Alan Wake | PC

EC.png

Remedy بالاخره رسما تایید کرد Alan Wake در Q1 2012 برای PC نیز عرضه خواهد شد ، این پک علاوه بر دارا بودن نسخه ی اصلی 2 DLC عرضه شده برای XBLA به نام های The Signal و The Writer را نیز دارا خواهد بود .

اولین تصاویر منتشر شده از نسخه ی PC

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy and fifa13
گویا حضرات بسی از فروش نسخه pc خر کیف شدند:
I wanted to chime in here. We are very happy with the sales and hitting #1 on Steam at launch was nothing short of amazing. We recouped our development and marketing expenses during the first 48 hours. And yes, we're certainly very excited about PC.

فکر کنم تازه فهمیدن که چه حماقتی کرده بودند.:d

اون که بله ، امیدوارم با این تجربه نسخه Nightmare هم برای PC تایید کنند
یه نفر بره تو سایتشون و بهشون بگه یه اشتباهو 2 بار تکرار نکنین!!!
دزدان دریایی!!! در پیشرفت بازیتون موثرند!!!:d

گویا حضرات بسی از فروش نسخه pc خر کیف شدند:

بیچاره که ساخته بود ماکروسافت نذاشت بده بیرون

این DLC ها باز هستند اما اگه بازی کنیم که سیو قسمت اصلی بازی می پره.

دیگه همینه باید به ترتیب بری داستان هاشونم پشت سره هم دیگه هست(کلا به سری مسائل هیچ دقتی نشده)

مگه اینکه سیو بازی رو کپی کنی جای دیگه بعدش برش گردونی

یه چیزی رو من قبلا گفته بودم اما الان که نسخه PC اون اومده بهتره دوباره بگم.
صدای درهایی که تو بازی بسته است شما رو به یاد چی می ندازه ؟
بله Max Payne رمدی. یادش به خیر. نمیدونم چرا رمدی امتیاز مکس پین رو فروخت. ای کاش حداقل فیلمنامه مکس پین 3 رو هم مثل آلن ویک ، خود سام لیک نوشته بود. ای کاش.

بازی خیلی خوبیه

گرافیک خیره کننده ای داره
اما این آنتی آلیاز لامصب خاموش نمیشه بخاطر همین بعضی جاها تیک میزنه

به دلایلی بازی نصفه اکثترکت شد الان چند تا از ویدئو هارو نریخته وقتی توی همون خونه هستم میگه برو به light house اونجا گیر میکنه و هیچ کاری نمیشه کرد دیگه نمیدونمک چرا ویدئو هارو رد نمیکنه!!
باید اسکیپ رو نگه داری تا فریم بازی ادامه داشته باشه که بعد از چند لحظه بازی کرش میکنه:دی

اممشب باید بزنم پارتای ناقص رو دانلود کنم

دوستان من دیدم هیچ کاور درست و حسابی تو اینترنت برای PC نیست و هر کدومشون یا مشکلی دارند و یا اینکه واقعی نیستند.
تصمیم گرفتم کاور رو خودم بسازم. با کمک والپیپر و یه کاور X360 که مطابق کاور اصلی بازی بود (چون خودم نسخه X360 اوریجینال رو دارم) و چند تا کاور از بازی های دیگه و یه خورده طراحی های شخصی یه کاور ساختم که به نظر خودم خوب شده و اینجا می ذارم.
امیدوارم که خوشتون بیاد :

دوست عزیز amirpers ممنون.خوب ساختیش.همینو برم برای خودم پرینت بگیرم چون منم دنبالش بودم:d
قبل از اینکه بازیش کنم،شنیده بودم که میگفتن گیم پلی بازی خسته کننده و کسل کننده هست.
الان که بازیش کردم دیدم چرت و پرته محضه.
گیم پلیش خیلی جالبه.
سبک روایت داستانش به سبک سریال ها هست.
گرافیکش خیلی تر تمیزه و .............
در کل عالیه.خدا کنه American Nightmare هم بیاد.به شدت استقبال میشه ازش.

Alan Wake - Collector’s Edition

16274485845854370587.jpg

Premium packaging

Disc 1: Main game plus both DLCs "The Signal" and "The Writer"; Additionally, the main game of the LCE contains audio commentary and background information by Remedy, which can be switched on in addition to the game

Disc 2: OST of the game including 13 Tracks (Audio-CD

Disc 3: Bonus Disc: History of Remedy, Making of "Alan Wake", Making of a thriller, music videos by the "Old gods of Asgard", several trailers to the game, Storyboard witch concept art) as a movie clip

The "Alan Wake Files"; 144 pages with evidence on the mysterious incidents around Alan Wake and Bright Falls, compiled by the fictitious author Clay Steward (same print format as the game manual

6 Post cards with different pictures/scenes from the game

Manual

(1 poster (printed on both sides

7 stickers with different pictures/scenes/characters from the game

فقط حیف با این اوضاع...!:d

گویا حضرات بسی از فروش نسخه pc خر کیف شدند

در راستای فرمایشات شما :d به شکل فوق العاده ای روی استیم فروخته و تونسته مکان دوم رو تو جدول تصاحب کنه . برای یه عنوان single player که نهایت 12 ساعت گیم پلی مفید داره این مقدار فوق العاده ست.

9cggvp45lt0gwhlroteb.jpg

اره عزیز هر 2 تا dlc باز هستند

آره ببین تو منوی اصلی برو تو episode ها دوتا special آخری مربوط DLC ها هستن :d
ایول پس برم تو کارش من تو کف این DLC هاش بودم یک حماقتی کردم تابستون دانلودش نکردم :d
در راستای فرمایشات شما :d به شکل فوق العاده ای روی استیم فروخته و تونسته مکان دوم رو تو جدول تصاحب کنه . برای یه عنوان single player که نهایت 12 ساعت گیم پلی مفید داره این مقدار فوق العاده ست.

9cggvp45lt0gwhlroteb.jpg

همین که از MW3 بالاتر باشه نشون میده چقدر فروشش بالا بوده واقعا خوشحالم خیلی هم چون رمدی دوست دارم
به امید یک IP دیگه از رمدی دوست داشتنی :x البته بعد AW :d

واقعا خیلی خوشحالم از این فروش این میتونه حرکت جالبی برای نسخه های بعدی این بازی باشه و همینطور عنوانهای دیگه ! با توجه به اینکه رمدی گفت همه میتونن از این بازی لذت ببرند حتی دزدان دریای ! >:)

9cggvp45lt0gwhlroteb.jpg
خبره خوشحال کننده ای هست !!!! البته قیمت بازی هم واقعا منصفانه هست و حقشونه ساپورت بشن ! به هر حال تقصیر Microsoft بود ! یادتونه موقعی کنسل شدن نسخه PC اومدن گفتن که ما فکر میکنیم بازی کردن Alan wake با Xbox360 و روی مبل جلوی تلویزون راحتره !!!! به هر حال اینم اخره داستان !!
منتظره تایید American Nightmare هستیم :d:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or