Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
با فیلترشکن برای من مشکلی نداره!

ممکنه محدودیت برای کاربرای فعال با بالاتر باشه...
البته مطمئن نیستم:-" اصلا بزار خود استکبار بیاد شفاف سازی کنه:-"
@m.a.t

پ.ن: و خداوند تورنت را آفرید:-"
AW محدودیت دانلود برای کسی نداره. این مشکلات به خاطر فیلفرینگ ـه. یه فیل کش خوب تهیه کنید و عین بنز دانلود نمایید:-"
کسی تاریخ اومدن Evangelion جدید میدونه؟
فیلمش میگم
هیچ بنی بشری خبر نداره کی میاد. عوامل فیلم هم احتمالاً مثل محتوای قسمت چهارم کلاً مالیخولیایی شدن.
یه سری مصاحبه های یه خطی هست که امروز و فردا می کنن. آخرین بار هم گفته بودن بعد از فیلم نمی دونم چی چی میرن سر قسمت چهارم.

دوستان چند تا مانگاى ترجمه شده ى فارسى خوب رو براى كسى كه مى خواد اولين تجربه ى مانگا رو داشته باشه معرفى كنيد و يه توضيح هم درباره ى هر كدوم بديد.ممنون،
زیاد مانگا نخوندم،برای همین منهوا معرفی میکنم:D

دنیای داستان، برجی هست که ملت با بالا رفتن از برج،قدرت و ثروت و ... کسب میکنند.
ولی خوب،هر طبقه برای خودش دنیاییه و قوانین مخصوص به خودش رو داره! گروه ها توی آرک های مختلف عوض یا کم و زیاد میشن، هر طبقه آزمون مخصوصی داره،بعضی هاش قدرتیه،بعضی هاش فکری و ...
خطر مرگ برای هر کاراکتری،حتی کاراکترهای مهم! خیلی راحت وجود داره:-"
البته داستان خیلی پیچیده تر از این حرفاست و صرفا بالا رفتن برای خوشی نیست:-"

رتبه ی مانگا هم توی مانگاریدر AW ، دوم هست! خودت حساب کن این همه کار معروف ژاپنی، با انیمه های بلند حضور دارن، ولی این با این حال اینجوری درخشیده! :دی

توضیحات AW :
چه خواسته ای دارید؟ ثروت؟ قدرت؟ افتخار؟ انتقام؟ یا چیزی فراتر از همه ی این ها؟ در آخرین طبقه ی برج هر آنچه را بطلبید، در اختیار خواهید داشت... بام تنها برای یافتن دوست خود "راشل" به برج آماده است. اما برج نشینان از او چه خواهند خواست؟ حقیقت برج چیست؟

یک کار دیگه هم که من باهاش خیلی حال کردم،کاراکترها طراحی های خفنی دارن،مبارزات جالب و ...!
فکر کنم توضیحات AW کافی باشه :
سلسله شنگ بزرگ سال‌ها در مسند قدرت بوده است اما اینک خدایان از امپراتور جدید دل چرکین گشته‌اند. امپراتور، به جای تسلیم در برابر اراده خدایان به بهای اسارت مردمش، تصمیم می‌گیرد که یوغ خدایان را دور انداخته و انسان‌ها را آزاد سازد. هر چند، نه تنها خدایان بلکه رقیبش، ژوی جوان نیز که به خاطر اهدافش سرسپرده خدایان شده است، در برابرش قرار خواهند گرفت! سرنوشت سلسله شنگ، خیر، سرنوشت بشریت در گرو نبرد بزرگ نیروهای زمین و آسمان است!

این صفحه ای که میزارم، با سه تای بعدیش (صفحه ی 4 و 5 و 6 ) رو ببین،هم در مورد دنیای کار یک سری توضیحاتی داده،هم طراحی ها رو میتونی ببینی:-"
خطا - دنیای انیمه و مانگا | AnimWorld

جلوتر هم نرو که اسپویل داره:-"

یک کار حماسیه در کل! بعضی جاهاش افت داره،ولی بعضی جاهاشم خیلی خفنه:دی

جفت کارها هم رنگی هستن:-"

بعد از دیدن Serial Experiments Lain توی کمتر از یک روز:

tenor.gif

saint seiya قسمت 99

هنوزم میگم یکی از بهترین انیمه های اکشن که واقعا هم عناصر جدیدی رو به شونن وارد کرده

اما به نظرم ارک 12 برجش از این ارک ازگارد خیلی بهتر بود

berserk 2016 قسمت 4

اینم به عنوان کسی که مانگاشو انگوئینگه میگم با اینکه نسبت به مانگا واقعا اشغاله اما ارزش یه بار دیدن رو داره

چون با اینکه گرافیک و طراحیش مضخرفه ولی تغییرات داستانیش خیلی نیس فوقش 20-30% داستانو عوض کرده

مانگای برسرکو از کجا میخونید؟ تو پارس مانگا نیست هر چی جستجو میکنم :(
هست که!
sign in کردی؟ اگر آره سرچ سایت پیش فرض به صورت فارسی هست:-" سرچ کن "برسرک" ، میاره:دی

پ.ن: البته یک نسخه ی انگلیسی هم دم دستت باشه چون به دلایل قوانین و ... که خیر سرمون فیلتر نشه سایت(که آخرشم میشه:-") حسابی مجبور شدن قلع و قمع کنندش:-"

مانگای برسرکو از کجا میخونید؟ تو پارس مانگا نیست هر چی جستجو میکنم :(
من با ققنوس صحبت کردم گفتش که بعضی از مانگاها بخاطر اهمیتشون و اون قضایای دزدی فقط افراد فعال و قابل اعتماد میتونند دسترسی داشته باشن بهش.
همدردیم:(

هست که!
sign in کردی؟ اگر آره سرچ سایت پیش فرض به صورت فارسی هست:-" سرچ کن "برسرک" ، میاره:D

پ.ن: البته یک نسخه ی انگلیسی هم دم دستت باشه چون به دلایل قوانین و ... که خیر سرمون فیلتر نشه سایت(که آخرشم میشه:-") حسابی مجبور شدن قلع و قمع کنندش:-"
آره sign in ـم
لینکشو میتونی بدی؟ :دی

من با ققنوس صحبت کردم گفتش که بعضی از مانگاها بخاطر اهمیتشون و اون قضایای دزدی فقط افراد فعال و قابل اعتماد میتونند دسترسی داشته باشن بهش.
همدردیم:(
اذیت نکن واقعا؟ حالا من چیکار کنم زیاد انگلیسیم خوب نیست :(

من که چندبار تلاش کردم برسرک بخونم و نتیجه نداد...حال نکردم:-" پیشنهادم اینه نخون اصلا:))

دمت گرم:D منم دقیقا همین وضعیتو با برسرک دارم و چون همیشه بقیه فقط از برسرک تعریف میکردن یه تنهایی خاصی توی وجودم ایجاد شده بود:D الان که یه نفر شبیه خودم دیدم واقعا دلم شاد شد:D

http://reader.parsmanga.com/manga/berserk

من که چندبار تلاش کردم برسرک بخونم و نتیجه نداد...حال نکردم:-" پیشنهادم اینه نخون اصلا:))

فرار با سرعت برق:-"
متاسفانه برای من نمیاره مثل اینکه دسترسی ندارم
امیرحسین جون :D اگه پارتی چیزی بتونی برای ما جور کنی بتونم بخونم خیلی خوب میشه :D

____

نوراگامی دو فصلشو دیدم، انیمه خوبی بود، این نوع انیمه هارو دوس دارم که
که طرف خداست ولی هیچکی تحویلش نمیگیره :D
یه انیمه دیگه هم بود اسمشو یادم نیست، طرف اومده بود زمین داشت کارگری کار میکرد ( یه جورایی خدای شیاطین بود فکر کنم )
از این چیز میزا خیلی خوبه :D

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or