دوستان سبک بازی ماجراجوییه یا اکشنه؟؟؟
یه توضیحی میدید در مورد گیم پلی....
شماره قبلش مال 10 سال پیشهاین بازی رو 360 شماره قبل هم داشته؟؟؟
اگه آره این شماره ادامه ی اونه؟؟
دوستان اپگرید کردن اسلحه ها کجای بازیه؟؟ ( دقیقا)
آره بازی خیلی زیبایی هست، ولی از روی کارتون یا فیلم ساخته نشده!به نظر من بهترین بازی فانتزی>:d< و معمو لا بازی هایی که از روی کارتون میسازند زشت است ولی این بهترین است غیر از من کسی تموم کرده:d
بگو چپتر چندی 5 تا چبتره غوا اخرش خیلی راحت بودآره بازی خیلی زیبایی هست، ولی از روی کارتون یا فیلم ساخته نشده!
نه من در حال تموم کردن هستم، حالا بگو چقدر طول کشید؟
نسخه ی اول اسمش American Mcgee Alice بود.اگر اشتباه نکنم سال 2001 اومد.این ادامه ی همونه و اتفاقا داستان خود بازی هم ده سال بعد از اونه.بازیه اوله علاوع بر H&S,به شدت تم horror داشت ولی این نداره ولی هنوز فضای سورئال آشنای آلیس تو بازی هست.اصولا آلیس داستان شادی نیست,همیشه این فضای گرفته رو داشته.تو این سری بازی ها که american mcgee ساخته بیش از پیش هم شده...این بازی رو 360 شماره قبل هم داشته؟؟؟
اگه آره این شماره ادامه ی اونه؟؟
خوشت نیومد:-o حدود20 ساعت گیم پلی دارهبچه ها چند ساعت گیم پلی داره !!؟؟:d تازه شروع کردم !! تا الان که خوشم نیومده ، ایشا الله ادامه بدم خوشم می یاد :d
از رو کارتون نساختن که!آلیس یه افسانه ی بریتانیاییه...مثل اینکه بگی Batman:AC زو از رو فیلم ساختن....به نظر من بهترین بازی فانتزی>:d< و معمو لا بازی هایی که از روی کارتون میسازند زشت است ولی این بهترین است غیر از من کسی تموم کرده:d