Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
متاسفانه برای من نمیاره مثل اینکه دسترسی ندارم
امیرحسین جون :D اگه پارتی چیزی بتونی برای ما جور کنی بتونم بخونم خیلی خوب میشه :D

____

نوراگامی دو فصلشو دیدم، انیمه خوبی بود، این نوع انیمه هارو دوس دارم که
که طرف خداست ولی هیچکی تحویلش نمیگیره :D
یه انیمه دیگه هم بود اسمشو یادم نیست، طرف اومده بود زمین داشت کارگری کار میکرد ( یه جورایی خدای شیاطین بود فکر کنم )
از این چیز میزا خیلی خوبه :D
پارتی میخوای... به محمدعلی بگو:-" :)) @m.a.t
ولی از شما دعوت مینمایم در بخش وان پیس فعالیت کرده و فعال شوید:-"

نوراگامی دو فصلشو دیدم، انیمه خوبی بود، این نوع انیمه هارو دوس دارم که
که طرف خداست ولی هیچکی تحویلش نمیگیره :D
یه انیمه دیگه هم بود اسمشو یادم نیست، طرف اومده بود زمین داشت کارگری کار میکرد ( یه جورایی خدای شیاطین بود فکر کنم )
از این چیز میزا خیلی خوبه :D
فک کنم اینو میگی
hataraku maou sama
bzl7_6beb11376af05beb5653a62dd97b3ea0.jpg

Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu چقدر خوبه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هردفعه مجابم میکنه بیام یه پست بزارم براش :((:((:((:((:((:((:((:((
این قسمت عالی !!!!!!!!!!!!!! بود واقعا یه شاهکارو دارن از دست میدن کسایی که نمیبینن .
کثافتا این همه مدت گولمون زدن !!!!! Kikuhiko :((:((:(( چقدر این بشر ماهه هرچی بیشتر میگذره بیشتر ارزششو میفهمن بقیه :(:(:( این همه سال کوناتسو هرچی تونست بهش گفت یک کلمه حرف نزد کسیو بزرگ کرد که عزیزتریناشو کشته بود در حالی که از Kikuhiko متنفر هم بود :(:(
پ.ن : فکر اینکه تهه این فصل احتمالا مرگشو نشون بدن ... =((=((
پ.ن ۲ : فکر اینکه وقتی کوناتسو بفهمه واکنشش چی قراره باشه =((=((

آخرین ویرایش:
پارتی میخوای... به محمدعلی بگو:-" :)) @m.a.t
ولی از شما دعوت مینمایم در بخش وان پیس فعالیت کرده و فعال شوید:-"
والا این مورد رو نمیشه کاریش کرد.:-"

این کوزو نو هن/تای چرا این جوریه؟ ما داریم به کجا میریم؟:-"

چرا اینجا کسی درباره ی وان پیس و مانگاش بحث نمیکنه؟ :Dاز انیم ورلد یاد بگیرید
به بعضیا بر میخوره اسم وان پیس بیاد:-"
ولی ته ، بی شوخی...بیاید بحث کنیم خو:-" اونجا که هستیم، اینجا هم خواهیم بود :دی

احتمالا دوستان بهتر از من ميدونند صرفا جهت ياداوري ، برنامه هاي شبكه nhk رو از دست نديد. خصوصا اگر علاقه مند به طبيعت و فرهنگ ژاپن هستيد يكي از برنامه هاش هم بررسي انيمه و مانگا هاي جديد هست،برنامه هاش هم دوبله انگليسي و يا از اون بهتر زيرنويس انگليسي و صداي ژاپني داره :D
سايتشون هم قسمت زبان فارسي داره و يه سري اموزش بيسيك ژاپني رو اونجا ميتونيد ببينيد

احتمالا دوستان بهتر از من ميدونند صرفا جهت ياداوري ، برنامه هاي شبكه nhk رو از دست نديد. خصوصا اگر علاقه مند به طبيعت و فرهنگ ژاپن هستيد يكي از برنامه هاش هم بررسي انيمه و مانگا هاي جديد هست،برنامه هاش هم دوبله انگليسي و يا از اون بهتر زيرنويس انگليسي و صداي ژاپني داره :D
سايتشون هم قسمت زبان فارسي داره و يه سري اموزش بيسيك ژاپني رو اونجا ميتونيد ببينيد
امروز اتفاقی داشتم کانال هارو راست و ریس میکردم چشمم خورد به کانال Manga TV داشت وان پیس پخش میکرد
بسی فیض بردیم :)
این دو کانال با هم مچ خوبی میشه

خوب تقریبا به وسط این فصل رسیدیم، نظرم رو در مورد انیمه هایی که دنبال میکنم بگم :D
نمیدونم چرا ولی قبل اینکه فصل شروع بشه فکر میکردم این فصل خیلی خوب میشه ولی الان برام یه فصل معمولی هست...

KonoSuba s2 - مثل فصل اول عالی! هر اپیزود واقعا منو خوشحال میکنن، با اینکه نسبت به فصل اول تغییر خاص و بزرگی توی تم، داستان و ... انیمه ایجاد نشده ولی کاراکتر ها وانقدر خوب هستن که اینمه اصلا خسته کننده نمیشه!
Kuzu no Honkai - قبل از شروع پحشش حرف در موردش زیاد بود توی فورم های مختلف :D و برای همین منتظر پخشش بودم تا ببینم فرق هایی که با بقیه انیمه های رمانس داره چقدر هست، اگه مثل بقیه داستان های رمانس بود با این فرق که به موارد "اهم،اهم!" :D بیشتر میپردازه و نشون میده واقعا نا امید میشدم :| ولی اینطور نیست، کاراکتر اول و اصلی داستان واقعا انیمه رو جالب تر کرده، میشه گفت یکی از جذابیت های انیمه اینه که این کاراکتر رو دنبال کنیم و ببینیم چطور شحصیتش تغییر میکنه یا ساخته میشه، مورد دیگه ای که خیلی خیلی عالیه موسیقی متن انیمه هست، چقدر خوبه :| من معمولا به موسیقی متن خیلی دقت نمیکنم و به نظرم انیمه (یا حتی بازی و فیلم) باید موسیقی متن خیلی خوبی داشته باشن تا نظرمو جلب کنه و جدا بهش فکر کنم، توی این مورد هم به نظرم اگر موسیقی متن انقدر خوب نبود حود انیمه به اندازه ای که الان هست تاثیر گذار و جذاب نمیشد. الان فقط چیزی که از این انیمه میخوام اینه که یه پایان کلیشه ای نچسبونن ته داستان :| :D

این 2 تا انیمه هایی بدن که هر هفته منتظرشونم و سعی میکنم همون روزی که میان ببینمشون....

Youjo Senki - در کل انیمه خوب و خوش ساختی هست، موقع دیدنش هم ادمو خسته نمیکنه ولی خوب برای من انقدر جذاب نیست که بخوام هر هفته منتظرش باشم، فقط وقت هایی که بیکار باشم انیمه رو میبینم...
Little Witch Academia - توی reddit همه مثل %@# برای این انیمه هایپ شده بودن :| هر روز countdown thread باز میشد قبل اینکه بیاد و کلی بحث، به نظرم انیمه خوبی هست ولی خوب به اندازه اونقدر که هایپ شد توی رددیت خوب نیست، ولی بدم نیست :| این مباز وقت هایی که بیکار باشم میبینم.

Shwoa Genroku s2 - اینم باز مثل فصل اول عالی، احتمالا بهترین انیمه ی این فصل از نظر تر و تمیز و خوش ساخت بودن (و نه نظر شخصی) :D همه چیز انیمه خوب هست، فقط اینکه من حوصلم نمیکشه موق پخشش ببینم :| اپیزود اول رو دیدم بعد گذاشتم اپیزود 2,3,4 رو با هم دیدم و بعدش هم 5 و 6 رو با هم :| :D
3 gatsu no lion - سورپرایز فصل قبل که تیو این فصل ادامه پیدا میکنه، این انیمه هم با اینکه خیلی خوب هست ولی باز بخاطر سبکش حوصلم نمیکشه هر هفته دنبالش کنم :| :D

1-2 تا انیمه هم بعد 2 اپیزود دیدن دراپ شدن که حوصله نوشتن در موردشون ندارم :| :D
در کل فصل متوسطی هست برام، برای من وقتی فصل خوب میشه که هر هفته حداقل 7-6 تا انیمه باشن که منتظرشون باشم، این فصل 2 تا هستن ( + One Piece)، ولی فصل بعد خیلی خیلی خوب به نظر میرسه :-":-"

انقدر ترول نکنید!:-" اخیرا هرکی اومده پیشنهاد گرفته ترولش کردید:دی

@LeonSM
اگر Barakamon ندیدی، دریابش!:دی
اگر یک فضای آروم و دوست داشتنی مثل اوساگی درتپ میخوای، Kimi to Boku خیلی عالیه!
بعدشم Natsume Yuujinchou :دی

اگرم جفتش رو دیدی، بگو که یکم بیشتر تفکر بنماییم:-"

یه سری انیمه خوب و کوتاه پیشنهاد کنین. یه چی تو مایه های Usagi Drop :D

Barakamon
Udon no Kuni no Kiniro Kemari
Shounen Maid
Non Non Biyori
Ikoku Meiro no Croisée
Kono Bijutsubu ni wa Mondai ga Aru!
Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge

این لیست از تو مایه های Usagi Drop میره به سمت کوتاه و خوب :D;)
----------------------------
از کمدی های این فصل چی پیشنهاد میشه؟
من فقط Kobayashi-san Chi no Maid Dragon دنبال میکنم که خیلیم خوشم نیومده ازش!

Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu چقدر خوبه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هردفعه مجابم میکنه بیام یه پست بزارم براش :((:((:((:((:((:((:((:((
این قسمت عالی !!!!!!!!!!!!!! بود واقعا یه شاهکارو دارن از دست میدن کسایی که نمیبینن .
کثافتا این همه مدت گولمون زدن !!!!! Kikuhiko :((:((:(( چقدر این بشر ماهه هرچی بیشتر میگذره بیشتر ارزششو میفهمن بقیه :(:(:( این همه سال کوناتسو هرچی تونست بهش گفت یک کلمه حرف نزد کسیو بزرگ کرد که عزیزتریناشو کشته بود در حالی که از Kikuhiko متنفر هم بود :(:(
پ.ن : فکر اینکه تهه این فصل احتمالا مرگشو نشون بدن ... =((=((
پ.ن ۲ : فکر اینکه وقتی کوناتسو بفهمه واکنشش چی قراره باشه =((=((

همین سکته ای که زد، ما هم باهاش سکته زدیم! :( بعد از قرن ها اولین بار بود که زدم "آنچه در قسمت بعد خواهید دید" رو دیدم، که فقط بفهمم زنده مونده یا نه! که نامردا هیچی نشون ندادن=))
کلا که خیلی خوبه این انیمه،هر دو فصل! و جذاب! یعنی هم قصه گوییشون جذابه، هم درام و ماجراهایی که به مرکزیت این قضیه داره اتفاق میفته!

ولی خوب...انیمه فن سرویس نداره،زیاد حرف میزنند و ... ، بدین گونه میشود که احتمالا کلا/ و مخصوصا توی ایران! ، چندان مشتری نداره و دیده نمیشه! این خیلی ظلمه! :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or