Alan Wake | PC

EC.png

Remedy بالاخره رسما تایید کرد Alan Wake در Q1 2012 برای PC نیز عرضه خواهد شد ، این پک علاوه بر دارا بودن نسخه ی اصلی 2 DLC عرضه شده برای XBLA به نام های The Signal و The Writer را نیز دارا خواهد بود .

اولین تصاویر منتشر شده از نسخه ی PC

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy and fifa13
مطمئن باشید American Nightmare برای PC هم تایید میشه دیر زود داره ولی سوخت سوز نداره اول باید خوب رو 360 آبش کشیده بشه! بعد میاد اینور:d

شما xpadder رو نصب کن شاید درست شه
ولی من هیچ وقت بازی هارو با دسته بازی نمیکنم اصلا فکرشم برام عذاب آوره که از بین این همه دکمه کلی کار کنی پیدا کنی
موس به اون راحتی و جادار

----------------------------------------

راستی این DLC هایی که اینقدر حرفش هست هموناییه که توی پوشه ی اگه اشتباه نکنم video هست؟؟؟
DLC1 & DLC2
همیناست؟؟؟؟

یا باید دانلود کنیم؟؟

ولی من هیچ وقت بازی هارو با دسته بازی نمیکنم اصلا فکرشم برام عذاب آوره که از بین این همه دکمه کلی کار کنی پیدا کنی
موس به اون راحتی و جادار

----------------------------------------

راستی این DLC هایی که اینقدر حرفش هست هموناییه که توی پوشه ی اگه اشتباه نکنم video هست؟؟؟
DLC1 & DLC2
همیناست؟؟؟؟

یا باید دانلود کنیم؟؟
دانلود لازم نیست، از خود بازی اجرا میشن DLC ها

موس به اون راحتی و جادار

من به دسته عادت کردم ...
در ضمن این Xpadder که گفتید چی هست ؟! روی خود بازیه یا باید دانلود کنم ؟!

من به دسته عادت کردم ...
در ضمن این Xpadder که گفتید چی هست ؟! روی خود بازیه یا باید دانلود کنم ؟!
نه این یک چیزه که قبلنا تاپیکش توی مشکلات بازی ها بود که دیگه قدیمی شد
کارش اینه که دسته ی xbox ؤو به کامپیوتر میشناسونه و وقتی مثلا دسته وصل میکنی به کامپیوتر و میری تو بازی میبینی هنوز میگه مثلا Space to jump ولی وقتی این نرم افزار رو نصب کنی اون میشه X .
نرم افزار هم حجمش کمه روی برخی از بازی ها جواب میده باید فایل EXE رو توی پوشه بازی کپی کنی بعد اجراش کنی خودش یک فایل dll و ini میسازه که وقتی وارد بازی بشی ردیف میکنه بازی رو.

---------- نوشته در 07:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:09 PM ارسال شده بود ----------

دانلود لازم نیست، از خود بازی اجرا میشن DLC ها
من نسخه ی بلک باکس دانلود کردم داره ولی پس چرا همش فایل bik هست؟؟
توی پوشه ی video هست!!!

الان مال من 2 پارت خراب دانلود شده برای همین پارت تکراری قالب کردم بهش بازی نصفه نصب شد
همه جزئیات نصب شد به غیر از پوشه video بازی
برای همین یک دفعه وقتی میخواد کاتسنز نشون بده گیر میکنه باید تند تند enter رو بزنی تا یک فیرم یک فریم بره جلو آخرشم کرش میکنه:دی

دوستان باید اقعیت رو گفت
اوایل بازی بسیار سرگرم کننده است و گیم پلی و گرافیک به شما لذت خاصی میده
اما پس از چند ساعت بازی گیم پلی بسیار یکنواخت میشه
فقط باید یه کار بکنی با چراغ قوه اونا را روشن کنی بعد با اسلحه بترکونینشون همین و بس
البته داستان جالبی داره
هرچند بعضی جاها alan از یه کند ذهن احمق تره

دوستان باید اقعیت رو گفت
اوایل بازی بسیار سرگرم کننده است و گیم پلی و گرافیک به شما لذت خاصی میده
اما پس از چند ساعت بازی گیم پلی بسیار یکنواخت میشه
فقط باید یه کار بکنی با چراغ قوه اونا را روشن کنی بعد با اسلحه بترکونینشون همین و بس
البته داستان جالبی داره
هرچند بعضی جاها alan از یه کند ذهن احمق تره

مثلا کجاها؟

من خودم براي دو هفته Xbox دستم بود و سعي كردم اكثر انحصاري رو تموم كنم ( قضيه مال پارسال هست ! ) . اول از همه Gears 2 رو تموم كردم و واقعا لذت بردم و بعد از اون سراغ Alan W رفتم و واقعا اوايل بازي برام رويايي بود و واقعا داشتم لذتي فوق العاده ميبردم اما حقا اواسط كه رسيدم بازي از يه فرمول يكنواخت استفاده ميكرد و بازي تكراري و خسته كننده ميشد و تنها عامل نگه دارنده بازيباز ميشد داستان بازي كه ميخواستي ببيني چطور ميشه !!! نكته ايي كه در بازي هاي MAX 1 , 2 هيچوقت نديدم و هميشه بازيباز ترغيب ميشد بازي كنه و هيچگاه خسته نميشد ! ولي در كل بازي فوق العاده اي هست و با اينحال همون 8 تا 8.5 كاملا نمره عادانه اي هست

بازي اوايل عالي و طوفاني هست اما از اواسط به بعد تكراري !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or