آقا اجازه! ما هم لیست خودمون رو بدیم:
Usagi Drop .1 (احتمالا همهی بروبچ تاپیک از ارادت اینجانب بهش کاملا باخبرن! معمولا هم اولین گزینهم برای کشوندن ملت سمت انیمههاس!)
Aria .2
Amanchu .3
Non Non Biyori .4 (ایشالا یه روزی میرسه که رفقا و آشنایان کملطفی رو کنار بذارن و این کار رو هم مثل اوساگی دراپ تحویل بگیرن)
Yuru Camp .5
So Ra No Wo To .6 (معجونی دلنشین از موئه، موسیقی، نبرد و... که با CGDCTهای معمول فرق داره)
Flying Witch .7 (از خوبای SoL که عملا واقعگرایی و فانتزی رو استادانه در هم تنید. یعنی میشه یه فصل دیگه هم براش بسازن؟)
Shinryaku! Ika Musume .8
Fullmetal Alchemist: Brotherhood .9
Fate/Zero .10 [امیر آکیبا به نشانهی ابراز رضایت، سری تکان میدهد!
]
Re:Creators .11 (شاید تو کل دنیا فقط تو تاپ 25 من باشه! خب حال کردم باهاش دیگه، چکار کنم؟!)
Gekkan Shoujo Nozaki-kun .12 (به من باشه میگم کمدی رو دستش نیومده! عالیه، عالی!)
Psycho Pass .13 (طبیعتا فصل یک فقط) [امیر آکیبا دوباره در تایید، سری تکان میدهد!]
Mushishi .14
Moribito: Guardian of the Spirit .15 (یه روزم میرسه که من چند قسمت آخرش رو تماشا کنم! با این حال اونقدری دیدم که بتونم به احترامش کلاه از سر بردارم)
Shirokuma Cafe .16 (این رو هم یه روزی یه جایی تا آخر تماشا میکنم! اثر جالبیه، بهویژه این جهت که یه چیزی بین انیمه و انیمیشن غربی با محوریت حیووناس)
Violet Evergarden .17
Jashin-chan Dropkick .18 (به لطف یکی از رفقا دیدمش و دو نفری وقت گیر میاریم میزنیم تو کار تعریف و تمجید ازش)
Himouto! Umaru-chan .19
Rurouni Kenshin: Trust & Betrayal .20
Barakamon .21
Neon Genesis Evangelion .22 (اسمش رو آوردم که بگم مثلا خیلی حالیمه و اینا، ولی جدی نفهمیدم چی شد آخرش. سینماییها رو هم دیدم بازم نفهمیدم! تضمینی میتونه آدم رو افسرده کنه ضمنا! ولی خب یه جایی براش جور کردیم)
23. Irozuku Sekai no Ashita kara (اثری که بغض آدم رو اونجور بترکونه باید ازش اسم برد)
24. Shigofumi: Letters from the Departed (بین ماوراییها بهشدت ازش راضیم)
25. Sora yori mo Tooi Basho
پ.ن ۱: لیست گوگولی و ملایمیه، میدونم میدونم. همینه که هست!
پ.ن ۲: اسمها بدون ترتیب خاصی اومدن. همونطور هم که معلومه خیلیهاشون مال چند سال اخیرن. یه چند موردی هم یحتمل از قلم افتادن که خب هم جا نیست و هم حافظه یاری نکرد.
پ.ن ۳: راستش خیلی از انیمههایی رو که پیشفرض دیدنشون بر هر اوتاکویی واجبه ندیدم و رو همین حسابه که کارهای خیلی معروف تو لیست هست ولی کم هست! البته بعضیهاشون هم به درد من پیرمرد نمیخورد.
پ.ن ۴: پوزش از اینکه توهمتوهم شد نوشتهها. با یه خط فاصله هم خیلی جالب نمیشد آخه.