Changed_Man 50
کاربر سایت
آخرین ویرایش:
Carole & Tuesday
خب شاهکار فصل بهار که چه عرض کنم ، یکی از بهترین های 2019 ( بدون شک) از راه رسید ! واقعا قسمت اولش فریبنده بود ! بونز قراره با یه انیمه دیگه بترکونه
یه کم تو شکل گیری داستان و مقدمش خلاصه سازی کرد ، ولی به نظرم خللی تو ارائه سناریو اصلی به وجود نیوورد
بدبختی گرفته مون با این جو جدیدی که راه افتادهنظر خودم اینه که میرن سراغ وبتونهای رومنس یا این گ*ی بازیها. از جوامع خوره منهوا که بری بیرون، نظرات توی سایتهای عمومیتر هم روی همونجور کارهاست.
واقعاً تصویری برام مجسم نیست که یه روز برج خدا و کوبرا انیمه بشن. به خصوص کوبرا. واقعاً یه تیم کمتر از خارق العاده نمیتونه از کوبرا انیمه خوبی در بیاره.
به نظرم انیمه کردن برج خدا که خودش یه جورایی شکستن شاخ غوله، حتی دست گرمی برای ساختن انیمه کوبرا هم نیست.
چون اگر همین جوری انیمه بشه احتمالاً تبدیل به قرص خواب میشه یا منبع ساختن میمهای جدید
-----
تریس لعنتی ترجمه نشده. در حالی که واقعاً خفنه. نمیدونم چرا ترجمه سری جدید چندساله که نصفه و نیمه مونده. البته لایسنس شدن ناموفقش هم بی اثر نیست اما بازم...
هنوز به اون تایید شدنه مشکوکم. یعنی خود خبر برام خیلی مبهم بود. به نظرم بیشتر اشتباه ترجمهای بود![]()
کوروکو که عملا درمورد بسکتبال نبود اصلاکاراکتراش به خوشتیپی Kuroko no basuke نیستن، اما کنجکاو شدم ببینم انیمش چطوریه![]()
کوروکو خوب بود فقط بعضی از جاهاش بنظرم خیلی تخیلی میشد و منو یاد فوتبالیستا(کپتن سوباسا) مینداختکوروکو که عملا درمورد بسکتبال نبود اصلا
منو بیشتر یاد دراگون بال مینداخت ، یه مقدار دیگه زور میزدن سوپر سایان هم میشدن.کوروکو خوب بود فقط بعضی از جاهاش بنظرم خیلی تخیلی میشد و منو یاد فوتبالیستا(کپتن سوباسا) مینداخت
خودم Haikyuu رو تو انیمه های ورزشی از همه بیشتر دوست دارم البته Slam Dunk رو ندیدم ولی بازم فکر نکنم بتونه در حد هایکیو جذبم کنه.
بحث اینجاست که کوروکو اصلا راجب بسکتبال نیستکوروکو خوب بود فقط بعضی از جاهاش بنظرم خیلی تخیلی میشد و منو یاد فوتبالیستا(کپتن سوباسا) مینداخت
خودم Haikyuu رو تو انیمه های ورزشی از همه بیشتر دوست دارم البته Slam Dunk رو ندیدم ولی بازم فکر نکنم بتونه در حد هایکیو جذبم کنه.
.. توی کل بازی نهایتا یکی دوبار تعویض رخ میداد که این برای ورزش نفسگیری مثل بسکتبال مثل جوک میمونه...
من تا قبل دیدن Hajime no Ippo نظر شمارو داشتم ولی بعد دیدنش به خودم لعنت میفرستادم چرا زودتر ندیدمخودم Haikyuu رو تو انیمه های ورزشی از همه بیشتر دوست دارم البته Slam Dunk رو ندیدم ولی بازم فکر نکنم بتونه در حد هایکیو جذبم کنه.
بهترین انیمه ورزشی و یکی از بهترین انیمه های عمره منه.من تا قبل دیدن Hajime no Ippo نظر شمارو داشتم ولی بعد دیدنش به خودم لعنت میفرستادم چرا زودتر ندیدم
به من که خیلی چسبید
اصلا شعار << ماکنوجی ماکنوجی ماکنوجی ماکنوجی >> که میگن خیلی لذت بخشه، اینجوری بگم که منی که اصلا و ابدا از بوکس خوشم نمیاد علاقهمند شده بودم
Hajime no Ippo رو دیدم ولی بازم Haikyuu برام جذابتر و اعتیاداورتر بودمن تا قبل دیدن Hajime no Ippo نظر شمارو داشتم ولی بعد دیدنش به خودم لعنت میفرستادم چرا زودتر ندیدم
به من که خیلی چسبید
اصلا شعار << ماکنوجی ماکنوجی ماکنوجی ماکنوجی >> که میگن خیلی لذت بخشه، اینجوری بگم که منی که اصلا و ابدا از بوکس خوشم نمیاد علاقهمند شده بودم
حقیقت اینه که اگر به سایت خود وبتون هم سر بزنی همین جور منهواها رتبههای برتر رو دارن و اصلاً خبری از برج خدا و کوبرا و ... نیستبدبختی گرفته مون با این جو جدیدی که راه افتادهاگه قراره برای جلب نظر اون گروه از جامعه انیمه بسازن نه طرفدارهای مانهواها پس به نظرم بهتره کلاً بیخیال شن.
منم برای همین گفتم احتمالاً چیز خوبی درنمیاد چون داستان هم موازی جلو میره هم متوالی (مثل فیلم Memento نولان) پس واسه همینم اقتباس کردن خیلی سخته مگه اینکه به خود کاریگام بگن که بازنویسی برای انیمه انجام بده ولی حداقل یه آشنایی بوجود میاد و بعد هر کی اومد پرسید این چی چی بود میگیم برو مانهوا رو بخون تا داستان رو بفهمیدیگه از اقتباس انیمه ای توکیو غول که بدتر نمیشه (البته شاید هم بشه، کی میدونه؟
). ولی در کل چون جامعه طرفدار کوبرا معمولاً آرتیست های خوبی نیستن حتی چهار تا فن آرت درست حسابی هم ازش پیدا نمیشه که تبلیغش رو بکنه برای همین به نظرم نیاز به یه انیمه داره
--------------------
آهان پس ترجمه نشده بوده که منم ادامه اش رو نخوندم. گفتم خیلی عجیبه![]()
موافقم کسی که به تخیل علاقه بیشتری داشته باشه با Your Name بیشتر حال میکنه مثل خودم
اسپویل خاصی نداره ولی اگه حساسید باز نکنید...
درباره مقایسه اش با Your Name بگم که این دوتا با اینکه ظاهرا ژانرشون هردو رومانسه اما نمیشه باهم مقایسشون کرد
و دلیلش اینه که تو زمینه واقعگرایی داستان کاملا متضاد همدیگه هستن :
نام تو یه داستان کاملا غیر واقعگراست، میخواد که خیالی و رمانتیک باشه و موفق هم میشه، دو نفری که Soul Mate هستن و برا رسیدن به هم دیگه حتی مرز زمان و مکان فیزیکی رو هم از سر میگذرونن، خب در دنیای واقعی نه چیزی به اسم Soul Mate وجود داره نه دروندن زمان و مکان
در طرف دیگه صدای خاموش یه داستان کاملا واقعگراست و قصه تغییرات عمیق یه کاراکتر رو نشون میده و این تغییرات بشدت تدریجی، باورپذیر و قابل لمسه، محتوی فیلم مسائل واقعی و عمیقی مثل:
نمایش دادن اینکه در زندگی برخی افراد عمیقا خوش شانس (مثل کاراکتر های فیلم) اتفاقات شفا بخشی میوفته که بخش انسانیت وجودشون رو لمس و متحولشون میکنه.
چطور محبت دل سنگ رو خیلی آروم ولی عمیقا پاک میکنه،
داستان فارغ اومدن به نفرت از خود (self-hate) که میشه گفت رایج ترین مشکل روانی بشر هست.
و تاثیری که رنج و بار زندگی انسان رو تکامل تدریجی ما داره.
اینکه یه نفر از کدوم یک از فیلما بیشتر خوشش بیاد بستگی داره به اینکه بیشتر دنبال واقعیت تو سینماست یا رویا
باید قبل از اینکه راجب محتواش حرف بزنم میگفتم که فیلم عجب شاهکار مدهوش کننده ایه، واقعا ایرادی از فیلمنامه، دیالوگ ها، صداگذاری اش و همینطور ظاهر خوشگلش نمیشه گرفت. واقعا شویا یکی از مورد علاقه ترین و بیاد ماندنی ترین کاراکترای عمرم شد و خیلی درطول فیلم باش همذات پنداری کردم، منم یه زمانی عوضی بودم ولی بعد آدم شدماگه بخوام مثال بزنم که کدوم صحنه هاش نابودم کرد پست مثل طومار طولانی میشه پس بگذریم...
چیزی که شدیدا تو هرنوع اثر فیکشن دنبالشم کاراکتر آرک عمیق، پر فراز و نشیب و واقعگراست،
مثلا از دلایل اصلیم برا دوست داشتن Last of us یا سریال Avatar همین قضیه بود. و این فیلم هم شدیدا از این ویژگی برخورداره.
بعد از Grave of the fireflies گریه آور ترین فیلم تاریخ بود لامصب![]()
10/10