Alan Wake | PC

EC.png

Remedy بالاخره رسما تایید کرد Alan Wake در Q1 2012 برای PC نیز عرضه خواهد شد ، این پک علاوه بر دارا بودن نسخه ی اصلی 2 DLC عرضه شده برای XBLA به نام های The Signal و The Writer را نیز دارا خواهد بود .

اولین تصاویر منتشر شده از نسخه ی PC

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy and fifa13
خوب منم بازی رو تهیه کردم ، گرافیکش به نظر نسبت به نسخه 360 بهبود تکسچری نداشته اما از نظر جو ، و همچنین aa و شفافیت گرافیکی فوق العاده عالی ظاهر شده که گرافیک رو در سطح خودش کم نظیر یا بی نظیر میکنه
خدارو شکر مشکل افت فریم هم نداره تا به اینجا ، البته در حد یه بنچمارک تا اینجا بازی کردم چون وقت بازی کردن رو نداشتم ،
به امید خدا هر زمان بتونم چندین عکس و اسکرین شات از لحظات مختلف بازی و ... میذارم .

Last edited by a moderator:
این 2تا عکس رو ببینید لذت ببرید :d
69071368597371971510.jpg

09418584456406968185.jpg
@ فرهود : فک کنم فرق انجین Wake با باقی engine ها متوجه شده باشی :d تمام درخت ها و کلا DD که میبینی 3d ساخته شده و به صورت ریل تام رندر میشه .

فقط اگه رمدی هم یه پچ high resolution texture بده بیرون اون موقع بهتون میگم witcher 2 سرتره یا alan wake :d

دوستان من تو این قسمت از بازی گیر کردم میشه راهنمایی کنید:
اون تیکه که کلی کلاغ بالای سرمون پرواز میکنن و یه خونه هم هست که نمیشه رفت داخلش بیرون هم که میچرخی کلاغ ها بهت حمله میکنن و میخورنت.چراغ قوه رو هم روشون میگیرم و از اون فشفشه ها هم میندازم ولی تاثیری در کشته شدنشون نداره فقط چند لحظه ای بهم حمله نمیکنن.چیکار باید بکنم؟

دوستان من تو این قسمت از بازی گیر کردم میشه راهنمایی کنید:
اون تیکه که کلی کلاغ بالای سرمون پرواز میکنن و یه خونه هم هست که نمیشه رفت داخلش بیرون هم که میچرخی کلاغ ها بهت حمله میکنن و میخورنت.چراغ قوه رو هم روشون میگیرم و از اون فشفشه ها هم میندازم ولی تاثیری در کشته شدنشون نداره فقط چند لحظه ای بهم حمله نمیکنن.چیکار باید بکنم؟
شما باید همینطوری چراغ قوه و نور رو بگیری روشون ، یه چند دقیقه ای باید همین کار رو بکنی.

شما باید همینطوری چراغ قوه و نور رو بگیری روشون ، یه چند دقیقه ای باید همین کار رو بکنی.

خب باید چراغ قوه رو به صورتی که باطری مصرف میکنه بگیرم؟همینطور روشون نگه دارم؟اینا جابه جا میشن که؟کشته میشن؟

دوستان ! عزیزان ! سروران ! برادران !

خواهشا راجب به سیستم مورد نیاز اینجور چیزها صحبت نکنید فقط مختص خود بازی بحث کنید ! سیستم مورد نیاز بازی توی تاپیک مشکلات گذاشته شده !

دوباره این پست رو نقل قول میکنم برای یاد آوری مججد و چند نکته هم اضاف میکنم !

1- بازی رو اینقدر مقایسه نکنید !
2- اینقدر با هم کل کل نکنید ! بشینید بازی کنید و از بازی لذت ببرید !
3- کسانی که مشکلی با بازی داریم در افت فریم هرگونه مشکلی .. در تاپیک مربوطه دنبال کنند !
مشکلات Alan Wake (نصب و کرک و مشکلات گرافیکی ......)
4- از گرافیک بازی میتونید صحبت کنید مشکلی نیست اما بازم میگم مقایسه نکنید !

از این پستم به بعد همچین مواردی رو ببینم ! اخطار میدم

احسنت به رمدی
واقعا بعد از سری مکسی پین و فارنهایت تا الان چنین جو وا داستانی ندیده بودم تو بازیا ... اصلا فکرشو نمی کردم چنین بازی باشه الن ویک....

به نظرم بازی بسیار زیبا طراحی شده من که باهاش خیلی کیف میکنم ! مخصوصا با این منورش که دیگه نگو خوراکمه ! حرف نداره این نور پردازی ! چند تا تصویر از بازی مذارم به زیبایی بازی پی ببرید ! :d
جنگل زیبا
97814121095449470826.jpg
93917939988607365220.jpg

منور و نورپردازی خفن !
53543383796867910150.jpg

09629635924040061013.jpg

78380342622092094496.jpg

انجین بازیAlan wake engine هست تا جایی‌ که می‌دونم،ساخت خود Remedy
حالا انجینش خوب هست یعنی مثل بعضی انجینا نیست که خیلی تیک میزنه!؟
تاحالا بهترین انجینی که دیدم Cry engine بوده که با اون گرافیک خیره کننده اصلا برام تیک و اینا نداشت

کسی اینجا هست که گرافیک منو داشته باشه؟؟

کم کم دارم وسوسه میشم برای بار ششم رو PC هم برم..

دوستان به شدت بهتون توصیعه میکنم بازی رو تو شب اونهم با چراغ خاموش و زدن هدفون به گوشتون بازی کنید..

حالا انجینش خوب هست یعنی مثل بعضی انجینا نیست که خیلی تیک میزنه!؟
تاحالا بهترین انجینی که دیدم Cry engine بوده که با اون گرافیک خیره کننده اصلا برام تیک و اینا نداشت

کسی اینجا هست که گرافیک منو داشته باشه؟؟

انجینشون مشکلی نداره و این هم اولین بازی این نسلشون هست که دادن بیرون و به نظر من گرافیکش عالی بود یعنی به غیر از نور پردازی که خیلی سطح بالا بود در باقی زمینه ها هم با بازی های تاپ این نسل رقابت میکنه..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or