Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام
بچه ها حواستون به اسپویل نشدن مانگا و انیمه Tower Of God باشه لطفا .
یعنی نمیشه هر هفته، خارج از اسپویل...و بی ربط به اون قسمت، به فلان کاراکتر فحش بدیم؟ :|
و بن نشیم البته:-"

یعنی نمیشه هر هفته، خارج از اسپویل...و بی ربط به اون قسمت، به فلان کاراکتر فحش بدیم؟ :|
و بن نشیم البته:-"

اینو از همین الان بن کنید
نه تنها نیت اش شومه بلکه سلیقه به شدت مزخرفی داره :>

اینو از همین الان بن کنید
نه تنها نیت اش شومه بلکه سلیقه به شدت مزخرفی داره :>
یعنی واقعا میخوای بگی اون... اگر اسمش رو بشه گذاشت بشر... جزو کاراکترهای مورد علاقته؟ :|

قبلا هم گفتم، هرکی از این طرفداری کنه...به شدت آدم خطرناکی میزنه تو واقعیت:-"

در روایات آمده فحش دادن به اون بشر ثواب دارد! :-"

یعنی واقعا میخوای بگی اون... اگر اسمش رو بشه گذاشت بشر... جزو کاراکترهای مورد علاقته؟ :|

قبلا هم گفتم، هرکی از این طرفداری کنه...به شدت آدم خطرناکی میزنه تو واقعیت:-"

در روایات آمده فحش دادن به اون بشر ثواب دارد! :-"

این روایات اگه اشتباه نکنم باید نقل از اون خاندانه باشه که اسم اش رو این جا خالی آوردن یخورده شرم آوره :-"

برو آقا خجالت بکش... معلوم نیست چیکارتون کرده که بعد اون همه ضربه و پاتک زدن بهش هنوزم سوزش های اولیه تون باقی مونده >:)

===
دیگه کم کم قشنگ داریم وارد محدوده اسپویلر میشیم :دی
بیا و آدم باش این چند هفته ای رو :دی

آخرین ویرایش:
این روایات اگه اشتباه نکنم باید نقل از اون خاندانه باشه که اسم اش رو این جا خالی آوردن یخورده شرم آوره :-"

برو آقا خجالت بکش... معلوم نیست چیکارتون کرده که بعد اون همه ضربه و پاتک زدن بهش هنوزم سوزش های اولیه تون باقی مونده >:)

===
دیگه کم کم قشنگ داریم وارد محدوده اسپویلر میشیم :D
بیا و آدم باش این چند هفته ای رو :D
لاکپشت آبی همیشه راست میگه:-" (پس فکر کردی من چرا هی میگم لاکپشت آبی؟ :-" )

طرف... ولش کن... من الان خوشحالم به زودی یک عده دیگه به ما اضافه میشن، و با افراد جدیدی میشه بهش فحش داد دور همی:-" :x

لطفا لیست top 10 انیمه هایی که دیدی بذار استفاده کنیم

سلام. اینم لیست 20 انیمه برتر من:

20- Haibane Renmei

19- Samurai Champloo

18- Hellsing Ultimate

17- Akame ga kill

16- Clannad: After Story

15- Violet Evergarden

14- Boku no Hero Academia

13- Land of the Lustrous

12- Steins;gate

11- One Piece

10- Made In Abyss

9- Boku Dake ga Inai Machi

8- Tokyo Ghoul

7- Claymore

6- Fullmetal Alchemist: Brotherhood

5- Death Note

4- Monster

3- Re:Zero − Starting Life in Another World

2- Kiseijuu: Sei no Kakuritsu

1- Attack on Titan

موارد 3 و 7 محبوب‌ترین انیمه‌هام هستند. 1 و 2 رو هم خیلی دوست دارم.

بجز موارد 5 و 11 و 18 و 20 دیگه همه این انیمه‌ها رو در این تاپیک نقد کردم.

آخرین ویرایش:
من امروز برای بار سوم قسمت اول رو دیدم و دوباره با منهوا مقایسه کردم... هر چقدر که از جو اولیه انیمه، اینکه بعد از نزدیک ده سال صبر منتشر شده، می‌گذره، دیدگاهم داره منفی‌تر می‌شه. یه قسمت مهم دیگه رو هم حذف کرده بودن. مکالمه بام با Black March یه بخش مهمیش حذف شده بود:
قسمتی که Black March از بام می‌پرسه برای چی می‌خوای از برج بالا بری؟ بعد بام جواب می‌ده دنبال راشل‌ام. Black March هم با توجه به پیشفرض‌هایی که توی ذهنش بوده، ازش می‌پرسه که راشل چیه؟ یه جور جواهره؟ قشنگ‌ترین دختر دنیاست؟ بعد بام در مورد راشل توضیح می‌ده: به قشگی جواهر نیست، قشنگ‌ترین دختر دنیا نیست، tomboy ـه و حتی بعضی وقت‌ها به من دروغ می‌گه، ولی برای من ارزشمندترین شخص زندگیمه
این دیالوگ مهمیه و در مورد شخصیت بام و ارتباطش با راشل توضیح می‌ده. از اون سمت هم دیالوگ آگوئرو که مخاطب رو با شخصیت‌اش آشنا می‌کنه، حذف شده. این موضوع یه مقدار نگران کننده هست. از این دیالوگ‌ها زیاد وجود داره توی روند داستان و حذفشون، کاملا به شخصیت پردازی لطمه می‌زنه. حذف کردن مکالمه یوری و ایوان با توجه به جزئیاتش قابل درکه، ولی حذف کردن این دو تا دیالوگ واقعا عجیبه :(

این فصل زمستون چرا چیز گیرایی نداشت؟ :smile: Jibaku Shounen Hanako-kun خوب بود و Itai no wa Iya... بد نبود فقط خیلی بگیر نگیر داشتن. بعضی جاهاشون خوب می شد اما بیشترش meh بود. :smile: Boku no Tonari ni... از بقیه بهتر بود از بس مسخره بود. :tearsofjoy:

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
من امروز برای بار سوم قسمت اول رو دیدم و دوباره با منهوا مقایسه کردم... هر چقدر که از جو اولیه انیمه، اینکه بعد از نزدیک ده سال صبر منتشر شده، می‌گذره، دیدگاهم داره منفی‌تر می‌شه. یه قسمت مهم دیگه رو هم حذف کرده بودن. مکالمه بام با Black March یه بخش مهمیش حذف شده بود:
قسمتی که Black March از بام می‌پرسه برای چی می‌خوای از برج بالا بری؟ بعد بام جواب می‌ده دنبال راشل‌ام. Black March هم با توجه به پیشفرض‌هایی که توی ذهنش بوده، ازش می‌پرسه که راشل چیه؟ یه جور جواهره؟ قشنگ‌ترین دختر دنیاست؟ بعد بام در مورد راشل توضیح می‌ده: به قشگی جواهر نیست، قشنگ‌ترین دختر دنیا نیست، tomboy ـه و حتی بعضی وقت‌ها به من دروغ می‌گه، ولی برای من ارزشمندترین شخص زندگیمه
این دیالوگ مهمیه و در مورد شخصیت بام و ارتباطش با راشل توضیح می‌ده. از اون سمت هم دیالوگ آگوئرو که مخاطب رو با شخصیت‌اش آشنا می‌کنه، حذف شده. این موضوع یه مقدار نگران کننده هست. از این دیالوگ‌ها زیاد وجود داره توی روند داستان و حذفشون، کاملا به شخصیت پردازی لطمه می‌زنه. حذف کردن مکالمه یوری و ایوان با توجه به جزئیاتش قابل درکه، ولی حذف کردن این دو تا دیالوگ واقعا عجیبه :(
وقتی اعلام شد انیمه ۱۳ قسمته مطمئن بودم باید حذفیات زیادی داشته باشه و امیدوار بودم یه سری اتفاقای غیرمهم و دیالوگای طنز حذف بشن و یه سری بخشا که الکی کشدار بودن کوتاه تر بشن .
اما وقتی قسمت اولو دیدم اولش خوشحال شدم که بجز اسم بام باقی اسما تغییر نکردن حداقل تو قسمت اول و کاراکترایی که معرفی شدن ، موزیک متنم دوست داشتم ، پیسینگم خوب بود اما بطور وحشتناکی یه سری جزئیات تصویری و بعضی پنلای جذاب و یه سری دیالوگ مهم داستانیو حذف کرده بودن !
یوری یهو زاارت وارد داستان شد و اون دیالوگش با ایوان رو کلا حذف کردن که مهمم بود ، دیالوگای بام و ریچلو بعضا حذف کرده بودن و ... اینا جزییات داستانی مهمین همین جزئیات کوچیک تاور او گادو شکل دادن اگه قرار به حذفشون باشه واقعا ضربه میخوره کلیت کار .
خب چه دردی بود اخه بجای اینکه ۶ چپترو یجا بکنن یه قسمت ۳ الی ۴ چپترو میکردن یه قسمت انیمرم میکردن ۲۴ قسمتی یه چیز درست و حسابی تحویل میدادن اگه قرار باشه به اثر اصلی وفادار نباشن اصلا نسازن بهتره !
خوبیه وان پیس ، مای هیرو و ... اینکه کاملا وفادارن به مانگا و حتی پنلای جذابم سعی میکنن عینا تو انیمه بیارن
ولی متاسفانه بعضی کارا کارگردان خوشمزه بازی در میاره میخواد خودشو نشون بده یه دستکاریایی میکنه که گند بالا میاره .
واسه قضاوت زوده ولی با همین پیسینگ بخوان برن جلو تو ۱۳ قسمت حدود ۷۲ چپترو میخوان پوشش بدن ! فک کنم راحت حداقل ۳۰ درصد اتفاقات داستانیو باید حذف کنن !
قطعا تا اخر فصل اول رو میخوان پوشش بدن تو ۱۳ قسمت یعنی ۷۸ چپتر ! هر قسمت ۶ چپتر !

شخصا بعید میدونم بتونن بدون حذف اتفاقات مهم اینکارو انجام بدن و قطعا جلوتر حذفیات بیشتر و مهمتریم خواهیم داشت ، حالا نه حتما حذفیات داستانی ولی بعضی پنلا جذابیت بصری دارن و بعضی دیالوگا خیلی مهمن تو شخصیت پردازی بعضی کاراکترا

Tower of God و دیدم و واقعا عالی بود ولی اینجور که میگین باس بریم سراغ منهواش :(

نمیخواد... یکی پاشه تغییرات رو بنویسه حله
تو قسمت اول چیز "ساختار شکنی" رو حذف نکردن، ولی یه سری دیالوگ های خاص رو حذف کردن و یه کم قابل درک نیست
در کل بذا تا قسمت 3 ببینیم بعد تصمیم میگیریم آیا واقعا از لحاظ حذفیات تو جاده خاکیه انیمه یا نه
فعلا اوضاعش اصلا خطری نیست و انیمه زیاد بوده با حذفیات دیالوگ که تهش قصر در رفته (TPN) :دی

چند سال پیش منهوای کوبرا رو خواستم بخونم ولی اصلا با طراحیش نتونستم ارتباط برقرار کنم و داستان رو هم تا جایی خاصی نخوندم الان دوباره دلم میخواد شروع کنم آیا طراحیش جلوتر بهتر میشه اگه نه حداقل داستانش اونقدر درگیر کننده اس که بشه طراحیش رو تحمل کرد؟؟!
اصلا یه مقایسه با برج بکنین ببینم چند چندن

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or