سلام
بچه ها حواستون به اسپویل نشدن مانگا و انیمه Tower Of God باشه لطفا .
یعنی نمیشه هر هفته، خارج از اسپویل...و بی ربط به اون قسمت، به فلان کاراکتر فحش بدیم؟سلام
یعنی نمیشه هر هفته، خارج از اسپویل...و بی ربط به اون قسمت، به فلان کاراکتر فحش بدیم؟
و بن نشیم البته
یعنی واقعا میخوای بگی اون... اگر اسمش رو بشه گذاشت بشر... جزو کاراکترهای مورد علاقته؟اینو از همین الان بن کنید
نه تنها نیت اش شومه بلکه سلیقه به شدت مزخرفی داره
یعنی واقعا میخوای بگی اون... اگر اسمش رو بشه گذاشت بشر... جزو کاراکترهای مورد علاقته؟
قبلا هم گفتم، هرکی از این طرفداری کنه...به شدت آدم خطرناکی میزنه تو واقعیت
در روایات آمده فحش دادن به اون بشر ثواب دارد!
لطفا لیست top 10 انیمه هایی که دیدی بذار استفاده کنیم
لاکپشت آبی همیشه راست میگه (پس فکر کردی من چرا هی میگم لاکپشت آبی؟ )این روایات اگه اشتباه نکنم باید نقل از اون خاندانه باشه که اسم اش رو این جا خالی آوردن یخورده شرم آوره
برو آقا خجالت بکش... معلوم نیست چیکارتون کرده که بعد اون همه ضربه و پاتک زدن بهش هنوزم سوزش های اولیه تون باقی مونده
===
دیگه کم کم قشنگ داریم وارد محدوده اسپویلر میشیم
بیا و آدم باش این چند هفته ای رو
لطفا لیست top 10 انیمه هایی که دیدی بذار استفاده کنیم
وقتی اعلام شد انیمه ۱۳ قسمته مطمئن بودم باید حذفیات زیادی داشته باشه و امیدوار بودم یه سری اتفاقای غیرمهم و دیالوگای طنز حذف بشن و یه سری بخشا که الکی کشدار بودن کوتاه تر بشن .من امروز برای بار سوم قسمت اول رو دیدم و دوباره با منهوا مقایسه کردم... هر چقدر که از جو اولیه انیمه، اینکه بعد از نزدیک ده سال صبر منتشر شده، میگذره، دیدگاهم داره منفیتر میشه. یه قسمت مهم دیگه رو هم حذف کرده بودن. مکالمه بام با Black March یه بخش مهمیش حذف شده بود:
این دیالوگ مهمیه و در مورد شخصیت بام و ارتباطش با راشل توضیح میده. از اون سمت هم دیالوگ آگوئرو که مخاطب رو با شخصیتاش آشنا میکنه، حذف شده. این موضوع یه مقدار نگران کننده هست. از این دیالوگها زیاد وجود داره توی روند داستان و حذفشون، کاملا به شخصیت پردازی لطمه میزنه. حذف کردن مکالمه یوری و ایوان با توجه به جزئیاتش قابل درکه، ولی حذف کردن این دو تا دیالوگ واقعا عجیبهقسمتی که Black March از بام میپرسه برای چی میخوای از برج بالا بری؟ بعد بام جواب میده دنبال راشلام. Black March هم با توجه به پیشفرضهایی که توی ذهنش بوده، ازش میپرسه که راشل چیه؟ یه جور جواهره؟ قشنگترین دختر دنیاست؟ بعد بام در مورد راشل توضیح میده: به قشگی جواهر نیست، قشنگترین دختر دنیا نیست، tomboy ـه و حتی بعضی وقتها به من دروغ میگه، ولی برای من ارزشمندترین شخص زندگیمه
Tower of God و دیدم و واقعا عالی بود ولی اینجور که میگین باس بریم سراغ منهواش