Alan Wake | PC

EC.png

Remedy بالاخره رسما تایید کرد Alan Wake در Q1 2012 برای PC نیز عرضه خواهد شد ، این پک علاوه بر دارا بودن نسخه ی اصلی 2 DLC عرضه شده برای XBLA به نام های The Signal و The Writer را نیز دارا خواهد بود .

اولین تصاویر منتشر شده از نسخه ی PC

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy and fifa13
خوب دوستان بلاخره بعد از 2 روز رفت امدن بازی را تهیه کردیم

خوب تنظیمات گرافیک خیلی زیاد هستند و دست ادم تو این مورد کاملا باز هست
و از نظر فریم هیچ مشکلی کسی سوالی هم داشت تو این ضمینه تو تاپیک مشکلات باز ی مطرح کنه حتما خودم راهنمایش می کنم
پس خواهشا جو بی خود ندهید من خودم بازی را رو 1080 دارم می رم جلو با اینکه قبلا نسخه xboxرفته بودم ولی همانطور که انتظار داشتم بازی واقعا عالی روش کار شده و به بهترین شکل ممکن می تونه برای تمام pc باز ها یک تجربه تکرار نشدنی باشه
از نظر افکت های دود و نور و انصافا می تونم بگم تو هیچ باز یالبته تو شب همچین چیزی را تا الان رو pcنداشتیم :d
بافت ها تکسچر ها تقریبا رو ی تمام اجسام در دیوار .گیاهان و ............به بهترین شکل ممکن وجود داره
تقریبا هیچ ایرادی از نظری تکنیکی نمی توان از بازی گرفت
درمورد گیم پلی هم بگم شاید به نظر خیلی ها تکراری باشه ولی به شخصه گیم پلی بازی جز 5 گیم پلی برتری هست که تا الان دیده ام
در ضمن همیشه حس ترس و دردسر شمارا تا اخر بازی همراهی می کنه
یک چیز دیگه هم بگم در مورد اهنگ های باز یکه تو اینجا زیاد بهش اشاره نشده
اخر هر مرحله یک موسیقی براتون میزاره که واقعا زیبا هست و میشه گفت تک
یک چند تا عکس براتون اپلود کردم تا طرفداران بازی لذت ببرنند
:d

خوب پس میشه بهش امید وار بود با این اوصاف میشه با یه سیستم نسبتا پایین بازیش رو نجام داد

خوب دوستان بلاخره بعد از 2 روز رفت امدن بازی را تهیه کردیم

خوب تنظیمات گرافیک خیلی زیاد هستند و دست ادم تو این مورد کاملا باز هست
و از نظر فریم هیچ مشکلی کسی سوالی هم داشت تو این ضمینه تو تاپیک مشکلات باز ی مطرح کنه حتما خودم راهنمایش می کنم
پس خواهشا جو بی خود ندهید من خودم بازی را رو 1080 دارم می رم جلو با اینکه قبلا نسخه xboxرفته بودم ولی همانطور که انتظار داشتم بازی واقعا عالی روش کار شده و به بهترین شکل ممکن می تونه برای تمام pc باز ها یک تجربه تکرار نشدنی باشه
از نظر افکت های دود و نور و انصافا می تونم بگم تو هیچ باز یالبته تو شب همچین چیزی را تا الان رو pcنداشتیم :d
بافت ها تکسچر ها تقریبا رو ی تمام اجسام در دیوار .گیاهان و ............به بهترین شکل ممکن وجود داره
تقریبا هیچ ایرادی از نظری تکنیکی نمی توان از بازی گرفت
درمورد گیم پلی هم بگم شاید به نظر خیلی ها تکراری باشه ولی به شخصه گیم پلی بازی جز 5 گیم پلی برتری هست که تا الان دیده ام
در ضمن همیشه حس ترس و دردسر شمارا تا اخر بازی همراهی می کنه
یک چیز دیگه هم بگم در مورد اهنگ های باز یکه تو اینجا زیاد بهش اشاره نشده
اخر هر مرحله یک موسیقی براتون میزاره که واقعا زیبا هست و میشه گفت تک
یک چند تا عکس براتون اپلود کردم تا طرفداران بازی لذت ببرنند
:d

آخرین ویرایش:
اینم عکس برای دوستان درخواست داده بودن با فریم بذارم سعی کردم از جاهایی که کمترین فریم رو دادن عکس بذارم

ساعت دو شبم هست

یه چیز خیلی جالب برای من من این هستش که داخل نسخه ی من nightmare هم هست یعنی 3 تا dlc دارم اخریه هم هست جریان چیه خودم کف کردم

راستی یک خبر بهتون بدم دوستانی که بخاطر dlcبازی را می گیرند dlcها از اول باز هستند می تونید از اول هر کدوم که خواستید برید

عه جدی میگی !؟
یعنی DLC ها توی منوی اولیه ی بازی هستند ؟
اگه اینطور باشه که خیلی خوبه چون همین الان می خواستم یه پیغام بهت بفرستم که بازی رو تموم کردی سیوت رو برام آپلود کنی چون فقط می خوام DLC ها رو برم ! :دی
پس دیگه نیاز نیست یه بار دیگه بازی رو تموم کنیم ... ( تو این ترافیک بازی این یه خبر عالی می تونه باشه ! :دی )

یه چیز خیلی جالب برای من من این هستش که داخل نسخه ی من nightmare هم هست یعنی 3 تا dlc دارم اخریه هم هست جریان چیه خودم کف کردم
آون به American Nightmare مربوط نیست ! درجه سختی بازی هستش
DLC ها هنگام انتخاب Episodes تو منوی اول بازی میتونی Special 1 - Special 2 رو انتخاب کنی که Signal - Writer هستن

اینم عکس برای دوستان درخواست داده بودن با فریم بذارم سعی کردم از جاهایی که کمترین فریم رو دادن عکس بذارم

ساعت دو شبم هست

خوب تو چه سطح گرافیک و با چه کارت گرافیکی

جدی میگی !؟
یعنی DLC ها توی منوی اولیه ی بازی هستند ؟
اگه اینطور باشه که خیلی خوبه چون همین الان می خواستم یه پیغام بهت بفرستم که بازی رو تموم کردی سیوت رو برام آپلود کنی چون فقط می خوام DLC ها رو برم ! :biggrin1:
پس دیگه نیاز نیست یه بار دیگه بازی رو تموم کنیم ... ( تو این ترافیک بازی این یه خبر عالی می تونه باشه ! :biggrin1: )
اره عزیز ولی بیش از اول برو واقعا یک چیز دیگه شده

خوب هر چی میری جلوتر واقعا ادم لذت بیشتری می بره از بازی
بعد از ویچر 2 و کرایسیس2 و این به نظرم سومین بازی هست که از نظر تکنیکی حرف های زیادی برای گفتن داره

خوب تو چه سطح گرافیک و با چه کارت گرافیکی

آون به American Nightmare مربوط نیست ! درجه سختی بازی هستش
DLC ها هنگام انتخاب Episodes تو منوی اول بازی میتونی Special 1 - Special 2 رو انتخاب کنی که Signal - Writer هستن

:d اون که DLC نیست !!! اون Episode 1 خوده بازی اصلی هست (بازی 6 تا Eipisode کلا) ... DLC ها فقط Signal - Writer هستش

پس اونجا چی کار می کنه؟ الان یادم افتادم اسم اولین قسمتش nightmare بود حرکت بسیار بسیار مسخره ای زدن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or