moxA.J
کاربر سایت
دوستان این فصل وان پیس چند قسمت دیگه تموم میشه میخوام بدونم مستقیم میره فصل بعد یا چند هفته انیمه رو پخش نمیکنن؟ اگه بخوام ادامه ش رو مانگا بخونم باید از کجا شروع کنم؟
قسمت بعدی اگه کش ندن میره ارک جدید اگه کش بدن 2 قسمت دیگه تموم میشه این ارکدوستان این فصل وان پیس چند قسمت دیگه تموم میشه میخوام بدونم مستقیم میره فصل بعد یا چند هفته انیمه رو پخش نمیکنن؟ اگه بخوام ادامه ش رو مانگا بخونم باید از کجا شروع کنم؟
فعلا چیزی اعلام نشده که قسمت 776 چه خواهد بود!دوستان این فصل وان پیس چند قسمت دیگه تموم میشه میخوام بدونم مستقیم میره فصل بعد یا چند هفته انیمه رو پخش نمیکنن؟ اگه بخوام ادامه ش رو مانگا بخونم باید از کجا شروع کنم؟
اینا فکر کنم شروع شدنا چندتاشون! نشدن؟این چپتر بی نظیر بود اصلا فکرشم نمیکردم ایزابل بزنه پای اما رو بشکنه مخصوصا اینکه بعد شکستن همچین حرفایی بزنه قشنگ روانی این ایزابلاخرشم که بدجایی تموم شد
حالا ببینیم چی میشه ولی فکر نکنم نورمن منتقل بشه
و اینکه یکی از چیزهایی که دوست داشتم این چپتر واقعی بودن شخصیت ها بود مثلا من یکی فکر میکردم بعد شکستن پای اما نورمن قاطی بکنه و از اون کلیشه های شوننیولی اصلا اینطوری نبود و نورمن قشنگ شوکه و ترسیده بود
این و Kimetsu no Yaiba کلا به نظرم بهترین مانگاهای جدید شونن جامپ هستن
-----------------------------------------------------------
نمیدونم میدونین یا نهولی شونن جامپ 6 مانگا جدید رو معرفی کرده که تو هر شماره یکی منتشر میشه و از همین هفته هم شروع شده
![]()
شماره 10/2017 Bokutachi wa Benkyou ga Dekinai
شماره 11/2017 U.19 (مانگاکاش جدیده)
شماره 12/2017 Poro no Ryugaku-ki (مانگاکاش جدیده ولی قبلا Golden future cup رو برده بوده)
شماره 13/2017 Hara Peko no Mari (مانگای جدیده مانگاکای Beelzebub و ژانر مانگا هم اکشن و رمانس کمدی)
شماره 14/2017 Dr. Stone (مانگای جدیده نویسنده Eyeshield 21 و طراحی هم بر عهده Boichi! مانگاکای Sun-ken Rock که تازه تموم شده )
شماره 16/2017 Robot x Laserbeam (مانگای جدید مانگاکای Kuroko no Basket و اینم مثل کوروکو ورزشی ولی درباره گلف)
Bokutachi wa Benkyou ga Dekinai هم چپتر اولش امروز اومده
با وان پیس شروع کن با ناروتو ادامه بده با بلیچ یه استراحتی به خودت بده فیری تیل نبین با هانتر کارو تموم کن اخر همه اینا دسترسی پیدا میکنی به دیدن گینتامادوستان لینک خوبی برای دنلد کامل وان پیس و نرتو و اینا دارید؟
تو این سری های بلند من هیچی ندیدم!با چی شروع کنم خوبه؟ یعنی نه Gintama و نه OP و naruto و Bleach و HunterXHunter و Fairy Tail و ....
اونجلیون رو من زیاد مطمعن نیستم ولی انگار کلا یه فصل داره و سه تا فیلم. اول سری رو باید ببینی و بعد بری سراغ فیلم ها.می خوام Evangelion رو شروع کنم، یکی توضیح میده ترتیب فصل هاش رو و اینکه spin off هاش هم ببینم یا نه؟
ممنون
این مسیر پیشنهاد میشه!با وان پیس شروع کن با ناروتو ادامه بده با بلیچ یه استراحتی به خودت بده فیری تیل نبین با هانتر کارو تموم کن اخر همه اینا دسترسی پیدا میکنی به دیدن گینتاما
ناروتو هم فیلراشو دانلود نکن انیمه نصف میشه دیدنشم راحت تر ، وان پیسم صد قسمتی فیلره دانلود نکن اما فیلرای بلیچو ببین .
لینکم من ندارم بچه های بالا باید بیان![]()
به به! مبارکه!اقا من رسیدم به پخش هفتگی وان پیس الان بنظرتون بلیچ ببینم؟ چطوره؟ داستانش چیه؟
انیمه های فصلی جدید چطورن؟