Alan Wake | PC

EC.png

Remedy بالاخره رسما تایید کرد Alan Wake در Q1 2012 برای PC نیز عرضه خواهد شد ، این پک علاوه بر دارا بودن نسخه ی اصلی 2 DLC عرضه شده برای XBLA به نام های The Signal و The Writer را نیز دارا خواهد بود .

اولین تصاویر منتشر شده از نسخه ی PC

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy and fifa13
محمد داری رو چه تنظیماتی بازی میکنی؟ maximum ؟
الان این عکس رو من از ویدو یوتوب کپچر کردم انگار نورپردازی یه مقدار متفاوته :d
59063706473774869217.jpg

نورپردازی فرق نمیکنه ، فقط توی عکسی که تو گذاشتی ابرای آسمون خیلی کمتر هستن و همین باعث شده نور خورشید بیشتر توی عکس نمایان باشه.

ببخشید
جو بازی خیلی ترسناک
بنده از سبک ترسناک متنفرم میگم میشه اینو بازی کنم
من بازی هایی مثل fear رو بازی کردم

نه بابا زیاد ترسناک نیست و چیز چندش آوری هم نداره..

محمد داری رو چه تنظیماتی بازی میکنی؟ maximum ؟
الان این عکس رو من از ویدو یوتوب کپچر کردم انگار نورپردازی یه مقدار متفاوته :d
59063706473774869217.jpg

همه چیز روی ماکسیموم تنظیم شده

---------- نوشته در 10:40 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:34 AM ارسال شده بود ----------

چشم بسته غیب میگی برا خودت؟ کی بازی کوبید! فقط از روی اون بنچمارک ها گفتیم به نظر سنگین میاد که هست!
اینجا جاش نیس ولی این بنچمارک بازیه روی HQ فریم بازی رو بهترین کارت ها تا 30 هم پایین میاد حتی رو 1680x1050 بقیه بنچ ها تو تاپیک بنچمارک گذاشتم.

تایید میشه
توی قسمتی که الن میره کلید ویلا رو بگیره افت فریم داد
بازی سنگینه به نظرم ،یه مقدار بیش از حدی که باید باشه.
اون اوایل و مرحله نایتمری که دیشب شات هاش رو گذاشتم عالی بود و من چون کار داشتم زود سیستم رو خاموش کردم و ادامش رو نرفتم ولی امروز صبح که بازی رو شروع کردم تا اومدیم شهر این مشکل افت فریم شروع شد.
به نظر میاد یکی از تنظیمات بازی رو باید تصحیح کرد چون زیاد از حد فشار میاره

دوستان 100% بدون HUD بازی کنید، محشره :دی

کسایی هم که روی 360 بازی کردن بهشون پیشنهاد میکنم روی یه سیستم قوی و بدون HUD بازی کنند تا بفهمن Alan wake یعنی چی! نورپردازی از تو مانیتور می پاشه بیرون:دی

این رمدی نسل بعد میخواد دیگه چیکار کنه !

کسایی هم که روی 360 بازی کردن بهشون پیشنهاد میکنم روی یه سیستم قوی و بدون HUD بازی کنند تا بفهمن Alan wake یعنی چی! نورپردازی از تو مانیتور می پاشه بیرون:دی
لازم به گفتن نیست :دی خیلی جالبه نسخه 360 اونم با تنظیمات low نورپردازی بهترین نسله :lol: الان pc با تنظیمات high ؟!!! کلا remedy یه انجینی ساخته از لحاظ سایه ها و نورپردازی نسله بعده . واقعا انجین خدایی ساختن فقط باید بلد باشن چطوری ازش تو بازی استفاده کنن .کلا به نظر من موتوری نیست که از لحظ real time بودن محیط را چنین رند کنه تنها موردی که اجازه نمیده نمره کامل بگیره همین انیمیشنهاش هست که اگه یه دسترویی روش بکشن دیگه شاخ شکن میشه :دی از اون فیزیک قدرت مندش هم استفاده کنند دیگه هیچی !

این تصاویر مقایسه نسخه 360 با pc در سایز بزرگ . خداشون باهم فرق داره نورپردازی هم خیلی بهتره و چه از لحظ سایه ها و جزئیات و رزولیشن و ........

86182962168747940671.jpg

41171581572544403280.jpg

25645236435100667639.jpg

14573805123435691395.jpg

لازم به گفتن نیست :دی خیلی جالبه نسخه 360 اونم با تنظیمات low نورپردازی بهترین نسله :lol: الان pc با تنظیمات high ؟!!! کلا remedy یه انجینی ساخته از لحاظ سایه ها و نورپردازی نسله بعده . واقعا انجین خدایی ساختن فقط باید بلد باشن چطوری ازش تو بازی استفاده کنن .کلا به نظر من موتوری نیست که از لحظ real time بودن محیط را چنین رند کنه تنها موردی که اجازه نمیده نمره کامل بگیره همین انیمیشنهاش هست که اگه یه دسترویی روش بکشن دیگه شاخ شکن میشه :دی از اون فیزیک قدرت مندش هم استفاده کنند دیگه هیچی !

این تصاویر مقایسه نسخه 360 با pc در سایز بزرگ . خداشون باهم فرق داره نورپردازی هم خیلی بهتره و چه از لحظ سایه ها و جزئیات و رزولیشن و ........

[/SPOILER]
رنگ بازی بهتره و تصاویر شفافتر شده - نور پردازی هم فرقه چندانی نکرده اما همه نورهای محیط مقداری پرتر به نظر میرسه ولی به نظر من زیاد فرق ندارن .... ... ولی 100% موافقم که در نورپردازی alan wake حرف زیاد برای گفتن داره ! پرچمش بالاست
جزییات حیلی چیزها بالاتر نرفته ! فقط روی Texture هایی که تو بازی زیاد توی چشم کار کردن مقداری و افزایش Res و AA هم خودش بازی رو صیقل اضافی داده رو PC - به هر حال دمشون خیلی گرم بازی بسیار از Xbox360 جالبتر شده با این پیشترفتهای کم اما ارزشمند !
-----------------------------
من با سیستم تا الان تا Episode 2 رفتم ... به نظره من بازی سنگین نیست . هیچ افت فریمی نداشتم .... کمترینم نهاینا 50 بود -

شما با این سیستم هیولا انتظار افت فریم هم داری!؟ :biggrin1:
همینو بگو :دی فضا پیما بسته داره بازی می کنه بعد می گه افت فریم ندارم :دی

ببخشید
جو بازی خیلی ترسناک
بنده از سبک ترسناک متنفرم میگم میشه اینو بازی کنم
من بازی هایی مثل fear رو بازی کردم
بازی به هیچ وجه ترسناک نیست، یعنی برای من که نبود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or