Kaiki
کاربر سایت
داشتم همینجوری تو هیستوری youtube میگشتم ی دفعه نگاهم افتاد به ویدئوی لایو ورژن sakura از بند ikimono-gakari با اینکه زیاد ساکورا رو گوش میکنم ولی وقتی ویدئوشو دیدم تمامه خاطراتم برام زنده شد واقعا انگار تمامه اون لحظات داشت از جلو چشمام رد میشد اون روزای که تازه با انیمه اشنا شده بودم و بعد از ی مدت عاشقه زبان ژاپنی شدم ، تصمیم گرفتم موزیک ژاپنی گوش بدم و بیشتر انیمه ببینم و سعی کردم با این فرهنگ فوقالعاده بیشتر اشنا بشم ، چه دورانه خوبی بود چه لحظات خوبی داشتم و کلی دوسته خوب تو همین تاپیک پیدا کردم که همشون واقعا برام عزیزن فقط حیف ، حیف که دیگه نمیتونم مثله سابق از ی چیزی با تمام وجود لذت ببرم خیلی وقته حتی ی قسمت انیمه هم ندیدم ولی مهم نیست همینکه میام اینجا و میبینم دوستان هنوز دارن با قدرت ادامه میدن و از چیزای که میبینن انقدر قشنگ تعریف میکنن باعث میشه منم کلی کیف کنم ، خلاصه که عاشقه همتونم و البته این تاپیک
چرا از بحث اصلای منحرف شدم
میخواستم بگم واقعا بندی از ikimono gakari دوست داشتنی تر هم هست اصلا؟(اگه هست معرفی کنید) دقیقا تو هر اجرای که من ازشون دیدم kiyoe ی تشرت ساده پوشیده بدون ارایش خاصی و زرق برق اضافه و خیلی ساده فقط موزیکشو میخونه به بهترین شکل ممکن هم میخونه و همه کیف میکنن چون هم برای خودشون هم طرفدارها مهارت و توانایی هاشونه که مهمه نه چیزای دیگه
اینم لینک یکی از اجراهای زنده ی این ترک
چرا از بحث اصلای منحرف شدم
میخواستم بگم واقعا بندی از ikimono gakari دوست داشتنی تر هم هست اصلا؟(اگه هست معرفی کنید) دقیقا تو هر اجرای که من ازشون دیدم kiyoe ی تشرت ساده پوشیده بدون ارایش خاصی و زرق برق اضافه و خیلی ساده فقط موزیکشو میخونه به بهترین شکل ممکن هم میخونه و همه کیف میکنن چون هم برای خودشون هم طرفدارها مهارت و توانایی هاشونه که مهمه نه چیزای دیگه
اینم لینک یکی از اجراهای زنده ی این ترک
https://www.youtube.com/watch?v=v8lN_AGf_-c