Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
وقتی من کامنتی را نقل قول می‌کنم که در موردِ مانگای Gakkougurashi هست، طبیعتا دارم در مورد همین مانگا صحبت می‌کنم، از خودِ متن هم این موضوع مشخصه. دلیلی نداره بیام مثلا در مورد حمله به تایتان صحبت کنم! الان کل اون کامنت را به خاطر اینکه به جایِ «اسپویل - مانگایِ Gakkougurashi» نوشته بودم «اسپویل» خالی پاک شده؟ پس چرا کامنتی که بهش جواب دادم، هنوز هست. مگه اون کامنت همچین فرمتی داشته؟

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
وقتی من کامنتی را نقل قول می‌کنم که در موردِ مانگای Gakkougurashi هست، طبیعتا دارم در مورد همین مانگا صحبت می‌کنم، از خودِ متن هم این موضوع مشخصه. دلیلی نداره بیام مثلا در مورد حمله به تایتان صحبت کنم! الان کل اون کامنت را به خاطر اینکه به جایِ «اسپویل - مانگایِ Gakkougurashi» نوشته بودم «اسپویل» خالی پاک شده؟ پس چرا کامنتی که بهش جواب دادم، هنوز هست. مگه اون کامنت همچین فرمتی داشته؟

شعط...منو باش...اومدم خونه که بشینم پای لپ تاپ قشنگ بحث رو ادامه بدیم.... .:|

شعط...منو باش...اومدم خونه که بشینم پای لپ تاپ قشنگ بحث رو ادامه بدیم.... .:|
:D:D
من بک آپی هم از اون کامنت ندارم! حداقل اون دوستی که زحمت پاک کردنش را کشیده، اگه می‌تونه کامنت را برای من ارسال کنه تا به فرمت مد نظرش تغییرش بدم. البته قبلش هم جواب کامنت قبل را به من بده:D

• Like
سلام
اون کامنت رو ندیده بودم .
@Z-fan
امشب هر دو پست رو برمیگردونم تا بتونید ویرایش کنید .
-----
ویرایش : @Z-fan و @cloud _ strife پستهای پاک شده رو برگردوندم . حتما ویرایش کنید و عنوان مناسب بنویسید برای اسپویلرها .

آخرین ویرایش:
دلمون برا زنگ تفریح های خلیل خان تنگ شده:-":(
دلمون برا زنگ تفریح های خلیل خان تنگ شده (2) :-"

پ.ن:خلیل دونو اگه فرصت نمیکنی تا نفری یه ترک یک و نیم دقیقه ای بزاریم و بقیه حدس بزنن چیه:D (ولی اگه خودت زحمتش رو بکشی خیلی بهتره)
@Police _ 110

دوستان در مورد ghost in the shell یه توضیحی بدید...میخواستم شروع کنم از پس سینمایی داره قاطی کردم:D... کدوماشو ببینم؟ :D
_
ایا Neon Genesis ارزش دیدن داره؟:D
Ghost in the Shell رو درست ندمبه چی به چیه، ولی انیمه سینمایی اصل کاری مال سال ۱۹۹۵ رو باید ببینی شما.

نئون جنسیس اونگلیون؟ بله که ارزش داره. به‌عنوان کسی که اصلا حال و حوصله مِکا رو نداره خیلی مقاومت کردم برای دیدنش، ولی الان که نزدیک ۲۰ قسمت ازش تماشا کردم باید بگم با ندیدنش نصف عمر انیمه‌ای آدم بر فناس. فقط یه چیزی که هست اینه که فضای خسته و سردی داره خیلی جاهاش که چند وقت پیش همینجا صحبت‌اش شد که افسردگی یکی از تم‌هاشه و ندمبه نویسنده‌اش یه موقعی درگیر این مشکل بوده و باز از یه طرف بعضی‌ها می‌گن برای افسردگی خوبه و... در نتیجه شاید حس خوبی به آدم نده.
خواستین تماشا کنین اول برین سراغ همون انیمه سریالی ۲۶ قسمتی‌اش. چند تا سینمایی Rebuild of Evangelion هم داره که همون‌طور که از اسمشون پیداست بازسازی همین سریالش هستن.

دوستان در مورد ghost in the shell یه توضیحی بدید...میخواستم شروع کنم از پس سینمایی داره قاطی کردم:D... کدوماشو ببینم؟ :D
_
ایا Neon Genesis ارزش دیدن داره؟:D
ghost in the shell یه فیلم اصلی داره و یه دنباله به اسم innocence.این دوتا رو ببینی کفایت میکنه.من همینا رو واسه خودم استفاده کردم،راضی بودم:D فیلم اصلی البته بعدا یه نسخه ریمستر مانند ازش منتشر شده با نام ghost in the shell 2 که من ندیدمش.
بقیه رو هم ندیدم اما به طور کلی داستان به این صورته که علاوه بر اونا که گفتم یه فیلم و دوتا مجموعه و یه ova با پسوند stand alone complex که جریان متفاوتی رو دنبال میکنن و فصل سوم مجموعه اش هم قراره بیاد چند وقته دیگه.
سه چهار سال پیش هم یه فیلم و ova به اسم arise اومد که اونا هم به هم مربوطن.
و اینکه چک نکردم حرفامو،به هر حال ممکنه چیزی رو این وسط جا انداخته یا اشتباه گفته باشم.

893_8.png
و آنگاه که کاتاکوری به حضرت کاتاکوری ساما ارتقا درجه پیدا کرد! :((

بدون شک جزو TOP5 چپترهای وان پیس بود این چپتر! خداااا! :((
این بشر فوق العاده ست!!!! فوق العاده! مرد بودن از سر و روش میباره:((
یک مبارز واقعی ... :((

صحبت های رد و بدل شده تو این چپتر... رفتار فوق العاده ی کاتا و لوفی... عالی عالی!!! :((
برید یه دور هم این چپتر رو بخونید و لذت ببرید! :x
One Piece :: Chapter 893 :: Jaimini's Box

View attachment 99703
و آنگاه که کاتاکوری به حضرت کاتاکوری ساما ارتقا درجه پیدا کرد! :((

بدون شک جزو TOP5 چپترهای وان پیس بود این چپتر! خداااا! :((
این بشر فوق العاده ست!!!! فوق العاده! مرد بودن از سر و روش میباره:((
یک مبارز واقعی ... :((

صحبت های رد و بدل شده تو این چپتر... رفتار فوق العاده ی کاتا و لوفی... عالی عالی!!! :((
برید یه دور هم این چپتر رو بخونید و لذت ببرید! :x
One Piece :: Chapter 893 :: Jaimini's Box

باشد که گمراهان رستگار شوند :D

این aho girl رو توصیفشو بچه ها این جا کرده بودند
خیلی وقت بود تصمیم داشتم ببینمش
بهش نمیخورد ولی خوب بود

How NOT to Summon a Demon Lord .امیدوار بودم حداقل یکم داستانش جالب باشه ولی نه کلا هدف انیمه داستان نیست ! ، کاش یکم تم mmorpg خوب داشت

Shimoneta هم تعریف الکی ازش خونده بودم ... خوب نبود انچنان ، اخراش که رسما مضخرف بود

باشد که گمراهان رستگار شوند :D
آمین...:دی

---
این زامبی لند رو کسی دیده؟ چطوریاست؟ یه چندتا صحنه ازش دیدم،و همینطور طراحی کاراکترهاش باکاهای خوبی میزنند! حالا واقعا باکاهای خوبین و طنز خوبی داره انیمه؟ :-"

• Like
آمین...:D

---
این زامبی لند رو کسی دیده؟ چطوریاست؟ یه چندتا صحنه ازش دیدم،و همینطور طراحی کاراکترهاش باکاهای خوبی میزنند! حالا واقعا باکاهای خوبین و طنز خوبی داره انیمه؟ :-"
بدک نیست. انتظار Hinamatsuri نداشته باش ولی چندتا شخصیت جالب داره لحظات طنزش هم با اینکه خیلی زیاد نیست ولی بازم خوبه. ولی خوب اینم بگم اول و آخر Idol shit ـه :D به نظرم ارزش فصلی دیدن داشت ولی الان رو نمیدونم 3 قسمت تست کن ببین خوبه یا نه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or