Alan Wake | PC

EC.png

Remedy بالاخره رسما تایید کرد Alan Wake در Q1 2012 برای PC نیز عرضه خواهد شد ، این پک علاوه بر دارا بودن نسخه ی اصلی 2 DLC عرضه شده برای XBLA به نام های The Signal و The Writer را نیز دارا خواهد بود .

اولین تصاویر منتشر شده از نسخه ی PC

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy and fifa13
دوستان بازی های ترسناک رو باید تو تاریکی بازی کنید مخصوصا این !
تو روز بازی می کنید بعد اخر مثل یک سری میاید می گید خسته کننده بود !

بازی به هیچ وجه خسته کننده نمیشه ، بلکه کوتاه تر از اونیه که بخواد به خسته کنندگی برسه !
در عوض داستان به قدری زیبا و جذاب روایت میشه که وقتی بازی رو تموم کنید بلافاصله له له میزنید تا نسخه ی دومش منتشر بشه !

نمی دونم دیگه به چه زبونی باید گفته بشه alan wake یه بازی "صرفا" Horror نیست که بخوای همش موقع بازی کردن حس ترس داشته باشی...بیشتر یه نوع استرس وارد می کنه تا ترس.

نمی دونم دیگه به چه زبونی باید گفته بشه alan wake یه بازی "صرفا" Horror نیست که بخوای همش موقع بازی کردن حس ترس داشته باشی...بیشتر یه نوع استرس وارد می کنه تا ترس.

عزیز خودم بازی کردم رو 360 می دونم چه حسی داره و بله بیشتر استرس ولی بازم بازی کردن تو روز کمتر از بازی کردن تو هوای تاریک هست !

حرفتون کاملا درسته آقای جواد عزیز ، اما لحنتون یه جوری هست که دوست دارید نظرتون رو بر ایشون تحمیل کنید ، هر کسی نظری داره وبرای خودش مقدم و عالی هست ، و حتی ممکن هست کسی این بازی رو یه بازی Rpg یا حتی Adventure بدونه ولی باید بهش احترام گذاشت
بازم معذرت از اینکه زیاد صحبت شد...باتشکر

شروع بازی واقعا عالیه!!!!
کامل میخکوب میکنه آدم رو که دیگه نمیتونی از پشتش پاشی!!
همون اول میخش رو محکم میکوبه بازی!!!
بازی هم که اصلا سنگین نیست حداقل رو سیستم من!!:d
با 5830 و cpu phenom x4 نهایت گرافیک روون اجرا میشه!!

با این وجود بازم رفتن بازی توی شب و تنهایی استرسش بیشتره و Arman210 چندان بی ربط نمی گه

دقیقا؛
یادمه میگفتن یه نوع سبک روانشناسانه هست که تو این سبک اولین بازی هستش.

بحثی شد در این مورد بله آقای آرمان هم درست میگن کلا تو فضای تاریک هم استرس و ترس زیاد میشه و هم حالش بیشتر هست واقعا وقتی در اون جنگل تاریک مرحله اول گرفتار هستیم پیدا کردن مکانی که چراغ و روشنایی مناسب داره مخصوصا اگر اتاق کوچکی هم باشه حس خوبی داره در کل بازی لوکیشن های جالبی داره و داستان مثل یک فیلم سینمایی روایت میشه

دقیقا درست میگی.بازی رو تو شب،اونم تنها و با هدفون بازی کنید.اونوقت بهتون میگم چه حالی میشید:d

دوستان من یه سوال دارم که من نسخه 360 رو تا اخر رفتم
الان میخوام بدونم که این dlc بازی از همون اول باز هست یا اول باید بازی رو باید تموم کرد تاdlc باز بشه

بازیش واقعا حس ترس رو به آدم القاء میکنه،اگه جرئت دارین موقع بازی برقا رو خاموش کنین،نصف شبم بازی کنین:d
موسیقی متنشم فوق العادست>:d

اصلاً فک نمی کردم بعد چندین دفعه بازی کردن ِ alan wake رو 360 ، این بازی اینقدر جذابیت داشته باشه که رو pc هم تا آخرش برم ! انصافاً روایت داستان بینظیره ، گیم پلی هم به نظرم به هیچ عنوان خسته کننده نرسید مخصوصاً تو DLC ها که اکشن بازی خیلی خوب بالانس شده بود . البته شایدم یکی از دلایلش کیفیت فوق العاده نسخه pc نسبت 360 باشه که باعث شده بازی بسیار جذاب تر و خوش رنگ و لعاب تر به نظر برسه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or