Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این فیلم زدی تو پلی با اینکه خیلی تلاش کرده اورجینال به نظر بیاد ! ولی به طرز مضحکی که کپی کاملا مضخرف از sao ه ! تمام مضامین و اتفاقات و محتوای sao رو برداشتن فقط شکلش رو عوض کردن !
.......

Re: creators اشغالی بیش نبود ! نه داستان چنگی به دل میزد نه شخصیت های واقعی و مخلوق ها چنگی به دل میزد از همه بدترم شخصیت اصلی ! دیالوگ های قسمت ۲۱ خوب بود ! هر چند با دیالوگ های اضافه و کش دار کردنش اون دیالوگ های خوب هم بین حرفای بی محتوا و کلیشه ای گم میشد ! قسمت ۲۲ کاملا اضافه بود یه لحظه فکر کردم ova ست !
اما هر چیز این انیمه افتضاح بود عجب اوپنینگ های داشت ! سوپر کوول !
...........
Kiznaiver

واقعا حیف وقت !!! نمیدونم واقعا بعضی نویسنده ها فکر میکنن با پنهان کردن یه بخش اساسی از داستان ، میستری خلق کردن ؟؟؟ به همچین کسی باید گفت تو فقط اطلاعات ناقص به بیننده دادی همین ! وقتی که در نهایت مجبور میشی اطلاعات رو افشا کنی کاملا تهی و پوچ بودن اثر خودش رو نشون میده !!!

جدا تریگر بعد از اولین اثرش دیگه هیچ کار درست حسابی نساخته هیچ تمام کاراش درنهایت برای بیننده به اونجا ختم میشن که ادم با خودش میگه من چرا اینو دیدم ؟؟؟
البته هنوز لیتل ویچ اکادمی رو ندیدم !

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
یه چپتر دیگه گینتاما هم تموم میشه:((:((:(( انگار نه انگار که همین دیروز بود انیمه رو شروع کردم و بعدش از آرک بدرود شینسنگومی رفتم سراغ مانگا:(( چرا آخه؟ چرا باید تموم شه؟ حس میکنم یه تیکه از وجودم رو باهاش از دست میدم:sob::sob::sob:
خیلی سخته ولی خدا رو شکر حداقل در اوج تموم میشه و با کش دادن های بی مورد به منجلاب کشیده نمیشه

• Like
Volume 90 (chapter 901-910) of the One Piece manga has sold 1,441,771 copies in just the first week! Expected to break a new record!

#ناامید_کننده ، #پسرفت ، #ریزش_مخاطب و بقیه ی چیزایی که اینجا میبینیم:D
#افت_فروش رو یادت رفت!:>

Volume 90 (chapter 901-910) of the One Piece manga has sold 1,441,771 copies in just the first week! Expected to break a new record!

اینجا پیس او شتی مثل sao طرفدار داره چقدر جدی میگیری:D لذتتو ببر اصلا وان پیس زباله مهم لذتیه که خودت میبری

بچه ها انیمه هایی در سبک tokyo-ghoul و Bungou Stray Dogs معرفی می کنید فقط قشنگ و هیجانی باشد
درود
من خودمم این دو تا رو دوس داشتم و از این انیمه ها هم خوشم اومد
Akame ga Killl
Bungou Stray Dogs
Kabaneri of the Iron Fortress

اگه به دلیل پیدا کردن قدرت و قوی تر شدن کرکتر اصلی از اونا خوشت اومده اینا رو هم دوست خواهی داشت

بروبچ Baki چطوره ؟ چه سبکیه

بچه ها انیمه هایی در سبک tokyo-ghoul و Bungou Stray Dogs معرفی می کنید فقط قشنگ و هیجانی باشد

Baccano

مرگ من هر چی داری بذا زمین فقط Baccano رو ببین... 16 قسمته ولی یه داستان و شخصیتایی داره انیمه های 80 قسمتی ندارن

بعد دو سه سال رفتم سراغ وان پیس و خدایی این آرک whole cake island از همه آرک های بعد از تایم اسکیپ بهتر بود مخصوصا کاتاکوری که ترکوند و قشنگ رفت تو 10 تا کرکتر مورد علاقه م تو وان پیس! بعدش هم که تو مانگا خیلی خفن شد داستان. حالا میومدم اینجا میدیدم بعضی ها میگن وان پیس فلان شد و چقدر ضعیف شده و فلان الان خنده م میگیره از نظرشون :D انیمه همچنان روند کند و رو مخش رو داره ولی این آرکش دوبلور های فوق العاده ای رو آورده بودن مخصوصا کاتاکوری و پودینگ و پدرو.

شما چرا هر چیزی رو جریان ساز میکنید ! شما خوشت اومده من خوشم نیومده تموم شد رفت !!! خیلی پیچیده است؟؟؟ !!! مثلا من باید بیام بگم هر چی امیر اکیبا گفت درسته تا راضی بشید ؟؟؟ اگه چیزی واقعا خوبه چرا با امار (اونم فروش ) میخواید اثباتش کنید !!!! الان کسی وان پیس رو با چیزی دیگه ای مقایسه کرد ؟؟؟!!! خوب اگه با معیار مقایسه ای خودتون هم وارد بحث و قیاس بیشیم ! امار فروش ۳۲ میلیون نسخه ای رو هر وقت وان پیس تکرار کرد ما هم میگیم افت نکرده و نا امید کننده نیست و من در جهالت بودم!!! باشه گل پسر !
این چرت و پرتای بالا رو گفتم ! چون یه اظهار نظر ساده رو هم تبدیل به جنگ اعصاب میکنید !!! مگه همه باید مثل شما فکر کنن؟؟؟

آخرین ویرایش:
  • Like
شما چرا هر چیزی رو جریان ساز میکنید ! شما خوشت اومده من خوشم نیومده تموم شد رفت !!! خیلی پیچیده است؟؟؟ !!! مثلا من باید بیام بگم هر چی امیر اکیبا گفت درسته تا راضی بشید ؟؟؟ اگه چیزی واقعا خوبه چرا با امار (اونم فروش ) میخواید اثباتش کنید !!!! الان کسی وان پیس رو با چیزی دیگه ای مقایسه کرد ؟؟؟!!! خوب اگه با معیار مقایسه ای خودتون هم وارد بحث و قیاس بیشیم ! امار فروش ۳۲ میلیون نسخه ای رو هر وقت وان پیس تکرار کرد ما هم میگیم افت نکرده و نا امید کننده نیست و من در جهالت بودم!!! باشه گل پسر !
این چرت و پرتای بالا رو گفتم ! چون یه اظهار نظر ساده رو هم تبدیل به جنگ اعصاب میکنید !!! مگه همه باید مثل شما فکر کنن؟؟؟

جالبه به SAO میرسه کلا آمار فروش و این حرفا بی اهمیت میشه

Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu

انیمه اچی ، هارم رو اسمشون رو هم که میشنیدم از ثد کیلومتریشونم رد نمیشدم ! نمیدونم چی شد که رفتم سمتش هیچ بعد دو سه قسمت ادامش هم دادم ! یه کم متفاوت بود با بقیه انیمه های این سبک ! نیمچه داستانی داشت ! و اچیشم تند و جذاب بود ! تا رسید به این قسمت های اخر که تابو شکنی هم کرد ! جوری که بیننده ها رو شکه کرد که اینجوری در موردش نظر میدن !!!

10pw_screenshot_20180913-014701.png

دو سه قسمت اخرشم واقعا داستان جالب شده !!!
یه. نکته ای هم تو این انیمه جالب بود برام ! مثلا ده دقیقه اول یه قسمت رنج سنیش ۲-۳ سال بود ! ده دقیقه دوم +۲۵ سال ! چه اروتیک چه خشونت !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or