Ahiru no Sora - E10
بی صبرانه منتظر آخر هفته ـم...که ببینم نتیجه ی این مسابقه چی میشه...من که طرفدار تیم پسر هام
Babylon - E07
تقریباً شششششششششششش هفته تاخیر
چه معنی میده اخه....اونم تو همچین جای حساسی )":
از همین الان موضع خودم رو مشخص کنم....با bad guys هام.
از شخصیت مرموز ماگاسه آی....خیلی خوشم میاد، فقط حیف که ای کاش یه دبلور بهتر میزاشتن براش که صداش سکشی تر باشه....ولی خوب همین هم بدک نیس، باهاش کنار امدم.
P.S
فقط lip sync اون توی حلقم...انیماتورهاش چی کار کردن |:
Boku no Hero Academia - E71
لامصبا....آب بندی ـشو کمتر کنید...تا میاد قشنگ بشه، میره برا هفته ی بعد )":
Bokutachi wa Benkyou ga Dekinai! S2 - E10
این دو قسمت اخر....خیلییییییییی خوب بودش...کلاً بین شخصیت ها اول فروهاشی و بعدش معلم ـشون رو دوست دارم.
Chihayafuru 3 - E09
لامصب هفتگی دیدنش خیلی سخته...لول انیمه رفته بالا....مسابقاتش رو نمیشه پیش بینی کرد.
Dr. Stone - E23
هی....یعنی 1 قسمت دیگه تموم میشه
حداقل ای کاش برا 2020 فصل 2 ـش رو تایید کنن، نره با چند سال دیگه.
Enen no Shouboutai - E20
کیفیت این دو قسمت اخر انیمه خیلی خوب بودش، یعنی اصلاً باورم نمیشه که David Production داره این انیمه رو میسازه (0-o)
FateGrand Order Zettai Majuu Sensen Babylonia - E08
عاقا....چرا زیرنویس فارسی این انیمه اینطوریه....مترجم عزیز، فاز ادبی گرفته....بعضی اوقات اصلاً معلوم نیس چی ترجمه شده، باید انیمه رو نگه داشت و با دقت خوندش
این چه کاریه اخه ..... ژاپنی اون رو که میشنوم، خیلی معمولی صحبت میکنن، اصلاً ادبیات اینطوری نداره.
Kono Oto Tomare! - E23
فصل دومش خیلی خوب شده.....ولی بازم حیف که این استودیو انیمه رو میسازه.
Nanatsu no Taizai - Kamigami no Gekirin - E09
نمیدونم چرا اصلاً حس و حال فصل های قبل رو نداره....این سانسور خون هم که واقعاً رو اعصابه.
No Guns Life - E08
فقط دارم تحملش میکنم...شاید جلوتر یه چیزی بشه...یا حداقل پایانش برا فصل دومش خوب باشه.
One Piece - E913
بزن همشون رو داغون کن
Shinchou Yuusha - E09
اره ارواح عمه ـتون....داشتین تمرین میکردین
Sword Art Online Alicization - War of Underworld - E09
عجب قسمتی...عجب ورودی
پسر، مگه میشه تا 2020 صب کرد برا فصل بعدیش
بهترین ED انیمه این فصل با اختلاف خیلی زیاد مال همین SAO ـه.....هر قسمت که تموم میشه کامل گوشش میکنم...از فن های LiSA ـم...صداش خیلی خوبه
Vinland Saga - E21
جدا از صحبت هایی که کردید....و هر چند که مانگاش رو ندیدم و نخوندم، انمیه ـش رو خیلی دوست دارم
P.S
شنیدن صدای Uchida Naoya و Ootsuka Akio بزرگ....کنار هم، چیزی نیس که ازش بگذرم
بخصوص Uchida Naoya که خیلی کم کاره ):
Mugen no Juunin - Immortal و Psycho-Pass 3 رو هنوز به پخش هفتگی نرسیدم.
پاییز امسال خیلی خوب بودش
بی صبرانه منتظر آخر هفته ـم...که ببینم نتیجه ی این مسابقه چی میشه...من که طرفدار تیم پسر هام
Babylon - E07
تقریباً شششششششششششش هفته تاخیر
چه معنی میده اخه....اونم تو همچین جای حساسی )":
از همین الان موضع خودم رو مشخص کنم....با bad guys هام.
از شخصیت مرموز ماگاسه آی....خیلی خوشم میاد، فقط حیف که ای کاش یه دبلور بهتر میزاشتن براش که صداش سکشی تر باشه....ولی خوب همین هم بدک نیس، باهاش کنار امدم.
P.S
فقط lip sync اون توی حلقم...انیماتورهاش چی کار کردن |:
Boku no Hero Academia - E71
لامصبا....آب بندی ـشو کمتر کنید...تا میاد قشنگ بشه، میره برا هفته ی بعد )":
Bokutachi wa Benkyou ga Dekinai! S2 - E10
این دو قسمت اخر....خیلییییییییی خوب بودش...کلاً بین شخصیت ها اول فروهاشی و بعدش معلم ـشون رو دوست دارم.
Chihayafuru 3 - E09
لامصب هفتگی دیدنش خیلی سخته...لول انیمه رفته بالا....مسابقاتش رو نمیشه پیش بینی کرد.
Dr. Stone - E23
هی....یعنی 1 قسمت دیگه تموم میشه
حداقل ای کاش برا 2020 فصل 2 ـش رو تایید کنن، نره با چند سال دیگه.
Enen no Shouboutai - E20
کیفیت این دو قسمت اخر انیمه خیلی خوب بودش، یعنی اصلاً باورم نمیشه که David Production داره این انیمه رو میسازه (0-o)
FateGrand Order Zettai Majuu Sensen Babylonia - E08
عاقا....چرا زیرنویس فارسی این انیمه اینطوریه....مترجم عزیز، فاز ادبی گرفته....بعضی اوقات اصلاً معلوم نیس چی ترجمه شده، باید انیمه رو نگه داشت و با دقت خوندش
این چه کاریه اخه ..... ژاپنی اون رو که میشنوم، خیلی معمولی صحبت میکنن، اصلاً ادبیات اینطوری نداره.
Kono Oto Tomare! - E23
فصل دومش خیلی خوب شده.....ولی بازم حیف که این استودیو انیمه رو میسازه.
Nanatsu no Taizai - Kamigami no Gekirin - E09
نمیدونم چرا اصلاً حس و حال فصل های قبل رو نداره....این سانسور خون هم که واقعاً رو اعصابه.
No Guns Life - E08
فقط دارم تحملش میکنم...شاید جلوتر یه چیزی بشه...یا حداقل پایانش برا فصل دومش خوب باشه.
One Piece - E913
بزن همشون رو داغون کن
Shinchou Yuusha - E09
اره ارواح عمه ـتون....داشتین تمرین میکردین
Sword Art Online Alicization - War of Underworld - E09
عجب قسمتی...عجب ورودی
پسر، مگه میشه تا 2020 صب کرد برا فصل بعدیش
بهترین ED انیمه این فصل با اختلاف خیلی زیاد مال همین SAO ـه.....هر قسمت که تموم میشه کامل گوشش میکنم...از فن های LiSA ـم...صداش خیلی خوبه
Vinland Saga - E21
جدا از صحبت هایی که کردید....و هر چند که مانگاش رو ندیدم و نخوندم، انمیه ـش رو خیلی دوست دارم
P.S
شنیدن صدای Uchida Naoya و Ootsuka Akio بزرگ....کنار هم، چیزی نیس که ازش بگذرم
بخصوص Uchida Naoya که خیلی کم کاره ):
Mugen no Juunin - Immortal و Psycho-Pass 3 رو هنوز به پخش هفتگی نرسیدم.
پاییز امسال خیلی خوب بودش