Alan Wake | PC

EC.png

Remedy بالاخره رسما تایید کرد Alan Wake در Q1 2012 برای PC نیز عرضه خواهد شد ، این پک علاوه بر دارا بودن نسخه ی اصلی 2 DLC عرضه شده برای XBLA به نام های The Signal و The Writer را نیز دارا خواهد بود .

اولین تصاویر منتشر شده از نسخه ی PC

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy and fifa13
جزییاتی از نسخه های مختلف عنوان Alan wake :

• Standard Edition:
  • Premium packaging
  • Disc 1: Main game plus both DLCs – “The Signal” and “The Writer”.
  • Disc 2: OST of the game including 13 Tracks (Audio-CD).
  • Six post cards with different pictures/scenes from the game.
  • Manual.
  • One poster (printed on both sides).
  • Seven stickers with different pictures/scenes/characters from the game.

• Collector’s Edition
  • Premium packaging.
  • Disc 1: Main game plus both DLCs “The Signal” and “The Writer”; Additionally, the main game of the LCE contains audio commentary and background information by Remedy, which can be switched on in addition to the game.
  • Disc 2: OST of the game including 13 Tracks (Audio-CD).
  • Disc 3: Bonus Disc: History of Remedy, Making of “Alan Wake”, Making of a thriller, music videos by the “Old gods of Asgard”, several trailers to the game, Storyboard (witch concept art) as a movie clip.
  • The “Alan Wake Files”; 144 pages with evidence on the mysterious incidents around Alan Wake and Bright Falls, compiled by the fictitious author Clay Steward (same print format as the game manual).
  • Six post cards with different pictures/scenes from the game.
  • Manual.
  • One poster (printed on both sides).
  • Seven stickers with different pictures/scenes/characters from the game.

اون چیزی که شما میگید یه Upscaleـه که توسط کنسول انجام میشه و کیفیتش با رزولوشن Native فرق داره. همونطور که دوستمون kayne گفت بازی رو 360 در رزولوشن بومی 960x540 اجرا میشد که همین رزولوشن Sub HD ضربه ی بزرگی به کیفیت بصری بازی وارد کرد ...

ممنون فقط می خوام بدونم رزولوشن بازی تو X360 رو از کجا میشه فهمید چقدره و تغییرش داد ؟

ممنون فقط می خوام بدونم رزولوشن بازی تو X360 رو از کجا میشه فهمید چقدره و تغییرش داد ؟
برا گرفتن جواب این سوال های اختصاصی باید بری بخش مربوط نه بخش PC اینجا جوابت رو نمیگیری.

برا گرفتن جواب این سوال های اختصاصی باید بری بخش مربوط نه بخش PC اینجا جوابت رو نمیگیری.

بخش 360 ـه الان اینجا؟

ممنون دوستان
اینجا بخش 360 نیست. منتها چون دوستان گفتند آلن ویک رو 360 فول اچ دی نبوده ، می خواستم بدونم چجوری میشه رزولوشنش رو متوجه شد و یا تو 360 تغییر داد تا بتونم بعد از اومدن نسخه PC آلن ویک ، مقایسه کنم.

اگه میخواد اونطوری فریم بده که توی بنچمارک بالا نتایجش ثبت شده ، همون بهتر که نیاد . مسخرست با یه 580 نتونی 60 فریم ثابت بگیری . اونم روی DX9 !
بخاطر یه رزولوشن و یه مقدار تکسچر بهتر که نباید این قدر سنگین بشه بازی

ممنون دوستان
اینجا بخش 360 نیست. منتها چون دوستان گفتند آلن ویک رو 360 فول اچ دی نبوده ، می خواستم بدونم چجوری میشه رزولوشنش رو متوجه شد و یا تو 360 تغییر داد تا بتونم بعد از اومدن نسخه PC آلن ویک ، مقایسه کنم.

دوست عزیز به جز تعداد محدودی بازی که اکثرا هم جز بازیهای Arcade هستند ، هیچ کدوم از بازیهای این نسل روی کنسول به صورت Full HD نبوده ، تمام بازیهایی رو که با رزولوشن 1920*1080 بازی میکنید ، درواقع رزولوشن Up Scale شدست که هرگز اون کیفیت رزولوشن Native رو نداره که روی PC میبینید .
برای این که بفهمید که هر بازی با چه روزلوشنی اجرا میشه (منظورم رزولوشن Native هست که خود Developer بازی رو با اون روزولوشن برای کنسول ساخته) ، میتونید توی اینترنت بگردید و لیست هایی هست که مشخصات اجرای تمام بازی ها رو نوشته . بازی AW ازون دست بازیهایی بود که حتی روی 1280*720 ،که رزولوشن HD هست ، هم اجرا نشد ، چه برسه به Full HD که کلا کنسولهای این نسل از اجرای بازی در اون رزولوشن عاجزن !

آخرین ویرایش:
بازی نیومده بنچمارکش از کجا اومده؟ دمویی چیزی داره

اینم برای cpu هست که تقریبا دو هسته به نسبت 4 چهار هسته 20 فریم کمتر می گیره

عکس ظاهرا مشکل داشته فردا خودم اپ می کنم

آخرین ویرایش:
بازی نیومده بنچمارکش از کجا اومده؟ دمویی چیزی داره

وقتی بازی قرار هست 6 روز دیگه بیاد شک نکن الان دست همه کارشناسان هست دیگه !نوزن
دمو کجا بود :d

معمولا برای تست یا بنچارک دست کسی بازی رو نمی دن اونم یه بنچمارک خسته که خیلی ها دیگه نخوان بخرن

بد الان نه سایت های دیگه بنچمارک گذاشتن نه نقدی از بازی اومده حسین
پس یعنی می گی بنچمارک قلابی هست !!

آخرین ویرایش:
وقتی بازی قرار هست 6 روز دیگه بیاد شک نکن الان دست همه کارشناسان هست دیگه !نوزن
دمو کجا بود :d

معمولا برای تست یا بنچارک دست کسی بازی رو نمی دن اونم یه بنچمارک خسته که خیلی ها دیگه نخوان بخرن

بد الان نه سایت های دیگه بنچمارک گذاشتن نه نقدی از بازی اومده حسین

اگه میخواد اونطوری فریم بده که توی بنچمارک بالا نتایجش ثبت شده ، همون بهتر که نیاد . مسخرست با یه 580 نتونی 60 فریم ثابت بگیری . اونم روی DX9 !
بخاطر یه رزولوشن و یه مقدار تکسچر بهتر که نباید این قدر سنگین بشه بازی
دوست عزیز صفحه پیش توضیح دادم اتمسفر alan wake به واسطه افکت هایی که بکار بردن فوق العاده سنگین هست حتی جالبه بدونی DF یکی از دلایل اصلی ایی که رزولوشن بازی از 720p به 960x540 نزول پیدا کرده رو همین مورد دونسته ، همین یه تیکه برات نقل قول میکنم فک کنم کافی باشه :
Let's be frank. Atmosphere is one of the key components in making Alan Wake the game it is. There is no other game quite like it in that regard.
یه مثال ساده برات میزنم الان افکت DOF در نظر بگیر بعد ببین مثلاً تو عناوینی مثل crysis 2 و witcher 2 چه قدر از لحاظ کیفیت با نسخه کنسولی متفاوت هستن :
http://myup.ir/images/99283279880708743229.jpg
http://myup.ir/images/63730686809868398070.jpg

یا مثلاً تو این عکس نگاه کن ببین همون افکت DOF چه قدر میتونه متفاوت و در سطح و کیفیت های مختلف بکار بره :
96908496589723284921.jpg
در هر صورت alan wake از لحاظ افکت های تصویری عنوان خیلی قوی هست انتظار نداشته باش چون رو 360 اجرا شده و از لحاظ ظاهری افکت ها همون افکت های نسخه 360 هستن پس فرق خاصی با نسخه کنسولی نکرده و خیلی راحت باید فریم بگیری.
باز همون تصویر صفحه قبل میذارم فقط ببین افکت blur رو در چه کیفیت حجم و محدوده ایی و به کار بردن :
07104369667936931599.jpg

دوست عزیز صفحه پیش توضیح دادم اتمسفر alan wake به واسطه افکت هایی که بکار بردن فوق العاده سنگین هست حتی جالبه بدونی DF یکی از دلایل اصلی ایی که رزولوشن بازی از 720p به 960x540 نزول پیدا کرده رو همین مورد دونسته ، همین یه تیکه برات نقل قول میکنم فک کنم کافی باشه :

یه مثال ساده برات میزنم الان افکت DOF در نظر بگیر بعد ببین مثلاً تو عناوینی مثل crysis 2 و witcher 2 چه قدر از لحاظ کیفیت با نسخه کنسولی متفاوت هستن :
http://myup.ir/images/99283279880708743229.jpg
http://myup.ir/images/63730686809868398070.jpg

یا مثلاً تو این عکس نگاه کن ببین همون افکت DOF چه قدر میتونه متفاوت و در سطح و کیفیت های مختلف بکار بره :
96908496589723284921.jpg
در هر صورت alan wake از لحاظ افکت های تصویری عنوان خیلی قوی هست انتظار نداشته باش چون رو 360 اجرا شده و از لحاظ ظاهری افکت ها همون افکت های نسخه 360 هستن پس فرق خاصی با نسخه کنسولی نکرده و خیلی راحت باید فریم بگیری.
باز همون تصویر صفحه قبل میذارم فقط ببین افکت blur رو در چه کیفیت حجم و محدوده ایی و به کار بردن :
07104369667936931599.jpg

مصطفی جان من خودم از طرفدارای و برخلاف خیلی ها که بازی رو کوبیدن از لحظه لحظه ی بازی لذت بردم
سیستم AA ی فوق العادش و نورپردازی خیره کنندش رو هم همیشه مورد ستایش قرار دادم
تمام این افکت و ها و ... رو هم ازشون خبر دارم
ولی یه مساله ای این وسط هست ، اونم اینه که اگه قرار باشه بازی به گونه ای باشه که با یه کارت 600-700 دلاری هم نشه ازش 60 فریم گرفت ، بدرد دنیای امروز نمیخوره . تمام
این چیزایی که داره از بازی و نحوه ی اجراش روی PC مشخص میشه ، نشون میده بازی Optimize نیست به هیچ عنوان
مگه فقط AW آپشن هایی مثه Depth of Field و ... داشته ؟
کرایسیس 2 که خداوندگار این جنگولک بازیا و افکت های مختلف بود بازم روی DX9 با یه کارت 560 یا 570 به راحتی 60 فریم ثابت میگرفتی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or