Alan Wake | PC

EC.png

Remedy بالاخره رسما تایید کرد Alan Wake در Q1 2012 برای PC نیز عرضه خواهد شد ، این پک علاوه بر دارا بودن نسخه ی اصلی 2 DLC عرضه شده برای XBLA به نام های The Signal و The Writer را نیز دارا خواهد بود .

اولین تصاویر منتشر شده از نسخه ی PC

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy and fifa13
این خاموش کردن HUD واسه ورژن پی سی خداس :دی به نظرم توی بازی هایی مثل این HUD خیلی اضافیه (dead space یا مخصوصا resident evil های کلاسیک HUD نداشتن و آدم بیشتر توی بازی غرق میشد) . ولی مطمئن هم نیستم خاموش کردن HUD توی این بازی مشکل ساز نباشه، به هرحال مثال هایی که گفتم خودشون از اول بدون HUD بودن .البته شایدم یه دکمه گذاشتن واسه نشون دادن موقت HUD بزارن که در اون صورت به همه پیشنهاد میکنم 100% بدون HUD بازی کنن :دی

من خیلی گشتم اما دیدم باکس شاتی از نسخه PC وجود نداره و یا حداقل در سایز بزرگ وجود نداره. به همین خاطر دست به کار شدم و باکس شات رو خودم ساختم (مطابق با باکس شاتی که تو سایت خود بازی گذاشته شده ) .
این هم خدمت شما :
3e8ef518174e.jpg
Code:
http://1.alinks.site11.com/images/e315e7f05e9f.jpg

من از كساني هستم كه اين بازي رو تجربه كردم، و مي دونم كه يه شاهكار به تمامه معنا هستش و از تك تك ثانيه ها و لحظه هاي بازي به شدت لذت بردم و داستان و كارگرداني بازي از نظر من كه خودم كارگردان و سينما گر هستم بهترين تو صنعت گيم هستش! هر كسي نمي تونه داستان بازي رو درك كنه و اين بازي هم براي اونا ساخته نشده. داستان به طرز عجيبي ترغيب كننده هست و در اين 18 سالي كه تو دنياي گيم هستم مي تونم با جرعت بگم اين يه بازي تك و خواص هستش!
اين نظر شما هستش كه كاملا شخصيه، از طرف بقيه صحبت نكنين، منظورم جمله ي " کسانی که بازی رو قبلاَ تجربه کردن می دونن " بود. شما اينجوري فكر مي كنين! نمي دونم كي مي خواين اينو متوجه شين؟؟!؟!؟

صحبت من در مورد ِگیم پلی بازی بود؛ به عنوان کسی که 3، 4 ساله دارم زبان در سطح دانشگاه تدریس میکنم به خوبی به این واقف ام که داستان حرف نداره (اینو تو پستم هم گفتم دوست عزیز)؛ به نظرم شما لذت از داستان و پیچیدگی رو با لذت از گیم پلی که یه چیز تکنیکاله خلط میکنی؛ اگه به تاریخ بازیهایی که داستانهای قوی هم داشتن نگاه کنی (تو این ژانر ِسایکولوژیکال به خصوص سری سایلنت هیل مورد نظرمه)، عموماً بازی از نظر گیم پلی در تنگناست و به هیچ وجه نمیتونه سطح متوسطی از گیم پلی رو حفظ کنه و یا بازیباز رو با تجربه ی جدیدی از گیم پلی آشنا کنه. با شما موافقم که حضور اینجور بازیهای داستان محور و جدی تو این آشفته-بازار FPSهای آبکی و اکشنهای بی-مایه لنگه کفشی در بیابون اند، اما این شرط یک ذهن منتقده که حتا اون ژانری رو هم که دوست داره نقد کنه.

با احترام

آخه من از آدم هایی که حرف حساب حالیشون نیست بدم میاد. :|
با 4 تا عکس که کسی قضاوت نمی کنه.
مگه نمیدونین که یه سری از بچه ها اینجا بازی سازن؟ استعدادشون بیخود و بی جهت داره هدر میره.....

اولین تصویر منتشر شده از تفاوت نسخه ی 360 و PC High detail . من خودم دوسال پیش نسخه ی 360 رو انجام دادم فکر نمیکنم اینقد داغون بوده باشه.شایدم خیلی به محیط دور دقت نکردم.

اولین تصویر منتشر شده از تفاوت نسخه ی 360 و PC High detail . من خودم دوسال پیش نسخه ی 360 رو انجام دادم فکر نمیکنم اینقد داغون بوده باشه.شایدم خیلی به محیط دور دقت نکردم.

من تا جايي كه يادم مي آد نسخه 360 همينجوري بود. عكس درسته. با هر عكس جديدي كه مي بيننم بيشتر مي خوام تجربه كنم اين نسخه رو!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or