vaan 2
کاربر سایت
لعنتی بعد سه هفته چپتر جدید کینگدوم اومد، اونم درست وقتی که خون شروع به پمپاژ کردن کرده بود، تمومش کرد، الان من با این همه آدرنالین چی کار کنم
وقتی من کامنتی را نقل قول میکنم که در موردِ مانگای Gakkougurashi هست، طبیعتا دارم در مورد همین مانگا صحبت میکنم، از خودِ متن هم این موضوع مشخصه. دلیلی نداره بیام مثلا در مورد حمله به تایتان صحبت کنم! الان کل اون کامنت را به خاطر اینکه به جایِ «اسپویل - مانگایِ Gakkougurashi» نوشته بودم «اسپویل» خالی پاک شده؟ پس چرا کامنتی که بهش جواب دادم، هنوز هست. مگه اون کامنت همچین فرمتی داشته؟
شعط...منو باش...اومدم خونه که بشینم پای لپ تاپ قشنگ بحث رو ادامه بدیم.... .
اون کامنت رو ندیده بودم .وقتی من کامنتی را نقل قول میکنم که در موردِ مانگای Gakkougurashi هست، طبیعتا دارم در مورد همین مانگا صحبت میکنم، از خودِ متن هم این موضوع مشخصه. دلیلی نداره بیام مثلا در مورد حمله به تایتان صحبت کنم! الان کل اون کامنت را به خاطر اینکه به جایِ «اسپویل - مانگایِ Gakkougurashi» نوشته بودم «اسپویل» خالی پاک شده؟ پس چرا کامنتی که بهش جواب دادم، هنوز هست. مگه اون کامنت همچین فرمتی داشته؟
دلمون برا زنگ تفریح های خلیل خان تنگ شده (2)دلمون برا زنگ تفریح های خلیل خان تنگ شده
Ghost in the Shell رو درست ندمبه چی به چیه، ولی انیمه سینمایی اصل کاری مال سال ۱۹۹۵ رو باید ببینی شما.دوستان در مورد ghost in the shell یه توضیحی بدید...میخواستم شروع کنم از پس سینمایی داره قاطی کردم... کدوماشو ببینم؟
_
ایا Neon Genesis ارزش دیدن داره؟
ghost in the shell یه فیلم اصلی داره و یه دنباله به اسم innocence.این دوتا رو ببینی کفایت میکنه.من همینا رو واسه خودم استفاده کردم،راضی بودم فیلم اصلی البته بعدا یه نسخه ریمستر مانند ازش منتشر شده با نام ghost in the shell 2 که من ندیدمش.دوستان در مورد ghost in the shell یه توضیحی بدید...میخواستم شروع کنم از پس سینمایی داره قاطی کردم... کدوماشو ببینم؟
_
ایا Neon Genesis ارزش دیدن داره؟
View attachment 99703
و آنگاه که کاتاکوری به حضرت کاتاکوری ساما ارتقا درجه پیدا کرد!
بدون شک جزو TOP5 چپترهای وان پیس بود این چپتر! خداااا!
این بشر فوق العاده ست!!!! فوق العاده! مرد بودن از سر و روش میباره
یک مبارز واقعی ...
صحبت های رد و بدل شده تو این چپتر... رفتار فوق العاده ی کاتا و لوفی... عالی عالی!!!
برید یه دور هم این چپتر رو بخونید و لذت ببرید!
One Piece :: Chapter 893 :: Jaimini's Box
آمین...باشد که گمراهان رستگار شوند
بدک نیست. انتظار Hinamatsuri نداشته باش ولی چندتا شخصیت جالب داره لحظات طنزش هم با اینکه خیلی زیاد نیست ولی بازم خوبه. ولی خوب اینم بگم اول و آخر Idol shit ـه به نظرم ارزش فصلی دیدن داشت ولی الان رو نمیدونم 3 قسمت تست کن ببین خوبه یا نهآمین...
---
این زامبی لند رو کسی دیده؟ چطوریاست؟ یه چندتا صحنه ازش دیدم،و همینطور طراحی کاراکترهاش باکاهای خوبی میزنند! حالا واقعا باکاهای خوبین و طنز خوبی داره انیمه؟