Shameless One
کاربر سایت
میخوای ترکر اون public باشه یا private ...؟آقا غیر از nyaa سایت خوب برای تورنت چی هست
Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)چند تا کانال یا سایت واسه دانلود انیمه میخوام چند تا هم واسه زیرنویس... تو کار هارساب هم باشن عالی میشه
اوه اوه کینگدوم این چپتر اخر چه غافلگیرانه شد ! جنگ این طرف چه دراماتیک تموم شد ! حالا بیاد ببینیم جنگ اونطرف چی میخواد بشه ! کاش زیاد کشش نده یا اگه میده تک تک چپتراش به جذابیت چند چپتر قبل باشه !!!
اون نقطه ضعف کانکی ( اتفاقات تاریخی واقعیش رو میگی؟ )عه نخوندم...برم ببینم آخرش هکی چیکار کرد
واقعاً جنگش خفن شده لامصّب
و این که کلا سابردیت وحشتناکی داره کینگدام...بزرگترین پلات پوینت داستان برای من که نقطه ضعف کانکی بود رو در جا اسپویل شدم توش
(اگه تو همین جنگ رو بشه این چیزی که من خوندم همه چیز واقعاً خفن و خوف میشه!!)
View attachment 93250 View attachment 93251
کلاه از سر برمیداریم برای وان پیس یه هول دیگه و بتمن رو رد میکنه و میتونه حمله کنه به رکورد سوپرمن
جای تفسیر زیاد داره ولی صرف رسیدن به چنین موفقیتی قابل ستایشه
View attachment 93250 View attachment 93251
کلاه از سر برمیداریم برای وان پیس یه هول دیگه و بتمن رو رد میکنه و میتونه حمله کنه به رکورد سوپرمن
جای تفسیر زیاد داره ولی صرف رسیدن به چنین موفقیتی قابل ستایشه
بد نیست امار میزارید یکم قبلش چک هم کنید! الکی به اعداد نگاه نکنید!
Top-Selling Manga in Japan by Series: 2018 (First Half)
امار فروش مانگا تو نیمه اول سال ۲۰۱۸ !!! همه به جز هیرو اکادمی که حقشم هست (بیشترم باید میبود )و هفت گناه (البته نسبت به سال قبلش ) افت شدید یا نسبی داشتن !
در مقایسه با سال پیش ==
و سال قبل ترش !!
#....
#........
#.............
..........
هفت گناه کبیره هم بعد اون موفقیت و درخشش و شروع طوفانیش، خیلی افت کرد ! واقعا مانگاکاش،نتونست بالانس خوبی برای استوری تلینگ و قدرت ها پیاده کنه
و اصولا هم باید بررسی بشه چرا فروش مانگاها به طور کلی افت داشته طی سال ها! نه اینکه افت فلان کار به معنای ریزش مخاطب و پسرفت و فلان و بیسارشهبقیه مانگا های توی
بد نیست امار میزارید یکم قبلش چک هم کنید! الکی به اعداد نگاه نکنید!
این فروش فقط مال ولوم 88اهه!!
ولوم 89 چند روز بعد از این امار وارد بازار میشه برای همین توی آمار حساب نمیشه!
همه مانگا های داخل لیست مثل شینگکی دوتا ولوم توی نیمه اول سال داشتن ولی وانپیس الان با یک ولوم اوله! بماند توی امار اخر سال ولوم 89 ام حساب میشه
روز انتشار این امار:31 May
تاریخ انتشار ولوم 89: 4 June