرف یه عمره تو جنگل زندگی می‌کنه بعد یهو پیریه بهش میگه اینجا هیولا هست مواظب باش شبا بیرونی ، اینم میگه نه بابا! برمیگرده خونه میبینه همه خانواده رو هیولا خورده! :D؟
بعد همین کرکتر از همه جا بی خبر میشه منجی عالم و ...حقیقتا این داستان گویی برای یه انیمه گرید B هست (همین روال رو مثلا مقایسه کنید با پرداخت ارن تو شینگکی تفاوتش حالتون رو بهم میزنه)
از این دست موارد آبکی تو این انیمه زیاده...پس وقتی خود انیمه خودشو تحویل نمیگیره و سطحش اینه، من چرا باید بگیرم
مشکل اینا نیس حالا ، میای اینجا میبینی اسم این بقل دث نوت اومده جالبه! :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or