Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دوستان این فصل وان پیس چند قسمت دیگه تموم میشه میخوام بدونم مستقیم میره فصل بعد یا چند هفته انیمه رو پخش نمیکنن؟ اگه بخوام ادامه ش رو مانگا بخونم باید از کجا شروع کنم؟
قسمت بعدی اگه کش ندن میره ارک جدید اگه کش بدن 2 قسمت دیگه تموم میشه این ارک
مانگا رو هم از 823 بخون دقیقا بعده اتمام این فصل شروع میشه!!!!!

دوستان این فصل وان پیس چند قسمت دیگه تموم میشه میخوام بدونم مستقیم میره فصل بعد یا چند هفته انیمه رو پخش نمیکنن؟ اگه بخوام ادامه ش رو مانگا بخونم باید از کجا شروع کنم؟
فعلا چیزی اعلام نشده که قسمت 776 چه خواهد بود!
ولی آرک توی همون قسمت بعدی ( 775) تموم میشه!

صبر کنیم ببینیم توی این هفته خبری میشه برنامه های بعدیشون چیه، یا باید تا قسمت بعد و "آنچه در قسمت بعد خواهیم دید" صبر کنیم!

این چپتر بی نظیر بود اصلا فکرشم نمیکردم ایزابل بزنه پای اما رو بشکنه مخصوصا اینکه بعد شکستن همچین حرفایی بزنه قشنگ روانی این ایزابل :D اخرشم که بدجایی تموم شد :-< حالا ببینیم چی میشه ولی فکر نکنم نورمن منتقل بشه
و اینکه یکی از چیزهایی که دوست داشتم این چپتر واقعی بودن شخصیت ها بود مثلا من یکی فکر میکردم بعد شکستن پای اما نورمن قاطی بکنه و از اون کلیشه های شوننی :D ولی اصلا اینطوری نبود و نورمن قشنگ شوکه و ترسیده بود
این و Kimetsu no Yaiba کلا به نظرم بهترین مانگاهای جدید شونن جامپ هستن :D

-----------------------------------------------------------

نمیدونم میدونین یا نه :D ولی شونن جامپ 6 مانگا جدید رو معرفی کرده که تو هر شماره یکی منتشر میشه و از همین هفته هم شروع شده

nlrh_c3b5s1lumaa3yl_.jpg

شماره 10/2017 Bokutachi wa Benkyou ga Dekinai
شماره 11/2017 U.19 (مانگاکاش جدیده)
شماره 12/2017 Poro no Ryugaku-ki (مانگاکاش جدیده ولی قبلا Golden future cup رو برده بوده)
شماره 13/2017 Hara Peko no Mari (مانگای جدیده مانگاکای Beelzebub و ژانر مانگا هم اکشن و رمانس کمدی)
شماره 14/2017 Dr. Stone (مانگای جدیده نویسنده Eyeshield 21 و طراحی هم بر عهده Boichi! مانگاکای Sun-ken Rock که تازه تموم شده )
شماره 16/2017 Robot x Laserbeam (مانگای جدید مانگاکای Kuroko no Basket و اینم مثل کوروکو ورزشی ولی درباره گلف)

Bokutachi wa Benkyou ga Dekinai هم چپتر اولش امروز اومده

آخرین ویرایش:
saint seiya قسمت 58

خب جدیدا مبارزات و داستان واقعا بهتر شده, خوشمم میاد که نویسنده ی اثر همیشه یه قدم از خواننده جلوتره اصلا نمیشه نتیجه ی نبرد هارو حدس زد

طوری که حتی از زنده موندن شخصیت مثبت ها هم اصلا مطمئن نیستی !

dragon ball super قسمت 77

بلاخره اپنینگ انیمه پس از 2 سال عوض شد و واقعا هم بهتر شده

اما نمیدونم چرا طراحی یه سری شخصیتای ارک جدید شبیه کمیک هاس, مثلا 2 تا از شخصیتا کپ جوکر و هارلی کوئین هستن یکی هم آنت من

این چپتر بی نظیر بود اصلا فکرشم نمیکردم ایزابل بزنه پای اما رو بشکنه مخصوصا اینکه بعد شکستن همچین حرفایی بزنه قشنگ روانی این ایزابل :D اخرشم که بدجایی تموم شد :-< حالا ببینیم چی میشه ولی فکر نکنم نورمن منتقل بشه
و اینکه یکی از چیزهایی که دوست داشتم این چپتر واقعی بودن شخصیت ها بود مثلا من یکی فکر میکردم بعد شکستن پای اما نورمن قاطی بکنه و از اون کلیشه های شوننی :D ولی اصلا اینطوری نبود و نورمن قشنگ شوکه و ترسیده بود
این و Kimetsu no Yaiba کلا به نظرم بهترین مانگاهای جدید شونن جامپ هستن :D

-----------------------------------------------------------

نمیدونم میدونین یا نه :D ولی شونن جامپ 6 مانگا جدید رو معرفی کرده که تو هر شماره یکی منتشر میشه و از همین هفته هم شروع شده

nlrh_c3b5s1lumaa3yl_.jpg

شماره 10/2017 Bokutachi wa Benkyou ga Dekinai
شماره 11/2017 U.19 (مانگاکاش جدیده)
شماره 12/2017 Poro no Ryugaku-ki (مانگاکاش جدیده ولی قبلا Golden future cup رو برده بوده)
شماره 13/2017 Hara Peko no Mari (مانگای جدیده مانگاکای Beelzebub و ژانر مانگا هم اکشن و رمانس کمدی)
شماره 14/2017 Dr. Stone (مانگای جدیده نویسنده Eyeshield 21 و طراحی هم بر عهده Boichi! مانگاکای Sun-ken Rock که تازه تموم شده )
شماره 16/2017 Robot x Laserbeam (مانگای جدید مانگاکای Kuroko no Basket و اینم مثل کوروکو ورزشی ولی درباره گلف)

Bokutachi wa Benkyou ga Dekinai هم چپتر اولش امروز اومده
اینا فکر کنم شروع شدنا چندتاشون! نشدن؟:-" آخه هفته های اخیر روی جلد جامپ بودن و تو صفحه ی سخنی با مانگاکاها هم حضور داشتن:-"
البته تاریخا چیز دیگه ای میگه، یحتمل رفتن پیشواز پس:دی

بین اینا، صرفا از نظر طراحی، Dr. Stone برام جالب بوده:-" تا ببینیم بعد چی میشه:-"

خیلی وقته پست درست حسابی ندادم! :| یکم با وان پیس حال بنمایم! :-"
صفحات اول وان پیس اسپویل نیست،پس خارج از اسپویلر عکسش رو میزارم! فوق العاااااااااااااده ـست! :x خیلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی خوب بود این صفحه ی اول! :دی

خود آرک ...
آرک حساسه...
بروک احتمالا نقش کلیدی ایفا کنه،همین الان هم زخم عجیب غریبی روی سلاح های بیگ مام انداخته که احتمالا به خاطر اینه که میوه ـش ضد بیگ مام هست! امیدوارم...امیدوارم اودا یک فایت خفن برای بروک بزاره کنار،نامرد فایت با بیگ مام رو که پیچوند...بروک پتانسیل زیادی داره ولی اودا بهش بی محلی میکنه و خلاصه ـش کرده توی جوک های اسکلتی و منحرفانه ـش :-" بعضی وقتا هم جزو گروه ترسوها میارتش:(

از یک طرف دیگه ، سانجی بالاخره!!!!!!!!!! فهمید باید چه غلطی بکنه:| توی آرک خودش تا اینجا فاجعه بوده! درسته گرفتار بوده و دو طرف تهدید میشد،ولی بازم از سانجی بعید بود هیچ فکری نداشته باشه! احتمالا میره پیش لوفی میگه همونجور که روبین رو نجات دادی بیا و دست یاری رو به طرف منم دراز کن که بد بدبختم! :((

چیزی که با این آرک حال نمیکنم، میوه های عجیب غریبشونه! :-" ، بیسکوییت،شربت؟؟؟ ، تخم مرغ؟ (این زوان حساب میشه؟ :-" ) اون خفنیتی که باید داشته باشن رو ندارن:-"
مثلا تیم وایت بیرد : آتیش،ققنوس،الماس ...
تیم کایدو : ماموت ، T-Rex
تیم بیگ مام : بیسکوییت،شربت ، تخم مرغ

البته میوه ی خود بیگ مام جالبه ، کاپون هم همینطور! ، این یارو کتابیه هم بد نیست! :-"
در مورد میوه ی پودینگ، اینم مثل میوه ی شکر قدرت مخوفی داره،ولی سؤالی هم برام هست اینه که تا چه حد قدرت دارن! یعنی پودینگ یا شکر، میتونند دشمن هایی در حد یونوکوlvl رو هم تحت تاثیر میوشون قرار بدن؟ یا اگر کسی هاکی پادشاهی خفن داشته باشه این میوه روشون اثر نداره، یا میتونند به حالت عادی برگردن! اگر چنین قدرت مخوفی داشته باشن یکم...زیادی خفنند! :| مثلا تئوری هایی هست که میگن پودینگ خاطرات بیگ مام رو عوض کرده(نمونش مثلا در مورد لولا!) و اینجوری بیگ مام مثل عروسک خیمه شب بازی تو دست پودینگ ـه! :-"
(البته من چون پودینگ رو خیلی دوست میداشتم:( ، ترجیح میدم تئوریی که میگه عاشق سانجی شده و به خاطر نجاتش خاطرات خودش رو تغییر داده و الان یک فداکاری مثل بون چان داره انجام میده، درست باشه! :(( من هنوز اندک امیدی به پودینگ دارم:(
بسه دیگه! خیلی نوشتم! :دی

راک کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :| فقط همینو دارم که بگم! :|
البته مطمئنم بلایی سرش نیمده...امیدوارم این وسط راک هم گیر یکی افتاده باشه و تمرینات خاصی رو پشت سر گذاشته باشه! قبول نیست بام و کوون و آندروسی پاو آپ بشن ولی راک نه! :(( ، راک جزو سه شخصیت اصلی بود:((
همچنان لعنت کنه اون مردک زن نمای قهوه خور رو که راک رو کوچیک کرد! بعد از اون خیلی کم راک رو بزرگ دیدیم (سیو تنبل:| ) و نقششم رفته رفته کمتر شد،چون یحتمل سیو حوصله نداره راک رو بزرگ و خفن و در حین مبارزه بکشه:|

دوستان لینک خوبی برای دنلد کامل وان پیس و نرتو و اینا دارید؟:D

تو این سری های بلند من هیچی ندیدم!:D با چی شروع کنم خوبه؟ یعنی نه Gintama و نه OP و naruto و Bleach و HunterXHunter و Fairy Tail و ....
با وان پیس شروع کن با ناروتو ادامه بده با بلیچ یه استراحتی به خودت بده فیری تیل نبین با هانتر کارو تموم کن اخر همه اینا دسترسی پیدا میکنی به دیدن گینتاما :)
ناروتو هم فیلراشو دانلود نکن انیمه نصف میشه دیدنشم راحت تر ، وان پیسم صد قسمتی فیلره دانلود نکن اما فیلرای بلیچو ببین .
لینکم من ندارم بچه های بالا باید بیان :)

می خوام Evangelion رو شروع کنم، یکی توضیح میده ترتیب فصل هاش رو و اینکه spin off هاش هم ببینم یا نه؟
ممنون
اونجلیون رو من زیاد مطمعن نیستم ولی انگار کلا یه فصل داره و سه تا فیلم. اول سری رو باید ببینی و بعد بری سراغ فیلم ها.
انیمه های فصلی هم این فصل برعکس فصل قبل خیلی جالبترن. مخصوصا گابریل دراپ اوت و یوجو سنکی و کوزو نو هونکای. این آخری رو رفتم برا خودم اسپویلش کردم عجب در ادامه داستان پیچ در پیچی میشه.

با وان پیس شروع کن با ناروتو ادامه بده با بلیچ یه استراحتی به خودت بده فیری تیل نبین با هانتر کارو تموم کن اخر همه اینا دسترسی پیدا میکنی به دیدن گینتاما :)
ناروتو هم فیلراشو دانلود نکن انیمه نصف میشه دیدنشم راحت تر ، وان پیسم صد قسمتی فیلره دانلود نکن اما فیلرای بلیچو ببین .
لینکم من ندارم بچه های بالا باید بیان :)
این مسیر پیشنهاد میشه! :-" ، ولی ناروتو یک سری فیلر هم داره که بد نیستن! :-" اما حس لیست در اوردن نیست:-"
فیلرهای وان پیس رو هم من شخصا دوست دارم:D

اقا من رسیدم به پخش هفتگی وان پیس الان بنظرتون بلیچ ببینم؟ چطوره؟ داستانش چیه؟
انیمه های فصلی جدید چطورن؟
به به! مبارکه! :x باشد که از این راه طولانی لذت کامل رو برده باشی:D
بلیچ یک سری چیزاش خوبه،یک سری چیزاش نه! :D

-داستانش کمی تو در و دیواره!
-ادامه در مانگاـست! (انیمه ساخته نخواهد شد! )
-فیلر خیلییی داره!

+پر از کاراکترهای جالب و خفنه! (مثل همه ی انیمه های بلند البته! :-" )
+ مبارزات خیلی هیجان انگیزن! >:)
+آهنگ های انیمه،مخصوصا توی مبارزات بسیار گولاخه:-"

البته در مورد فیلرهاش، به نظرم فیلرهای طولانیش حتما ارزش دیدن دارن، یک آرک کامل رو پوشش میدن که مبارزات خفنی هم توشون اتفاق میفته! ، اما فیلرهای یکی دو قسمتیش به لعنت خدا هم نمی ارزن! :-" اون یکی دوتایی ها رو نبین،ولی طولانی ها رو حتما ببین! :D ، جدا از این مثلا یک سری کاراکترهای نوخودی رو اضافه میکنند و توی داستان(بعد از فیلر) هم هستن هنوز،هی برات سؤال میشه اینا از کجا اومدن و ...! :-"

انیمه های فصلی جدید، Youjo Senki و Onihei و Little Witch Academia به نظرم خیلی خوبن!(ادامه ها رو نگفتم، یکی دوتا کارم هنوز ندیدم بین چیزایی که تو لیستم بودن)

حالا که گفتم Onihei ، نظرم رو در موردش بگم:D ...
این انیمه خیلی پتانسیل داره به نظرم ، امیدوارم یک آرک داستانی رو شروع کنند! میتونه خیلی خفن بشه! همین داستان های ایپزودیک ـش هم البته من خیلی دوست دارم و جالبن، ولی اونجوری میتونه خفن ترم بشه:-"

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or