Alan Wake | PC

EC.png

Remedy بالاخره رسما تایید کرد Alan Wake در Q1 2012 برای PC نیز عرضه خواهد شد ، این پک علاوه بر دارا بودن نسخه ی اصلی 2 DLC عرضه شده برای XBLA به نام های The Signal و The Writer را نیز دارا خواهد بود .

اولین تصاویر منتشر شده از نسخه ی PC

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy and fifa13
مصطفی جان من خودم از طرفدارای و برخلاف خیلی ها که بازی رو کوبیدن از لحظه لحظه ی بازی لذت بردم
سیستم AA ی فوق العادش و نورپردازی خیره کنندش رو هم همیشه مورد ستایش قرار دادم
تمام این افکت و ها و ... رو هم ازشون خبر دارم
ولی یه مساله ای این وسط هست ، اونم اینه که اگه قرار باشه بازی به گونه ای باشه که با یه کارت 600-700 دلاری هم نشه ازش 60 فریم گرفت ، بدرد دنیای امروز نمیخوره . تمام
این چیزایی که داره از بازی و نحوه ی اجراش روی PC مشخص میشه ، نشون میده بازی Optimize نیست به هیچ عنوان
مگه فقط AW آپشن هایی مثه Depth of Field و ... داشته ؟
کرایسیس 2 که خداوندگار این جنگولک بازیا و افکت های مختلف بود بازم روی DX9 با یه کارت 560 یا 570 به راحتی 60 فریم ثابت میگرفتی .
خوب چندتا نکته باید در نظر بگیری :d
1- اینکه remedy یه تیم کوچیک هست 2- اینکه با همین تیم کوچیک دارن رو سه تا پروژه همزمان کار میکنن 3- اینکه گفتم یکی بودن نام افکت صرفاً به نتیجه ی یکسان ختم نمیشه و مهم نحوه بکارگیری و کیفیتی هست که به نمایش میذارن. 4- یکی از فرق های alan wake با بازی های دیگه این هست که جزییات و آبجکت ها و کلاً هر چیزی که در DD بازی میبینی همزمان و به صورت 3d رندر میشه صرفاً واسه میدان دید از یه عکس باکفیت استفاده نکردن ؛ در حقیقت انجین بازی از همون اول هم به صورت OW طراحی شده بود حتی تو Tech دموهای اولیه ایی که نشون دادن یه قابلیت وجود داشت که دوربین بازی رو به هرکجای محیط میخواستی میتونستی آزادانه حرکت بدی.

ولی در هر صورت حرفت درسته سیستم خیلی سنگینی میخواد حالا باید منتظر بشیم و ببنیم این سنگینی بیش از حد قابل قبول هست یا نه :d

من نمیدونم چرا ملت از این بازی بدشون میاد.....
در حالی که من دارم له له میزنم برای بازی کردنش.....
میگن گیم پلیش خیلی یکنواخته.....
خب همه بازیا رو بخواییم در نظر بگیریم،از اول تا اخر یه نوع گیم پلی دارن.
اونایی که بازی کردن نظرشون چیه؟:-/

شما سخت نگیرید اونا از این گنج چیزی نمی دونند:d

افراد زیادی رو دیدم که طرفدار سرسخت این بازی بودن و از اون به عنوان یکی از بهترین تجربه هاشون در این نسل یاد میکنن. در نقد های بازی از داستان و داستان پردازی بازی خیلی تعریف شده و نشون میده که Sam Lake به خوبی از عهده اش بر اومده. به نظر من اگر داستانش درگیر کننده باشه میتونه ضعف تکراری و یکنواخت شدن (البته برای بعضی ها) رو کاملا بپوشونه ...

اینجور که بوش میاد، مشکل موتور بازی تو رندر محیط هایی که هیچ دسترسی بهش نداری رو حل نکردن.

چون عملا توی نسخه 360 بازی جوری بود که تمام محیط بازی رندر میشد و اگر موانع نبودن میتونستی بهشون دسترسی داشته باشی به خاطر سبک OW که اول مد نظر داشتن.
اینو انگار روی PC هم حل نکردن.
به هر حال بازی پورت هست نمیتونید توقع شاهکار داشته باشید. مطمئنا بعد از عرضه با چندتا پچ مشکل رو حل میکنند.

بازی هایی مثل BF3 یا Crysis که لیدشون برای PC بود قبل از عرضه ی پچ اوضاعشون وخیم تر بود.

یه ویدیو از تفاوت نسخه ی 360 و PC اومده که براتون لینکشو میذارم. واقعا از لحاظ گرافیکی و RES فوق العاده با هم فرق میکنن. به شخصه فکر نمیکردم نسخه ی PC تا این حد سرتر باشه. در ضمن تنظیمات گرافیکی نسخه ی PC ماکزیموم هست.

دوستان عزیز بحث داره به بی راهه میره ! حواستون رو جمع کنید تا کسی اخطار نگیره !

بازی هم 5 روز دیگه میاد همه میبینیم چی از آب دراومده !

بازی گیم پلی یکنواختی داره ولی اصلا اینو احساس نمی کنی چون این بازی بخاطر داستانش مشهوره نه چیز دیگه ای

گفتم این توضیحات سازنده هارو بزارم بخونید.

The PC version looks absolutely beautiful. We’re bringing the game to life in a whole new way,” says Markus Mäki, CTO at Remedy.” With our history of PC titles, such as Max Payne, Max Payne 2 and Death Rally, Remedy has always wanted to bring a PC version of Alan Wake to the gamers’ fingertips. Now we can! We’re glad to be able to self-publish the title on Steam and work with Nordic Games to bring Wake to retail. We’re very proud of what we’ve done so far with Wake – but for gamers who’ve always wanted the “every setting maxed out” experience, the modern PC hardware takes Alan Wake to new heights… and we bring the high definition goods. Believe it: You’ve never seen Alan Wake looking like this
.
گفته که بازی به خوبی برای PC میکس شده و شما چیزی رو از الن ویک خواهید دید که تا به حال نظیرش رو ندیدیدن و خیلی هم خوشحالن که این حرکت رو رفتن.
من خودم به شخصه موندم چه طوری یه هفته رو بگذرونم :|.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or