Alpha Protocol | PC

945402_100553_front.jpg

THE ESPIONAGE RPG

Publisher:SEGA
Developer: Obsidian
Genre: Role-Playing
Release Date: Jun 1, 2010
ESRB Rating: M​

اثری از سازندگان عنوان تحسین شده ی KOTOR که بالاخره پس از دوسال تاخیر قرار است امسال به بازار بیاید.
شرکت Obsidian را به جرات می توان یکی از خلاق ترین سازندگان عناوین نقش آفرنی وبا سابقه ای روشن نامید،ولی این بازی تا کنون به علل مختلف آنچنان مورد توجه منتقدین قرار نگرفته است.
به گفته ی Obsidian سبک بازی سبکی بدیع و ترکیبی به صورت اکشن مخفی کاری نقش آفرینی به اضافه ی مقدار زیادی مبارزه های نفر به نفر خواهد بود.

داستان بازي درباه يك مامور تازه كار CIA به نام Michael Thorton است.که توسط مافوق خود مورد خیانت قرار گرفته وتحت تعقیب سرویس اطلاعاتی ایلات متحده است.
وی قصد دارد بفهمد چرا این اتفاق برایش رخ داده ودر این بین متوسل به قرار داد آلفا می شود...

یکی از کلیدی ترین ویژگی های بازی سیتم دیالوگ های آن است که سه حالت حرفه ای،مودبانه و تهاجمی را پیش روی شما برای مواجه با هر NPC میگذارد.

تنها نکته ی نگران کننده در مورد بازی گرافیک نه چندان سطح بالای آن است که شاید باعث شکست تجاری بازی شود.

ولی هر چه که هست مطمئنا شاهد یک RPG حرفه ای از سوی Obsidian در سال 20101 خواهیم بود.

]
[]
[

سلام.
آقا این بازی چرا بیخود و بی جهت الکی گیر میکنه.
وقتی یه Checkpoint میگیره یا یه دری رو بازی میکنم، بازی واسه چند لحظه قفل میکنه.
همه تنظیمات رو در حالت حداقل قرار دادم ولی درست نشد.
درایور کارت گرافیکم رو هم آپدیت کردم بازم نتیجه ای نگرفتم.
خواهشا بگید چیکار کنم؟:((
من همچین ایرادی اصلا نداشتم البته شما نگفتین مشخصات کامپیوترتون چیه ولی این مشکل خیلی مسخرسه و ممکن به هارد یا cpu ضرر بزنه من قدیما که 8800 ddr3 داشتم اینطور مشکلا رو بعضی بازیا داشتم که مشکل ویندوزم بود vista کلا از این ایرادا داره.

کمممک

سلام
من نمیتونم وارد بازی بشم وقتی نیو گیم کلیک میکنم دمو سقوط هواپیما رو نشون میده ولی بعد دوباره منوی " نیو گیم و لود گیم میاد" بازی رو هم کرک کردم ؟.؟
دیگه دارم دیوانه میشم :-s:-s تو رو خدا یک جوانمرد سیو بازی رو واسه من بذاره از هر مرحله که باشه مهم نیست . فکر میکنم اینجوری بتونم وارد بازی بشم خواهههههههش میکننننننم کمممممممک

سلام
اگر میخواهید یک نفر رو حسابی عذابش بدین و از گیم منزجرش کنید ، این گیم فوق العاده رو بهش پیشنهاد بدین .... حالم به هم خورد این چیه اینا ساختن؟ :-&:-&
دشمنان بازی واقعا بویی از هوش و عقل نبرده اند. خیلی احمق و خنگ تشریف دارن !!!. فقط یه چیز خوبی که دارن اینه که شما رو از فاصله 1000000 کیلومتری دیده و شروع به تیر اندازی میکنند و از شانستون هیچکدوم از تیر ها هم بهتون نمیخوره !!!
بنده خدا ها لال هم تشریف دارن و حتی یه کلمه هم از دهنشون بیرون نمیاد .!!!:-/:-/
از گرافیک بازی و باگ ها هم بهتره چیزی نگیم !!!. گرافیک واسه نسل پیشه و فقط رزولوشن داره . کلی هم بازی لگ میزنه و ....
بعد از حدود 1 ساعت بازی و تموم کردن مرحله عربستان ، بازی به سطل آشغال ویندوز نقل مکان کرد ( حتی کار به آن اینستال هم نرسید).
خواهشا دور این بازی رو خط بکشید !!!

سلام
من نمیتونم وارد بازی بشم وقتی نیو گیم کلیک میکنم دمو سقوط هواپیما رو نشون میده ولی بعد دوباره منوی " نیو گیم و لود گیم میاد" بازی رو هم کرک کردم ؟.؟
دیگه دارم دیوانه میشم :-s:-s تو رو خدا یک جوانمرد سیو بازی رو واسه من بذاره از هر مرحله که باشه مهم نیست . فکر میکنم اینجوری بتونم وارد بازی بشم خواهههههههش میکننننننم کمممممممک

سلام
ّبرای منم دقیقا همینطوریه.لطفا کمک کنید .:(:(=((=((

سلام
اگر میخواهید یک نفر رو حسابی عذابش بدین و از گیم منزجرش کنید ، این گیم فوق العاده رو بهش پیشنهاد بدین .... حالم به هم خورد این چیه اینا ساختن؟ :-&:-&
دشمنان بازی واقعا بویی از هوش و عقل نبرده اند. خیلی احمق و خنگ تشریف دارن !!!. فقط یه چیز خوبی که دارن اینه که شما رو از فاصله 1000000 کیلومتری دیده و شروع به تیر اندازی میکنند و از شانستون هیچکدوم از تیر ها هم بهتون نمیخوره !!!
بنده خدا ها لال هم تشریف دارن و حتی یه کلمه هم از دهنشون بیرون نمیاد .!!!:-/:-/
از گرافیک بازی و باگ ها هم بهتره چیزی نگیم !!!. گرافیک واسه نسل پیشه و فقط رزولوشن داره . کلی هم بازی لگ میزنه و ....
بعد از حدود 1 ساعت بازی و تموم کردن مرحله عربستان ، بازی به سطل آشغال ویندوز نقل مکان کرد ( حتی کار به آن اینستال هم نرسید).
خواهشا دور این بازی رو خط بکشید !!!

ای ول کاملا باهات موافقممممممممممممممممم)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x

شما دیگه دارید خیلی با نامردی در مورد بازی قضاوت میکنید به نظر من بزرگترین مشکل بازی هوش مصنوعی دشمن ها هست و گرافیک بازی رو هم اگه روی بالاترین تنظیمات قرار بدید خیلی هم خوب و زیبا هست و حداقل نمره 7 از 10 رو میگیره چیزی که برای من توی این بازی مهم بود گیم پلی و سیستم نقش آفرینی و داستان اون بود که خوب بودن لذت بازی وقتی بالا میره که کلا برید تو خط مخفی کاری و Spy بشید که خیلی حال میده. من از مخفی کاری ها ، سلاح ها و قابلیت های این بازی از SC:C بیشتر خوشم اومد.
سیستم تصمیم گیری های بازی هم واقعا عالیه مثلا توی 3 ثانیه باید یه تصمیم اساسی بگیرید و همه اینا توی مراحل بعدی تاثیر داره. تازه داشتم با محیط بازی و خصوصیاتش گرم میگرفتم که یهو بازی تموم شد و در کل خیلی آسون و کوتاه بود ، از چیز های به یاد ماندنی بازی هم مبارزه با Brayko هست که واقعا نفس گیر و جذابه البته بازی خیلی مشکل داره مثل دیر لود شدن ، هوش مصنوعی افتضاح و گرافیک نسل قبل ولی مطمئنا برای طرفداران سبک مخفی کاری و RPG بازی جالبی هست. امیدوارم یه نسخه دومی هم در کار باشه چون یه جورایی از این نسخش خیلی خوشم اومد.

حیف اون برقی که واسه روشن نگه داشتن سیستمم و دانلود این گزاشتم !:-t
ازي خيلي مزخرفه )x
از نظر من كسايي كه تو اجراش مشكل دارن ديگه سعي نكنن خدا شانس داده بهشون!!!
يه بازي بايد چقدر بد باشه آخه!!!
آقا دارید در رابطه با بازی خیلی بی رحمانه قضاوت می کنید.
همون طور که K-T Again جان گفتن بازی به جز هموش مصنوعی و گرافیک پر ایراد مشکل دیگه ای نداره. اصل گیم پلی هست که بازی خوب از آب دراومده.
در کل طرفدارهای نقش آفرینی حتما این بازیرو امتحان کنن.

• Like
Reactions: Quantic Dream
پس یه کمکی به ما بکنید ما هم بتونیم بازی کنیم
وقتی new game رو میزنم یه دمو نشون میده همونی که هواپیما میترکه بعد از اونم یه مرده سیگار روشن میکنه بعدش که دمو تموم میشه میره تو منوی بازی و دوباره new game وبعدش دوباره دمو و.................کمکم کنید. ممنونتون میشم دوستان خوب من:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or