Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این همه وقتی رو که گزاشتی یک دهمش رو گزاشته بودی خودت می تونستی زیر نویس رو سینک کنی کامل :-"

این کارو هم سعی کردم بکنم نتیجه نمیداد چون قسمت دوم یادت باشه یکسری جمله روی صفحه میاد و اونارو هم باید سینک کنی کلا بساطه :|

کلا زیر نویس فارسی که تو اینترنت موجوده با نسخه هایی که هست هماهنگی نداره هر کاتی که میخوره زیر نویس از سینک بودن در میاد

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
بلاخره Darling in the Franxx رو هم تموم کردم. الان یه حس عجیبی دارم، یه جوری که احساس میکنم دلم میخواد قید هر چی انیمه ندیده دارم رو بزنم و کلاً انیمه دیدن رو ترک کنم. دیگه هرگز انیمه اینطوری نمیبینم:|

برای پروژه های بعدی به ترتیب میخوام Yuru Camp و Kobayashi-san Chi no Maid Dragon و Re:Creators رو ببینم بلکه یکم حال و هوای دارلینگ از سرم بپره:D

خدا ازشون نگذره وسط انیمه فصلی، یه قسمت فیلر برای تبلیغ فیلم میدن:| ... هیرو آکادمی...:|
کاش حداقل وسط این دو بخش، این قسمت پخش میشد، نه اینکه یهو تو جو ماجرا هستی و هیجان داری....:|
خدا ازشون نگذره:(

خدا ازشون نگذره وسط انیمه فصلی، یه قسمت فیلر برای تبلیغ فیلم میدن:| ... هیرو آکادمی...:|
کاش حداقل وسط این دو بخش، این قسمت پخش میشد، نه اینکه یهو تو جو ماجرا هستی و هیجان داری....:|
خدا ازشون نگذره:(

من که چهار روز پیش صبرم تموم شد رفتم سمت مانگا به شدت کف و خون قاطی کردم ! بهترین مانگای شونن که هیچ بهترین مانگای مدرسه ایم هست با اختلاف! یعنی فستیوال فرهنگی قبل بوکو سوتفاهم بود !

بلاخره Darling in the Franxx رو هم تموم کردم. الان یه حس عجیبی دارم، یه جوری که احساس میکنم دلم میخواد قید هر چی انیمه ندیده دارم رو بزنم و کلاً انیمه دیدن رو ترک کنم. دیگه هرگز انیمه اینطوری نمیبینم:|

برای پروژه های بعدی به ترتیب میخوام Yuru Camp و Kobayashi-san Chi no Maid Dragon و Re:Creators رو ببینم بلکه یکم حال و هوای دارلینگ از سرم بپره:D
چرا په !!!! میگم گورن لاگان دیدی؟؟!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t and zack fair
چرا په !!!! میگم گورن لاگان دیدی؟؟!
گورن لاگان رو چند سال پیش دیدم و اونم خر تو خر بود ولی حداقل اون از وسطای فصل شلم شورباش رو شروع کرد ولی این گذاشت و گذاشت و گذاشت و سر پنج قسمت آخر یهو تصمیم گرفت 60 تا موضوع دیگه رو هم قاطی داستان کنه. تازه آخرش هم خیلی لوس و بیمزه و به سبک سریال های ایرانی سر هم بندی شد:D در کل بدون احتساب 5 قسمت آخر انیمه بدی نبود ولی همون 5 قسمت یه حالگیری اساسی بود:-"

اپیزود 8 Overlord خیلی مهمه! به حرفایی که توی این اپیزود زده میشه دقت کنید + استارت اتفاق های بزرگ و ... یجورایی از این قسمت زده میشه!
سلام
فرق لایت نوول ، وب نوول و مانگا overlord چی هست ؟ از کدوم باید شروع کرد ؟ ترجمه شده؟
نسخه اولی که نوشته شده web novel هست که یجورایی ناقصه، مشکلات نگارشی داره و داستانش تموم شده.
نوشتن لایت ناول بعد از وب ناول شروع شده و خیلی با جزییات و کامل تر + تر و تمیز تر هستش :D و داستانش از جایی که وب ناول تموم شده زده جلو. مانگا ه ماز روی لایت ناول درست شده ولی خیلی عقب تر از لت ناول هست.
در کل اینکه وب ناول رو فکر کنید اصلا نیستش :D و لایت ناول رو شروع به خوندن کنید....

واقعا نمیتونم (نمیخوام ) باور کنم ادن زرو کار ماشیماست ! یعنی از هر منظر خلق یونیورس ! پایه و اساس داستان ! مضمون ! شخصیت پردازی ! دیالوگ ! پیوستگی حوادث داستان ! خلق هیجان و کلایمکس ! از هر نظر که بگیم از ریو مستر هم بدتر و ضعیف تره! واقعا نمیدونم همچین پسرفت حاصل شدش ! واقعا مثل این اشپزایی شده که هر چیز به نظر خوشمزه ای دم دستش رسیده مخلوط کرده با هم ،حرارت ندیده اورده گزاشته سر سفره

• Like
این چندوقته درگیر دیدن Sket Dance بودم!
همینطور که از اون کراس آورش با گینتاما متوجهش شده بودم،و توی کراس آور اینور هم خودشون میگفتن، همون گینتاما مدرسه ایه:دی
ولی واقعا بهم حال داد! کاراکترها(همشون)،مخصوصا سه کاراکتر اصلی واقعا باحال بودن! متنوع،باحال،باکا و ... :p
موقعیت هایی که توش قرار میگرفتن،کلکل ها ... کلا همه چی رو دوست داشتم!
یه چندتا فلش بک این وسطا داشت که واقعا کفم برید! چون خیلی هم بی مقدمه میومدن! به طور کلی با استاندارد وان پیس(بالاترین استاندرد در زمینه ی فلش بک:دی ) هم نمره ی قبولی میگیرن و کف و خون! :دی دوست میداشتم بسیار! :دی
فقط یک موردی خیلی رو اعصاب بود، یک مثلث عشقی به شدت بی خود و رو اعصابی وارد داستان کردن که هیچ دلیلی هم برای نیاز بهش نبود! یعنی قبلش رومنسی تو انیمه تقریبا وجود نداشت،هیچکی رو با هیچکی اون وسطا شیپ نمیکردیم! کلا انقدر همه چی ok بود فکرم نمیرفت سمت این چیزا! ولی با اضافه شدن این مورد، ناخواسته وارد یک جبهه و دشمن جبهه ی دیگه شدم:| سر این قضیه بلافاصله بعد از تموم شدن انیمه رفتم چپتر آخر مانگا رو خوندم:| (ادامه در مانگاست)

خوب...چپتر آخر قشنگ پیچوند! :دی و به نظرم کار بدی هم نبود! یعنی اگر اون حرکات مسخره رو اون وسطا نمیرفتن،چنین انتظاری هم میشد داشت! :دی

به شخصه ترجیح میدم تو وان پیس در مورد روابط کاراکترها و ... چنین اتفاقی بیفته و مثل ناروتو و بلیچ نشه!(البته اونجا به خواسته های خود رسیدیم،ولی وان پیس سخته! :)) ) یا حداقل اینکه یا زوروبین ببینیم، یا در مورد این دو کاراکتر هیچ و هیچ و هیچ اتفاقی نیفته:| تمام! :|

خوب پایان رو که دیدم چی شد! :دی ، با این حال بدم نمیاد یه روزی بقیه ی چپترهاش رو هم بخونم...یه نگاهی کردم ببینم تا کجاهای مانگا پوشش داده شده،دیدم خیلی جاها خلاصه شده،خیلی جاها پس و پیش شده،یکم سخت میشه پیدا کرد. و مورد بعدی اینکه حیف صداپیشه ها و این هاست! چون واقعا خیلی خوب بودن! مخصوصا سوییچ با اون کامپیوترش! :دی

همین دیگه...در کل خیلی راضی بودم ازش! :دی
امروز فردا بشینم پای ایپزود اسکایپیا و انیمه های هفتگیه هفته ی اخیر! :-"

• Like
از کجا می تونم ترجمه ی مانگای attack on titan رو دانلود کنم؟!
هنوز کسی هست که مانگا رو ترجمه کنه؟
خیلی از قسمت هاش رو خوندم اما بعد از اتفاقی که برای اون سایت خدا بیامرز افتاد، دنبالش نرفتم دیگه:دی

از کجا می تونم ترجمه ی مانگای attack on titan رو دانلود کنم؟!
هنوز کسی هست که مانگا رو ترجمه کنه؟
خیلی از قسمت هاش رو خوندم اما بعد از اتفاقی که برای اون سایت خدا بیامرز افتاد، دنبالش نرفتم دیگه:D
قسمت مانگاریدر سایت که برگشته :-?

چمد قسمت اخیر انیمه وان پیس چه خوب شده:x جا برای بهتر شدن داره البته ولی الانم خیلی خوبه:x امیدوارم همین وضعیت بمونه! (گفته بودن چند نفر گرفتن برای 5قسمت اینا...از اون موقع 4قسمت شده فکر کنم:| بمونید نامردا! بمونید! :| )

---
One Piece - Episode of Skypiea
به عنوان یه یادآوری و تجدید خاطره بد نیست! چون خیلیییی خلاصه شده و تغییرات هم داشته!
اما چیزی که به خاطرش پست دادم اینه که، این ایپزود و بقیه ایپزودها، چیزیه که این جماعتی که سر مانگای هفتگی غر میزنند میخوان! صرفا یه چیزی بشه و دو نفر هم رو بزنند و بره! همه چی خیلییی خلاصه! بدون جزئیات و ...!
به شخصه آرک اسکایپیا رو جزو دو آرک ضعیف وان پیس میدونم، اما اگر این ایپزود آرک اصلی بود، ضعیف که هیچ با یک زباله طرف میبودیم ! بخش ماجراجویی تقریبا حذف شده بود، طنز که کاملا حذف شده بود(و طنز و فلش بک اسکایپیا بهترین نکات مثبت آرک بودن به نظرم) ، مبارزه و اینا هم که سه سوته!:-"
در کل به نظرم هرکی که خیلی دوست داره هر هفته غر بزنه چرا هر هفته مبارزه نداریم تو مانگا یا چرا به طنز و ماجراجویی و World Building و ... پرداخته شده، یه ده سال صبر کنه بعد بشینه Episode of Whole Cake Island/Wano/Dressrosa و ... رو ببینه!:D والله به خدا! دیگه نظرای جوک نشنویم:D

---
از نکات مثبت ایپزودها بگیم : تجدید خاطره ، بازیازی با گرافیک امروزی و ایونت توی بازیه OPTC هست:))
لجند انل تو بازی OPTC یه آپگرید خفنی همزمان با روز پخش ایپزود گرفت تو ژاپن! منم که نسخه گلوبال رو میزنم و لجند انل رو دارم منتظرم هرچه زودتر برا ما هم بیاد>:)

چمد قسمت اخیر انیمه وان پیس چه خوب شده:x

آره من که این قسمتارو دوست دارم :D
یه سوال که ممکنه اسپویل از ادامه قسمت ها هم باشه ولی برام مهم نیست یکی جواب بده :D

دقیقا قدرت کاتاکوری چیه؟ خمیره که داره کنترل میکنه؟
چه جوریه که حتی لوفی نمیتونه با هاکی هم بزنتش؟ به این خاطره که داره آینده رو میبینه اون قسمت از بدنشو یه جورایی محو میکنه؟ چون دقیقا مشت های لوفی که هاکی بود از تو بدنش رد میشد
و اینکه لامصب چقدر خفنه :D
الفانت گان میزد در حد دو تای الفانت گان لوفی، بیچاره لوفی پشماش ریخت :D
سرعتشم خوبه اصلا همه چیش خوبه

آخرین باری که من انیمه ی وان پیس رو نگاه کردم، 5 دقیقه آنچه گذشت بود، 10 دقیقه فوجیتورا رو نشون میداد که داره از پله ها میاد پایین، یه 5 دقیقه هم چیز جدید بود:D هنوزم همونطوریه؟:D

الان یه خورده بهتر شده :D

_______-_____-______-______-_____-____

انیمه baki فصل سوم رو میخواستم ببینم وقتی فصل شروع شد که متوجه شدم دو فصل قبلشو باید ببینم، به لطف یکی از دوستان که همینجا اشاره کرد بهش و گفت به هم وصله و انیمه خوبیه منم دیدم و واقعا هم خوب بود و حال کردم :D
آها پیامو پیدا کردم

من دارم میبینم ، ادامشه ، من که حال میکنم با سبکش ...
همین اول کاری چند تا شخصیت گولاخ خیلی قوی اومدن تو داستان.

الانم هفته ای دنبالش میکنم یه انیمه اکشن اساسیه، منتها یه جورایی طراحیش تو ذوق میزنه از نتفلیکس ممنونیم که ادامه شو ساخته ولی این طراحیش؟ جا داره بگم اااااای خدا :D

با دو فصل قبلیش خیلی حال میکردم به جز چند مشکل کوچیک بقیه ش اوکی بود چیزهایی که خوشم نیومد

اپیزودایی که رو پدر باکی مانور میدادن برای اون موقع که تو ارتش بوده یا حمله ش به نظامیا یا رئیس جمهورشون اینارو دوس نداشتم، یه خورده مادرشم رو اعصاب بود
تمرین هاش، مبارزاتش، همه خوب بود در واقع به سلیقه م میخورد :D
مبارزات زیرزمینش خیلی حال داد مخصوصا اینکه از هر قشری بودن ( کشتی کج کار، کشتی سنتی، کنپوی چینی، کاراته، جوجیتسو، مبارز خیابانی، بوکس و ... ) اصلا خود جنس بود

الانم داستان داره به نحوی پیش میره که احتمال همه چی هست :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or