Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
نمیدونم چون تازه دیدمش جوگیرم یا واقعا اینطوره؛ سایلنت وویس بهترین انیمیشن عمرم بود
نه ربطی به جوگیری نداره :D
برای من Your Name بهترین انیمیشن عمرمه
FMAB هم بهترین سریال عمرمه:D
ندیدن فیلم هاروهی هم از گناهان کبیره اس
من که ۹ قسمت دیدم بعد دراپش کردم:D

آخرین ویرایش:
در مورد فصل سوم full metal panic و kyoukai no kanata کاملاً مخالفم. Chuunibyou! هم توی لیستت نیست. Lucky Star هم شاید 4-5 قسمت اولش تعریفی نداشته باشه ولی بعدش کرکر خنده اس. Air و Kanon کجان؟ ندیدن فیلم هاروهی هم از گناهان کبیره اس. و همچنان من K-on! رو شروع نکردم:-":D
چونیبیو جز انیمه های مورد علاقه خودمه اما به دو دلیل ننوشتم یکی چون اسمش سخت بود ، دوما نمی‌دونم همه پسند باشه ، بعضی مواقع حس می‌کنی رنج سنیش خیلی پایین میاد ، نمیتونم حدس بزنم کسی خوشش میاد یا نه !!! کونان رو که هنوز ندیدم چطوری چیزی که ندیدم پیشنهاد بدم، ایر هم خوشم نیومد ،

قبول کن لاکی استار و هاروهی همه پسند نیستن ! لاکی استار بیش از اندازه روی مخاطب ژاپنی تمرکز داره! و طنز و شوخی هاش از نوع معمولش نیست

چونیبیو جز انیمه های مورد علاقه خودمه اما به دو دلیل ننوشتم یکی چون اسمش سخت بود ، دوما نمی‌دونم همه پسند باشه ، بعضی مواقع حس می‌کنی رنج سنیش خیلی پایین میاد ، نمیتونم حدس بزنم کسی خوشش میاد یا نه !!! کونان رو که هنوز ندیدم چطوری چیزی که ندیدم پیشنهاد بدم، ایر هم خوشم نیومد ،

قبول کن لاکی استار و هاروهی همه پسند نیستن ! لاکی استار بیش از اندازه روی مخاطب ژاپنی تمرکز داره! و طنز و شوخی هاش از نوع معمولش نیست
رنج سنی که کلاً توی همه انیمه های کیوتو یه چیز مبهمه. دخترای 17-18 ساله رو یه جوری نشون میده که آدم فکر میکنه تازه از مهد کودک فارغ التحصیل شدن. ولی به نظرم کمدیش خوب بود و ارزش دیدن داره.
کونان یکی از شخصیت های ناروتوئه. کونان با C هم یه مرد بربر هیکلیه که... هیچی کلاً ولش کن:D ولی کَنون یکی از انیمه های داستانی خوب کیوتو هست (مال اون موقع هاست که هنوز اولویت کاوایی بودن از اولویت داستانی بودن بیشتر نشده بود). آهنگ Last Regrets ـش رو توی گوشیم دارم و هنوزم بعضی وقت ها گوشش میدم.

قبول دارم که Air درجه یک نیست ولی پلات جالبی داشت (حالا برای چی خوشت نیومد؟)
آره هاروهی همه پسند نیست ولی تا به کسی پیشنهادش نکنی که نمیدونی طرف خوشش میاد یا نه:D
والا من اون موقع که هیچی از ژاپن نمیدونستم لاکی استار رو دیدم و به نظرم اونقدرها که میگی نامفهوم نیست:-"

مگه فیلمشو نباید بعد از ۲۸ قسمت سریالیش ببینی
در واقع بعد از 21 قسمت (آرک Endless Eight رو حساب نکردم). چرا باید بعد از انیمه اش ببینی ولی بازم ندیدن فیلم هاروهی از گناهان کبیره اس (2) پس برو انیمه رو ادامه بده:D

خب همین الان یک سر به MAL سر زدم تعداد قسمتای My Hero Academia تایید شد و خدا رو شکر مثل دو فصل ۲۵ قسمتیه

Sword Art Online هم این فصل ۱۲ قسمتیه(فکر میکردم ۲۴ تایی باشه) ولی خب هر چقدر مختصرتر و مفیدتر باشه بهتره

منتظر این انیمه ها هم هستم...:D
Haikyuu S4
Psycho-Pass S3
Re Zero S2
The Promised Neverland S2
Attack On Titan S4
Code Geass Movie
Made In Abyss Movie 3
Fate/Stay Night HF Movie 3
Violet Evergarden Movie
Kimetsu No Yaiba Movie
Weathering With You

آخرین ویرایش:
Sword Art Online هم این فصل ۱۲ قسمتیه(فکر میکردم ۲۴ تایی باشه) ولی خب هر چقدر مختصرتر و مفیدتر باشه بهتره

بهتر! ۲۴ قسمت براش زیاده، من دیگه داشت تو فصلای قبلی حوصلم سر می رفت :D

خوشگلترین دختری که تو انیمه ها دیدین کیه:D

جواب بدید:D

والا انیمه هایی که من نگاه می کنم چون اکشنه معمولا کاراکترا پسرن، دستم اصلا تو انتخاب باز نیست :sweatsmile:

نمی گم خوشگلترین اما باجذبه ترین و خوش قیافه ای ترین دختری که دیدم کاراکتر Kunizuka تو Psycho Pass بود.

120137

والا انیمه هایی که من نگاه می کنم چون اکشنه معمولا کاراکترا پسرن، دستم اصلا تو انتخاب باز نیست
بلی :D
من خودم عاشق ژانر اکشنم و بیشتر اکشن میبینم انیمه رومنس و عاشقانه کلا ۳ یا ۴ تا بیشتر ندیدم

از تو انیمه های اکشن هم میشه انتخاب کرد مثلا:
Akemi Homura - Mahou Shoujo

120138

خب برای اولین و اخرین بار تو عمرم تصمیم گرفتم یک پست خاک بر سری بزارم :D
این سوال رو تو هیچ کامنتی ندیدم کسی بپرسه:
خوشگلترین دختری که تو انیمه ها دیدین کیه:D

نظر من:
Kirisaki Chitoge - Nisekoi
View attachment 120135

جواب بدید:D
بیشامون ساما :Praying::Praying:

tbQUvXC.jpg