AMD: شرکت Nvidia دستش به گوشت نمی‌رسد می‌گوید پیف پیف

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

ps4_amd_apu_prin.jpg

درود.

بی‌شک شرکت AMD با قراردادی که با دو شرکت بزرگ سونی و ماکروسافت برای ساخت چیپ گرافیک و CPU ها بست، یک قدم از رقیب دیرینه خود یعنی Nvidia در مورد سود کلان دستگاهای بازی پیش افتاد. در همین راستا آقای Robert Hallock مدیر روابط عمومی شرکت AMD در بخش بازی و گرافیک در طی مصاحبه‌ای که داشت ادعای سرکت انودیا را مبنی بر سود پایین در کسب و کار کنسولی را مورد انتقاد قرار داد و اذعان کرد، در این موقعیت این حرف بیشتر شبیه همان انگور ترش است. ( یا به قول معروف، گربه دستش به گوشت نمی‌رسه می‌گه پیف پیف).

وی در ادامه افزود، "واقعیت این است اگر بخواهیم به سخنان مرد افسانه‌ای دنیای گیم یعنی آقای John Carmack استناد کنیم، ایشان یک کنسول استاندارد را این چنین توصیف می‌کنند: کنسولی را بساز که هم ساخت بازی‌های مولتی‌پلتفرم برایش آسان باشد و هم ارزان قیمت باشد." وی در ادامه می‌افزاید "این مسئله باعث می‌شود سازندگان به جای دستکاری خاص معماری، در زمان صرفه جویی نمایند و کیفیت بازی‌های خود را بهبود ببخشند. ما افتخار داریم که تونستیم یک همچین اکوسیستمی را برای سازندگان باز کنیم تا آن‌ها از آن بهره ببرند و بیش از آن از این مسئله هیجان زده هستیم که این سیستم فقط در سخت افزاری که ما خلق کرده‌ایم کار می‌کند. واقعا درک این مطلب که چرا برخی‌ها می‌خواهند از این وضعیت مطلوب صرفه نظر کنند برایم سخت است."

شایان ذکر است در ماه مارچ انودیا کار با سونی را به خاطر مسائل قیمتی کنسل و رد نمود.

gamingbolt

یعنی بهترین حرفی که میشد به انویدیا زد
از بس گرون فروشه الان 690 از 7990 ضعیف تره قیمت 230 دلار بیشتره آخه یعنی چی این قیمت گذاری !؟

این کل کل ها همیشه بین این دو کمپانی بوده چه از اون وقتی که هنوز ATI مستقل بود و چه الان!!!
چیز جدیدی هم نیست!!!
به شخصه خودم هم همیشه کیفیت کاری و قدرت Nvidia رو به قیمت ارزون تر AMD ترجیح میدم!!

من خودم انودیا رو تقریبا یک سر و گردن بالاتر از amd می دونم ولی چیزی که مشخصه اینه که انویدیا از اینکه بازار کنسول رو به amd داده بد جور داره می سوزه :d
یک بار میگه زیاد سود آوری نداره این بخش یک بار میاد میگه کنسلوهای نسل بعدی زیاد قوی نیستن و ..... که کمی خودش رو آروم کنه!!
ولی در کل اگر دو تا شرکت مایکروسافت و سونی با انویدیا به توافق می رسیدند شاید کمی هزینه کنسول و در نتیجه قیمت اون بالا می رفت ولی به نظرم با کنسولهای مطمئنتر و قدرتمندتری رو برو می شدیم!

من خودم انودیا رو تقریبا یک سر و گردن بالاتر از amd می دونم ولی چیزی که مشخصه اینه که انویدیا از اینکه بازار کنسول رو به amd داده بد جور داره می سوزه :d
یک بار میگه زیاد سود آوری نداره این بخش یک بار میاد میگه کنسلوهای نسل بعدی زیاد قوی نیستن و ..... که کمی خودش رو آروم کنه!!
ولی در کل اگر دو تا شرکت مایکروسافت و سونی با انویدیا به توافق می رسیدند شاید کمی هزینه کنسول و در نتیجه قیمت اون بالا می رفت ولی به نظرم با کنسولهای مطمئنتر و قدرتمندتری رو برو می شدیم!
اشتباهت همین جاست ایکس باکس 360 با اینکه یک سال زودتر اومد نسبت به ps3 از GPU قی تری نسبت به ps3 برخوردار بود
GPU 360 برای ATI هستش و PS3 برای nvidia

در اینکه NVIDIA این چند وقته بد وا داده شکی نیست اینم از اشتباه مدیریتی این شرکته از دیر وارد شدن به بخش تبلت ها و گوشی های همراه تا شکست در مقابل AMD برای یک قرارداد کاری خوب تا موارد دیگه .

اشتباهت همین جاست ایکس باکس 360 با اینکه یک سال زودتر اومد نسبت به ps3 از GPU قی تری نسبت به ps3 برخوردار بود
GPU 360 برای ATI هستش و PS3 برای nvidia

خوب این اصلا ربطی نداره شما از کجا میدونی که سونی درخواست بهتر از این نداشته با وجود اینکه GPU های اون زمان NVIDIA خیلی بهتر از AMD بودن و اون زمان بازار دست NVIDIA بود تا حدودی .

اتفاقا اونی که AMD دنبالشه استخانه و گوشت دست NVIDIA ست . به هیچ وجح بازار کنسول به PC نمیرسه . البته شاید نسل بعد شرایط فرق کنه ولی بازم NVIDIA بیدی نیست که با این بادا بلرزه .
به نظر من کیفیت حرف اول رو میزنه و صد درصد دو شرکت بزرگ سونی و مایکرو AMD رو به خاطر قیمت انتخاب کردند .
NVIDIA سود از دست رفته ی بازار کنسول رو با ورود جدی به بازار موبایل و تبلت میتونه جبران کنه ( تا حدودیش رو البته ! )

یکی از مشکلات اساسی ای که Nvidia داره اینه که GPU های Nvidia کلا توی Science Computing مرخصن به دلیل ساختار APU و non-ALIW ، شما GTX 680 می گیری می زاری کنار 5770 می بینی برتری 5770 واضحه
سری Tesla شرکت Nvidia برای Compute طراحی شده که در SuperComputer ها هم ازش استفاده میشه. جدیدترین شون هم از معماری Kepler GK110 استفاده می کنه. در برنامه های Scientific هم خوب عمل می کنه.
Nvidia GeForce و AMD Radeon هر دو برای Gaming هر سال عرضه می شوند.
------------------------------
AMD هم به جای صحبت کردن از کسب و کار کنسولی( lol) بهتر هستش که از HD9000 اطلاعات جدید منتشر کنه.

اقا فرهاد که این تاپیکو میدونم برای چی زدی توضیح بده عبارت که استفاده کردی دستش به گوشت نمی‌رسد می‌گوید پیف پیف یعنی چی ؟ برای خودت ضرب المثل میسازی ؟

حالا کنسول شد گوشت ؟؟

بارها گفتم حرف منم نیست AMD در دنیای PC سالهاست شکست خورده حالا اینکه AMD دو دستی چسبیده به گوشت دلیل بر برتری این شرکت نیست .. هنوز ابروریزی های AMD سر CPU بلدوزر در مقابل سرور خودش INTEL علیه سلام یادمون نرفته .

حتما میدونید که AMD چند وقتیه زده تو کار تولید رم :)) بعد عرضه تایتان هم دیدیم ماجرا به چه شکلی بود ... سال اینده هم جلوی GM110 هیچ حرفی برا گفتن نداره.

AMD الان که دیده همه جوره در عرصه pc gaming و اورکلاکرها شکست خورده همه چیو وا داده حالا میخواد با این حرف ها دل طرفداران کنسول هارو بدست بیاره که گاها اطلاعاتی در مورد سخت افزار ندارن .. چون میدونه طرفداران سخت افزار اصلا تحویلش نمیگیرن.

ولی جدی میگم اینکه الان AMD پشت کنسول غائم شده و طرفداران کنسول راضی میکنه واقعا فاجعس برای شرکتی که اساسا کارش چیز دیگریست .

AMD که جرات نمیکنه با کارتهای جیفورس کوادرو انویدیا رقابت کنه در عرصه CPU هم که جلو غولی مثل اینتل هیچی برای گفتن نداره پس همون بهتره بره بازار کنسولو دست بگیره .. ما هم از دستش راحت بشیم

فراموش نکنید تراشه AMD در کنسولهای نسل بعد معادل یک 7850 هست اگه واقعا AMD داره با همچین تراشه ضعیفی خود نمایی میکنه و خوشحاله بخاطر در امد بیشتر همون بهتر که شاد باشه ..

آخرین ویرایش:
اقا فرهاد که این تاپیکو میدونم برای چی زدی توضیح بده عبارت که استفاده کردی دستش به گوشت نمی‌رسد می‌گوید پیف پیف یعنی چی ؟ برای خودت ضرب المثل میسازی ؟

حالا کنسول شد گوشت ؟؟

بارها گفتم حرف منم نیست AMD در دنیای PC سالهاست شکست خورده حالا اینکه AMD دو دستی چسبیده به گوشت دلیل بر برتری این شرکت نیست .. هنوز ابروریزی های AMD سر CPU بلدوزر در مقابل سرور خودش INTEL علیه سلام یادمون نرفته .

حتما میدونید که AMD چند وقتیه زده تو کار تولید رم :)) بعد عرضه تایتان هم دیدیم ماجرا به چه شکلی بود ... سال اینده هم جلوی GM110 هیچ حرفی برا گفتن نداره.

AMD الان که دیده همه جوره در عرصه pc gaming و اورکلاکرها شکست خورده همه چیو وا داده حالا میخواد با این حرف ها دل طرفداران کنسول هارو بدست بیاره که گاها اطلاعاتی در مورد سخت افزار ندارن .. چون میدونه طرفداران سخت افزار اصلا تحویلش نمیگیرن.

ولی جدی میگم اینکه الان AMD پشت کنسول غائم شده و طرفداران کنسول راضی میکنه واقعا فاجعس برای شرکتی که اساسا کارش چیز دیگریست .

AMD که جرات نمیکنه با کارتهای جیفورس کوادرو انویدیا رقابت کنه در عرصه CPU هم که جلو غولی مثل اینتل هیچی برای گفتن نداره پس همون بهتره بره بازار کنسولو دست بگیره .. ما هم از دستش راحت بشیم

فراموش نکنید تراشه AMD در کنسولهای نسل بعد معادل یک 7850 هست اگه واقعا AMD داره با همچین تراشه ضعیفی خود نمایی میکنه و خوشحاله بخاطر در امد بیشتر همون بهتر که شاد باشه ..

شما از آوتارت مشخص هست این جبهه گرفتن که زیاد مهم نیست. ولی برای اینکه مسئله شفاف بشه میگم

در مورد اون جمله برخی مواقع نمیشه واژه فارسی درست رو برای اینکه مخاطب بهتر درک کنه رو پیدا کرد، پس باید چیزی رو گفت که به اون حرف بخوره من برداشتم از اون جمله این بود.

حالا شما رو حساب فن باری دیدی مشکل من نیست

شما از آوتارت مشخص هست این جبهه گرفتن که زیاد مهم نیست. ولی برای اینکه مسئله شفاف بشه میگم

در مورد اون جمله برخی مواقع نمیشه واژه فارسی درست رو برای اینکه مخاطب بهتر درک کنه رو پیدا کرد، پس باید چیزی رو گفت که به اون حرف بخوره من برداشتم از اون جمله این بود.

حالا شما رو حساب فن باری دیدی مشکل من نیست
از نظر ترجمه کارت درسته آقا فرهاد معادل گزینیت هم تو حلقم:d
در باقی موارد هم کارت درسته

AMD = Samsung

Nvidia = Apple

کیفیت رو مقایسه کنید ...:)

اونایی که میگن فلان کارت قویتره ولی قیمتش از Nvidia پایینتره بهتره یه خورده تحقیق کنید دلیلش رو راحت میفهمید :)

سلام
تاپیک رو به جنگ بین کنسول و کامپیوتر تبدیل نکنید که باز سر از عناوین انحصاری و این چیزا در بیارید .
بحثتون رو درست و بدون تنش ادامه بدید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or