Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
تشکر .ولی انصافا جز یکی بقیه اصلا قابل مقایسه با اورلرد نیستم.یه انیمه میخوام دارک با گرافیک و داستان خوب با فضای بزرگسال .یه چیزی مثل فصل اول توکیو غول یا سری اول برسرک یا اورلرد یا بخش اول دث نوت
Fate/Zero
Mahou Shoujo Madoka Magica (سه گانه سینمایی)
Kimetsu no Yaiba
:D Gintama

نمیدونم خبر دارید یا نه اما دو سایت jaiminisbox و mangastream تمام اسکن هاشون از مجموعه weekly Shonen jump رو متوقف کردن. چند روز دیگه دهمین سالگرد مانگااستریم هم بود. الان باید صبر کنیم تا روز رسمی انتشار چپترها که به وقت ما میشه دوشنبه. این یه قلم مشکل بزرگی نیست عادت میکنیم. ولی مشکل اصلی تو قسمت کیفیت و ترجمه پیش میاد. جایی که zoro میشه zolo یا beast Pirates میشه animal kingdom pirates. حتی با اینکه به اصل اسکن ها دسترسی دارن کیفیتشون پایین‌تر از کار طرفدارهاس. دو صفحه‌ای ها رو که اصلا نگو. به هرحال باید با mangaplus بسازیم فعلا(شایدم برا همیشه).
از صبح هی رفرش میکردم و خبری نبود... آخرش بیخیال شدم و خوابیدم
الان بیدار شدم یهو میبینم که زدن ترور کردن نامردا :|

منتظر قهرمان بعدیه ترجمه مانگا خواهیم بود:(

نمیدونم خبر دارید یا نه اما دو سایت jaiminisbox و mangastream تمام اسکن هاشون از مجموعه weekly Shonen jump رو متوقف کردن. چند روز دیگه دهمین سالگرد مانگااستریم هم بود. الان باید صبر کنیم تا روز رسمی انتشار چپترها که به وقت ما میشه دوشنبه. این یه قلم مشکل بزرگی نیست عادت میکنیم. ولی مشکل اصلی تو قسمت کیفیت و ترجمه پیش میاد. جایی که zoro میشه zolo یا beast Pirates میشه animal kingdom pirates. حتی با اینکه به اصل اسکن ها دسترسی دارن کیفیتشون پایین‌تر از کار طرفدارهاس. دو صفحه‌ای ها رو که اصلا نگو. به هرحال باید با mangaplus بسازیم فعلا(شایدم برا همیشه).
از صبح هی رفرش میکردم و خبری نبود... آخرش بیخیال شدم و خوابیدم
الان بیدار شدم یهو میبینم که زدن ترور کردن نامردا :|

منتظر قهرمان بعدیه ترجمه مانگا خواهیم بود:(
وقتی من بعد سال ها بیخیال خوندن مانگا شدم که جمع شه، حالا باید اینطور کنن که گند زده باشن به ترجمه چپتر هایی که قراره بخونم:|
حالا چطور بوده اصلا که حس کپی رایت دوستان گل کرده و باعث شده همچین حرکتی بزنن؟!

تشکر .ولی انصافا جز یکی بقیه اصلا قابل مقایسه با اورلرد نیستم.یه انیمه میخوام دارک با گرافیک و داستان خوب با فضای بزرگسال .یه چیزی مثل فصل اول توکیو غول یا سری اول برسرک یا اورلرد یا بخش اول دث نوت

همین Re:Zero رو ببین
گول ظاهر کاوایی شخصیت هاشم نخور
دقیقا همونیه که میخوای...

Fate/Zero
Mahou Shoujo Madoka Magica (سه گانه سینمایی)
Kimetsu no Yaiba
:D Gintama
گین سان فقط یه دونه باشه اونم برای نمونه باشم.اگه بگم تموم قسمتای ارک کشته شدن شوگان رو بالای 10 بار دیدم باور میکنی؟؟
ولی یه توصیه هیچ وقت گینتوکی رو به کسی پیشنهاد نده مگه طرف یه اوتاکوی واقعی باشه وگرنه حتی یه ارکشم نمیفهمه

دوستان و برادران :D
کسی سایتی میشناسه در رابطه با البوم موسیقی متن انیمه ها
هم سایتش جامع و کامل باشه هم کیفیتش خوب باشه هم بروز و اپدیت باشه
اکانتی هم باشه عیب نداره :D
گوگل کن anime the hylia همون اولی که میاد رو برو داخل. خیلی چیز از همه نظر تکی نیست ولی خب مفته و کار راه انداز. احتمال اینکه خودت از قبل آشنا بوده باشی باهاش هم زیاده :-"

گوگل کن anime the hylia همون اولی که میاد رو برو داخل. خیلی چیز از همه نظر تکی نیست ولی خب مفته و کار راه انداز. احتمال اینکه خودت از قبل آشنا بوده باشی باهاش هم زیاده :-"
نه باهاش اشنا نبودم ممنون
غیر از این اگه سایت ایرانی هم سراغ داری بگو (اون سه تا ویژگی رو هم حتما داشته باشه :D)

خب اینم یه چند تا OST مورد علاقم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or