ce7en44
کاربر سایت
خوانندگی نه موسیقی خالی ایناسلام خوبید
انیمه ای که مربوط به خوانندگی و موزیک باشه داریم؟؟
میشه لطفا اسماشو بگید
nodame cantabile
shigatsu wa kimi no uso
خوانندگی نه موسیقی خالی ایناسلام خوبید
میشه لطفا اسماشو بگید
می تونی درصد رو به 4.9 افزایش بدی. منم ازش خوشم میومدRe:Zero رو هم دوباره یه نیگاه بهش انداختم...فکر کنم من جزو 3.7 درصد افراد روی کره زمین باشم که این سریال رو دیده و با ناتسوکی سوباروی منفور لعین اللعن حال کرده
همه رو پیشنهاد دادن جز خدایگان این سبک ! K-onسلام خوبید
میشه لطفا اسماشو بگید
فکر کنم مثبت ترین نظر بعد از خودت من باشم تو تاپیک، که میگم صرفا خوبه یه شونن اکشن فانتزی دیددرود
این انیمه Black Clover چرا اینقد خوبه " از نظر من " /// شخصیت آستا خیلی چیزا یاد آدم میده واقعا ... در کل خیلی حال کردم باهاش /// کسی هست هم نظر باشه آیا ؟؟
والا چی بگم من که خیلی ازش لذت میبرم . شخصیت کاپیتان یامی هم خیلی باحالهفکر کنم مثبت ترین نظر بعد از خودت من باشم تو تاپیک، که میگم صرفا خوبه یه شونن اکشن فانتزی دید
ولی از بلک کلاور بهتر... تقریبا همه شونن اکشن فانتزی ها به نظرم ازش بهترن، و همه کاراکترهاشون ازشون بهترن کلا ته لیسته تقریبا...اما من کلا این سبکی دوست دارم (فکر کنم هیتر زیاد داره )
وان پیسوالا چی بگم من که خیلی ازش لذت میبرم . شخصیت کاپیتان یامی هم خیلی باحاله
چند تا خوبش رو قربون دستت معرفی کن پس /// دمت گرم
زیاداین روزا مگه کسی وان پیس هم نگاه میکنه
اتفاقا خیلی ها بعد این ارک شروع کردن به دیدن!این روزا مگه کسی وان پیس هم نگاه میکنه
مانگا و انیمه رسما واسه من یکی که تموم شده است!!خیلی افت کرده هردوشون
انیمه تا جایی که دیده بودم رسما تیم بشدت بچه ای پشتش بودن انگار!!طراحی افتضاح کاراکترها صحنه های بود که سره طرف از کل بدنش بزرگتر بود،کش دادن خیلی خیلی الکی،و....اتفاقا خیلی ها بعد این ارک شروع کردن به دیدن!
حالا انیمه تازه این ارک خیلی خوب شده و تیم بشدت گولاخی پشتش گذاشتن!
مانگا هم که ذره ایی افت نکرده هیچ...رسما این ارک هایی که داشتیم بهترین ارک های سری بوده.
اگه به اینا میگید افت پس همون دراپ کردنش ادامه بدید بهتره
نگو من بعد یه ارک نا امید کننده امید زیادی به ارک بعدی :انیمه تا جایی که دیده بودم رسما تیم بشدت بچه ای پشتش بودن انگار!!طراحی افتضاح کاراکترها صحنه های بود که سره طرف از کل بدنش بزرگتر بود،کش دادن خیلی خیلی الکی،و....
داستان مانگا هم الکی میره جلو یه از یه طرف بعضی کاراکتر هارو رسما کوبیدن زمین!سانجی و....از اونطرق مبارزه لوفی و قدرت گرفتنش لحظه به لحظه که همه میدونن کی رو میگم!! و....
نمی گم داستان خیلی بد شده ولی رسما از 10 قسمت فقط 1 قسمت بدرد بخوره بقیه بوق تشریف داره!!
از اون طرف هم مبارزات انیمه فقط محدود شده به زورو و سانجی مال بقیه بچه بازی شده یا کلا نیستن و.......
خلاصه میگم واسه منی که همزمان مانگای وان پانچ من،kingdom و.... دیگه رو میبینم از چشمم کاملا افتاده شاید برای شماها هنوز هم خیلی خیلی جذاب باشه!وگرنه منم قبلا واسه انتسار یه قسمت جدید از مانگای وانپیس کل هفته رو منتظر میشدم اسپویل و... سریع بیاد الا رسما هر چند هفته یبار میرم سریع تو چند دقیقه می خونم تموم میشه و میره!!
امار های انیمه و مانگا رو هم نگاه کنی وانیپس همیشه تو تو بالا جدول بود الا خیلی خیلی افت کرده!!