Alan Wake | PC

EC.png

Remedy بالاخره رسما تایید کرد Alan Wake در Q1 2012 برای PC نیز عرضه خواهد شد ، این پک علاوه بر دارا بودن نسخه ی اصلی 2 DLC عرضه شده برای XBLA به نام های The Signal و The Writer را نیز دارا خواهد بود .

اولین تصاویر منتشر شده از نسخه ی PC

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy and fifa13
میگم نسخه 360 ـش اینقدر تار نبودا :دی کاملا مشخصه نسخه PC بهتره (که خب بعد از 2 سال از عرضه بازی بایدم بهتر بشه :دی) ولی دیگه 360 ـش اینجوری که تو این عکس ها نشون میده داغون نبود، من خودم چند وقت پیش دوباره بازی کردم گرافیکش خیلی بهتر از این عکس ها بود :دی در هر صورت امیدوارم نسخه PC ـش هر چی زودتر عرضه بشه، خیلی وقته تو کف DLC هاش موندم. DLC ها هم باهاشه دیگه؟ :دی

میگم نسخه 360 ـش اینقدر تار نبودا :دی کاملا مشخصه نسخه PC بهتره (که خب بعد از 2 سال از عرضه بازی بایدم بهتر بشه :دی) ولی دیگه 360 ـش اینجوری که تو این عکس ها نشون میده داغون نبود، من خودم چند وقت پیش دوباره بازی کردم گرافیکش خیلی بهتر از این عکس ها بود :دی در هر صورت امیدوارم نسخه PC ـش هر چی زودتر عرضه بشه، خیلی وقته تو کف DLC هاش موندم. DLC ها هم باهاشه دیگه؟ :دی

آره هردوش هس :دی.

میگم نسخه 360 ـش اینقدر تار نبودا :biggrin1: کاملا مشخصه نسخه PC بهتره (که خب بعد از 2 سال از عرضه بازی بایدم بهتر بشه :biggrin1:) ولی دیگه 360 ـش اینجوری که تو این عکس ها نشون میده داغون نبود، من خودم چند وقت پیش دوباره بازی کردم گرافیکش خیلی بهتر از این عکس ها بود :biggrin1: در هر صورت امیدوارم نسخه PC ـش هر چی زودتر عرضه بشه، خیلی وقته تو کف DLC هاش موندم. DLC ها هم باهاشه دیگه؟ :biggrin1:
اومدم همین رو بگم ! :دی عکس های 360ـش خیلی تارتر از چیزی هست که توی بازی بود ! :دی آدم فکر میکنه مخصوصآ توی عکس ها زدن تو سر نسخه 360 تا نسخه PC بهتر جلوه کنه ! :دی

اومدم همین رو بگم ! :دی عکس های 360ـش خیلی تارتر از چیزی هست که توی بازی بود ! :دی آدم فکر میکنه مخصوصآ توی عکس ها زدن تو سر نسخه 360 تا نسخه PC بهتر جلوه کنه ! :دی
دلیلش این هست که عکس ها از video یوتوب کپچر شده و کیفیت هر دو نسخه تحت شعاع قرار گرفته ، هیج ربطی به دستکاری این حرف ها نداره :d احتمالاً اختلاف بازم از این بیشتر باشه چون نسخه pc رو با رزولوشن 1920x1080 بازی میکنی ولی تو این ویدئو به خاطر اینکه تصاویر در سایز اصلیشون کپچر نشدن یه مقدار به نسخه 360 کمک شده :d
================
نمی دونم دوستان لینک ویدئو صفحه پیش که حمید رضا گذاشت رو دیدن یا نه ولی همون جوری که حدس میزدم اختلاف خیلی زیادِه مخصوصاً تو یسری افکت ها ، از طرف دیگه در نسخه pc رنگ های خیلی غنی تر و زننده تر بنظر میرسن . یکی دیگه از حسن های نسخه pc این هست که از اون حجم اضافی افکت مه که تو نسخه 360 بکار بردن که یکی از دلایلش جدا از اینکه قرار بود به اتمسفر بازی کمک کنه احتمالاً واسه این بوده که از حجم و بار سنگین جزییات کم کنن (چون همون طوری که گفتم انجین wake محیط بازی رو به صورت OW رندر میکنه ) در صورتی که تو نسخه pc با میدان دید بسیار بهتری نسبت به 360 رو به رو هستیم .

وای خدا با اینکه نسخه X360 رو بازی کردم
ولی لحظه شماری میکنم تا نسخه پی سی رو بازی کنم...
چون واقعا pc یه چیز دیگه است.....................:x

3 روز دیگه بازی میاد :d چه حالی بکنیم خیلی دوست داشتم DLC هاش رو بازی کنم :d
دقیقا. منم دیگه دارم واسش ثانیه شماری میکنم:d من که خودش رو هم تا حالا نتونستم بازی کنم و همیشه آرزو میکردم رو pc بیادش. dlc هاشم که دیگه واسم نور علی نوره:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or