vaan 2
کاربر سایت
میشه در اسپویل یک برام خلاصه سری fate و danganronpa-3 رو بزاره.این برا ی چه سنیه؟چند سریه و ترتیبش؟تشکر
به غیر از fate stay night همشون رو ببین، هر چقدرم بد باشن بازم سرگرم کننده ان
میشه در اسپویل یک برام خلاصه سری fate و danganronpa-3 رو بزاره.این برا ی چه سنیه؟چند سریه و ترتیبش؟تشکر
موافقم من هم جدیدا تصمیم گرفتم زیاد سخت نگیرم و بیخیال ایرادات یک اثر بشم و تا جای ممکن ازش لذت ببرمبابا چقدر شماها هیترید الکی
فیت رو برا گرافیک زیبا و فایت های خفنش و موسیقی خوبش ببینید بره پی کارش دیگه حالا داستانش و بعضا کاراکتر های رو اعصابش نمک کاره
الان مثلا Apocrypha شخصا به نظرم ارزش یه بار دیدن رو داره و حتی stay night unlimited blade works. این جدیده رو هم با اینکه یه قسمت دیدم و داشت خوابم می برد( ) و فعلا بیخیالش شدم ولی قطعا در اون مواردی که بالا گفتم حرفی برای گفتن داره...
فقط سر fate/extra last encore من دیگه داشتم موهام رو می کندم که خدا رو شکر 13 قسمت بود و تموم شد اگه 25 قسمتی بود کچل شده بودم
فیلم دوم Heaven's Feel یعنی Lust Butterfly رو حتما ببین یک فایت فوق خفن داره (Salter vs Berserker)
Salter=سرد،خشن،جدی،کم حرف،BadassSalter برای منم لای سرونت ها کلاس مورد علاقه مه
اگه فرمانی که مستر اش میده رو خوشش نیاد Salty میشه کل محل رو به فنا میده
وقتی هم که حالشون خوبه خیلی بامزه اند (عین خودم )
فقط حیف خیلی شخصیت تاریخی انگشت شماری داریم که واجد شرایط این کلاس باشن
هست. برسرکر هم هست. کاملا موهای زائد ریزان عه این فیلم سوم.Salter=سرد،خشن،جدی،کم حرف،Badass
البته کپتن لیوای هم این ویژگی ها رو به شکل خفنتری داره
فقط خدا کنه Salter تو فیلم سوم هم باشه هنرنمایی کنه لذت ببریم
فکر کنم همه موافقن که بهترین سری فیت F/Z استکلا F/SN ( و متعلقاتش) به نظرم توهین به شعوره اوناییه که از F/Z خوششون اومده
ده هزار سال دیگه هم بگذره من نمیتونم شخصیت اصلیش رو قبول کنم، و اصلا و ابدا نتیجه مبارزه رو با وجود اون بدمن ها و این قهرمان ها(!) نمیتونم قبول کنم (نمیشه! خدایی راه نداره! منطقی نیست!)
اون F/A و کلا بقیه فیت ها که ...
نع! کلا شاید راه درست تمام فیت های دیگه باشه و F/Z هست که توی سری مشکل داره ها، ولی به نظرم همین F/Zی که توی سری متفاوته رو باید دید و بقیه ی سری خیر
برای من F/Z صرفا یک کار اکشن تاپ نبود!فکر کنم همه موافقن که بهترین سری فیت F/Z است
ولی اینکه شما میگی بقیه سری فیت کاملا زبالست و اصلا ارزش دیدن نداره رو من یکی که قبول ندارم مثلا همین F/SN UBW یا همین سینمایی HF درسته از لحاظ داستان و کارکتر هر دوشون در حد F/Z نیستن ولی از لحاظ گرافیک و اکشن و سرگرم کننده بودن واقعا از F/Z کم ندارن
البته علاقه شما فکر کنم خیلی کارکتر محوره بخاطر همین نمی تونی از UBW و HF لذت ببری
خب من هم همینو گفتم دیگهبرای من F/Z صرفا یک کار اکشن تاپ نبود!
اگر فقط اکشن بخوام هزار و یک کار دیگه هم پیدا میشه تو این کیفیت...احتمالا
F/Z داستانش خوب بود، بحث ها و فکرهای کاراکترهاش خوب بود، همینطور که گفتی کاراکترهای خیلی خوبی داشت! (که بدترین کاراکترش... مثلا بهترین کاراکتره F/SNهه )
و وقتی کاراکترهای F/SN ( و همه ی فرعی هاش رو منظورمه) رو مقایسه میکنم باهاش و بعد نتیجه مبارزاتش رو، حس میکنم به شعورم داره توهین میشه
چه سرونت و مسترهایی برای جنگ چهارم انتخاب شدن، و چه سرونت و مسترهایی برای جنگ پنجم
رسما بچه بازیه! هیچ حرف حسابی هم ندارن شخصیت اصلی هم که روی هرچی شخصیت اصلیه رو با امدادهای غیبی و پاور آپ یک شبه سفید کرده! تو عمرم پاور آپ به این زشتی ندیده بودم
وقتی F/SNها ( و کلا بقیه فیت ها ) رسما توهین به F/Zهه ... به نظر من که ارزش دیدن نداره هرچقدرم اکشن خفن داشته باشهخب من هم همینو گفتم دیگه
از لحاظ داستان و کارکترها و سرونت ها F/Z واقعا بهتره ولی با زباله بودن UBW و HF مخالفم هر چقدر هم نسبت به F/Z کمتر باشن ولی بازم در کل ارزش دیدن دارن
تو بدترین پاوراپ ها بنظرم ملیوداس اوله (البته تو انیمه مانگاشو نخوندم)
درسته آدم وقت آزاد داره، ولی میشه تو اون وقت آزاد خیلی چیزای بهتری دید! حالا....من که علاف اینترنتم هست کی به کیه.میرم سراغش همه رو میبینم فقط کل متعلقاتش چندتاست و ترتیب کامل همه باهم رو بگید.
اون یکی که گفتم یک و دو نداره،؟چجوری سه فصل با شماره سه داره!!!
از اونجایی که اساتید جواب ندادن من نخود هر آش میشممن که علاف اینترنتم هست کی به کیه.میرم سراغش همه رو میبینم فقط کل متعلقاتش چندتاست و ترتیب کامل همه باهم رو بگید.
اون یکی که گفتم یک و دو نداره،؟چجوری سه فصل با شماره سه داره!!!