Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام جواب سوالم را در اسپویلر میدهید با تشکر
سلام دوستان. چند تا سوال داشتم.
1. اون نصفه ی دیگه ی کوراما که همراه بقیه ی بیجوها آزاد شده بود الان کجاست؟
2.اون همه چاکرای کیوبی که وقتی ناروتو توسط اون موجودی که توسط بوروتو کشته شد از بدنش بیرون کشیده شد چی شد؟ دوباره به بدنش برگشت؟ یعنی میخوام بدونم الان یعنی چاکرای کمتری از کوراما داره و ضعیف تر شده؟
3. چرا دیگه اون گوی های سیاه که دانای شش طریقت به ناروتو داده بود وقتی که تبدیل میشه دورش ظاهر نمیشه؟ مگه دیگه قدرت دانای شش طریقتو نداره؟ آخه ساسکه هنوز رینگانشو که دانای شش طریقت بهش داده بود رو داره.
ممنون میشم یکی من پیرمرد 37 ساله رو راهنمایی کنه :)
کسی نیست جواب سوال من را بدهد

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
فصل 5 Major و همچنین مسابقه آخرش فوق العاده چسبید! بهترین فصل سری هم بود به نظرم! کلا عالی بود:x
بعید میدونم 6 به اندازه این حال بده دیگه:-"

درسته آدم وقت آزاد داره، ولی میشه تو اون وقت آزاد خیلی چیزای بهتری دید! حالا.... :-"
اخه مگه چقدر انیمه بزرگسال هست مجبورم مجبور!!!!بعد وقتی این همه مخالف و موافق پیگیر داره بزار بریم تو کارش.تهش اینه که دراپ میکنم.البت بعید میدونم به مزخرفی وانپیس باشه که بنده متاسفانه جزو فن های پیشکسوتش تو ایرانم

• Like
اخه مگه چقدر انیمه بزرگسال هست مجبورم مجبور!!!!بعد وقتی این همه مخالف و موافق پیگیر داره بزار بریم تو کارش.تهش اینه که دراپ میکنم.البت بعید میدونم به مزخرفی وانپیس باشه که بنده متاسفانه جزو فن های پیشکسوتش تو ایرانم
اگر فکر میکنی بقیه ی Fateها تگ "بزرگسال" میخوره کنارشون که... موفق باشی:-" برو ببین:دی

در مورد وان پیس هم... فقط سکوت اختیار میکنم و میسپرمت دست خدا:-"

تو این مورد حق با اکیباست :D
فقط Fate/Zero بزرگ سالانست
همون هایی که گفتم ببینی رو واقعا کافیه به ترتیب شماره

1 - Fate/Zero
2 - Fate/Stay Night Unlimited Blade Works
3 - Fate/Stay Night Heaven's Feel Movies

فیت زیرو = ۲۵ قسمت
فیت استی نایت/بلید ورک = ۲۵ قسمت
و سه گانه سینمایی هونز فیل
وسلام نامه تمام :D

وان پیس جدیدا بهتر شده :D

آخرین ویرایش:
عزیزان و همراهان گرامی !
سری پیش هم مزاحم شدم برای زیرنویس موگن نو جونین
میشه لطفا ادرسی چیزی بدید که زیرنویسهاشو بزاره ؟
سری پیش یکی از بچه ها زحمت کشید تا قسمت پنجش رو گذاشت
هرچقدر میگردم پیدا نمیکنم پنج به بعد رو

• Like
اگر فکر میکنی بقیه ی Fateها تگ "بزرگسال" میخوره کنارشون که... موفق باشی:-" برو ببین:D

در مورد وان پیس هم... فقط سکوت اختیار میکنم و میسپرمت دست خدا:-"
یکی از نشانه های آخرالزمان هم زیاد شدن کفره....که ماشالا جدیدا توی این تاپیک خیلی شاهدشیم! :-"این همه هیت نورزید کوله بار اون دنیاتون خیلی سنگین میشه :-":D

یکی از نشانه های آخرالزمان هم زیاد شدن کفره....که ماشالا جدیدا توی این تاپیک خیلی شاهدشیم! :-"این همه هیت نورزید کوله بار اون دنیاتون خیلی سنگین میشه :-":D
از اولین نشانه های اخرالزمان اینه که به فول متال متوسط خواهند گفت که چند ماه پیش این اتفاق افتاد :D:D:D

از اولین نشانه های اخرالزمان اینه که به فول متال متوسط خواهند گفت که چند ماه پیش این اتفاق افتاد :D:D:D
ای کسانی که معتقدید فول متال جایگاههی بالاتر از متوسط دارد..در باب گین سان و عظمتش چه میگویید.ایا شما دراگون بال را ندیده اید؟؟؟پس کی ایمان می اورید؟؟؟

تو این مورد حق با اکیباست :D
فقط Fate/Zero بزرگ سالانست
همون هایی که گفتم ببینی رو واقعا کافیه به ترتیب شماره

1 - Fate/Zero
2 - Fate/Stay Night Unlimited Blade Works
3 - Fate/Stay Night Heaven's Feel Movies

فیت زیرو = ۲۵ قسمت
فیت استی نایت/بلید ورک = ۲۵ قسمت
و سه گانه سینمایی هونز فیل
وسلام نامه تمام :D

وان پیس جدیدا خفن شده (مدت مدیدی بود خفنیتشو از دست داده بود:D)
و اما وانپیس...و تو چی دانی وانپیس چیست...مخرب اعصاب و کاهنده عمر...و همانا ما از ارلونگ ارک انگوییگ امده ایم...

و اما وانپیس...و تو چی دانی وانپیس چیست...مخرب اعصاب و کاهنده عمر...و همانا ما از ارلونگ ارک انگوییگ امده ایم...
وان پیس؟ میدانم چیست! عشق،زندگی،هیجان!
همممم...کدوم AMV بود...بزار ببینم... آها این!!!

بسیار خوب همون اول کار توصیف کرده وان پیس رو!

برید توبه کنید:-"

ای کسانی که معتقدید فول متال جایگاههی بالاتر از متوسط دارد..در باب گین سان و عظمتش چه میگویید.ایا شما دراگون بال را ندیده اید؟؟؟پس کی ایمان می اورید؟؟؟
و همانا گین سان از خداوندگاران است فول متال از مقام و جایگاه والاتری برخوردار است و جزو مقدسات جاودانه می باشد بنابر این قیاس ان با دگر اثار فعل و عملی بس اشتباه می باشد
باشد که فول متال را دوباره نگریسته و هدایت شوید
دراگون بز (به سبک گینتاما) را هنوز ننگریده ام :D:D:D

نشان
یکی دیگه از نشانه های جدید اخرالزمان :D:D

FMA:B or Fairy Tail?
نشانه های ظهور هم بی شماره :D

why people say fma brotherhood is better than naruto and other anime

.............

آنقدر سلیقه هاتون رو نکنید تو حلق هم... پول که جای این انیمه ها نمیدیم که ارزش گذاری میکنیم... چیزی هم که زیاد داریم وقته... کل انیمه هایی هم که حتما باید دید شاید 500 تا هم نشه، که تازه خیلی هاش تو ژانر مورد علاقه همه نیست، پس بعدش باید تعطیلش کنیم بره، منتظر انیمه های فصل های بعد بمونیم که هر فصل هم شاید سه چهار تاش بیشتر ارزش دیدن نداشته باشن...

نه خیلی انیمه ها هست که تاپ و خدا نیستن ولی ارزش یه بار دیدن رو دارن...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or