peyman_eun
کاربر سایت
سلیقه من انیمههای روانشناختی هست و از انیمههای رمانتیک، عاشقانه و کمدی معمولأ خوشم نمیاد. البته یکسری استثنا مثل Violet Evergarden وجود داره.
انیمههای حمله به غول، انگل، ری:زیرو و کلیمور رو خیلی دوست دارم.
سلیقه من انیمههای روانشناختی هست و از انیمههای رمانتیک، عاشقانه و کمدی معمولأ خوشم نمیاد. البته یکسری استثنا مثل Violet Evergarden وجود داره.
اخ اخ اینم یادم رفته بود ببینم... زدم توی دانلود... ببینم چه گندی زدنصرفنظر از اینکه از اولش هم با یه نگاه بدبینانه سراغش رفتم ولی واقعاً این سینمایی ای که از کد گیاس ساختن چی چی بود؟ نه داستان درست حسابی داشت نه ویلین بدردبخوری... کاش حداقل حالا که میخواستن خاطراتمون رو از پایان کدگیاس خراب کنن مینشستن و مثل آدم یه داستان پدر مادر دار براش مینوشتن.
پ.ن: 90 درصد شخصیت ها رو فراموش کرده بودم. میگم مگه شرلی نمرده بود؟ لطفاً نگین که به خاطر فن ها دوباره از توی قبر بیرون کشیدنش
پ.ن: بعضی از این تصوراتی که ژاپنی ها از مردم خاورمیانه دارن واقعاً خیلی جالبه، مخصوصاً در مورد زن هاشون![]()
داداش پیاده شو با هم بریمواقعأ گاهی اوقات خیلی برای سایت Myanimelist و کاربراش متأسف میشم. وقتی انیمه مزخرفی مثل Kimetsu No Yaiba امتیاز 8.8 میگیره اونم درحالی که هم بخشی از داستانش و هم بعضی دیالوگ هاش تقلیدی بسیار ناشیانه از انیمه Claymore هست و انیمه Claymore فقط بخاطر حاشیههایی که درست کرد (که مثلأ آخرش از مانگا پیروی نکرد) امتیازش 7.8 میشه.
یکم تعادل داشته باشین جذابیت یک اپیزود Claymore معادل جذابیت کل اپیزودهای Kimetsu No Yaiba هست. گرافیک و آرتش با وجودی که سال 2007 ساخته شده بود همین الآن هم صد برابر بهتر از اونه. کارگردانیش صد برابر بهتره. موسیقیش صد برابر بهتره. غافلگیریهاش صد برابر بیشتره. داستانش صد برابر قشنگتر و گستردهتره.
واقعأ فقط میشه تأسف خورد...