Alan Wake | PC

EC.png

Remedy بالاخره رسما تایید کرد Alan Wake در Q1 2012 برای PC نیز عرضه خواهد شد ، این پک علاوه بر دارا بودن نسخه ی اصلی 2 DLC عرضه شده برای XBLA به نام های The Signal و The Writer را نیز دارا خواهد بود .

اولین تصاویر منتشر شده از نسخه ی PC

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy and fifa13
باید همه ی بازی ها 4 هسته ای بشن 360 هم که سال 2006 اومده سه هسته ای هست اگه به تفکر شما باشه باید هنوز یک هسته ای بسازن الان skyrim برای دو هسته اپتیمایز شده خیلی خوب فریم می ده؟

ببین نوژن
بایدی در کار نیست ، بازیها باید از هر تعداد هسته که CPU داره به خوبی استفاده کنن . نه این که یه CPU ـی 2 هسته ای داشته باشید و از هر هستش 40 درصد بیشتر استفاده نشه و بازی هم لگ و افت فریم داشته باشه . این چیزی نیست جز بی مسئولیتی Developer .
وقتی سنگین ترین بازیهای PC با CPU ـی دو هسته ای فریم خوبی میده یعنی اجباری در کار نیست . ولی خب اینقدر پورت های خوشگل و قشنگ توی این چندسال برای PC اومده که حتی حاضر نشدن اولویت استفاده از CPU رو برای انجین بازی تعریف کنن ، همین باعث شده که خیلی ها فکر کنن به خودیه خود بازی 4 هسته ای بخواد یعنی خوبه ! یعنی گیمینگ پیشرفت کرده !
چرا بازی رو مثه C2 نسازن ؟ که هم روی 2 هسته ای عالی جواب بده هم 4 هسته ای ؟
در بی عرضگی بعضی از سازنده ها همین بس که من خیلی از بازیهایی که برای 2 هسته ای آپتیمایز شده بودن رو نمیتونستم روی CPU ـی 4 هسته ای به خوبی بازی کنم و خودم با تنظیم دستی بازی رو مجبور به استفاده از 4 هسته میکردم و به خوبی جواب میداد . دیگه ببین بعضی از سازنده ها تا چه اندازه Lazy هستن که حتی یه کار به این کوچیکی رو هم نمیتونستن قبل از انتشار بازی انجام بدن.

ببین نوژن
بایدی در کار نیست ، بازیها باید از هر تعداد هسته که CPU داره به خوبی استفاده کنن . نه این که یه CPU ـی 2 هسته ای داشته باشید و از هر هستش 40 درصد بیشتر استفاده نشه و بازی هم لگ و افت فریم داشته باشه . این چیزی نیست جز بی مسئولیتی Developer .
وقتی سنگین ترین بازیهای PC با CPU ـی دو هسته ای فریم خوبی میده یعنی اجباری در کار نیست . ولی خب اینقدر پورت های خوشگل و قشنگ توی این چندسال برای PC اومده که حتی حاضر نشدن اولویت استفاده از CPU رو برای انجین بازی تعریف کنن ، همین باعث شده که خیلی ها فکر کنن به خودیه خود بازی 4 هسته ای بخواد یعنی خوبه ! یعنی گیمینگ پیشرفت کرده !
چرا بازی رو مثه C2 نسازن ؟ که هم روی 2 هسته ای عالی جواب بده هم 4 هسته ای ؟
در بی عرضگی بعضی از سازنده ها همین بس که من خیلی از بازیهایی که برای 2 هسته ای آپتیمایز شده بودن رو نمیتونستم روی CPU ـی 4 هسته ای به خوبی بازی کنم و خودم با تنظیم دستی بازی رو مجبور به استفاده از 4 هسته میکردم و به خوبی جواب میداد . دیگه ببین بعضی از سازنده ها تا چه اندازه Lazy هستن که حتی یه کار به این کوچیکی رو هم نمیتونستن قبل از انتشار بازی انجام بدن.
خب این ربطی به پورت نداره.
سنگین ترین بازی های PC مثل ویتچر 2 نشون دادن که بازی ساز ها چقدر میتونن بازی هاشون رو بهینه کنند وقتی با هر پچ بازی ده فریم بهت بیشتر میده.
یا کرایسیس با کرایسیس وارهید که با اینکه کرایسیس وارهید دارای افکت های بیشتر و صحنه های شلوغ تر و اکشن تر بود فریم نسبتا بیشتری رو بهت میداد.
زیاد ارتباطی به پورت نداره.
درباره این بازی هم فعلا عرضه نشده. قبل عرضه ی BF3 هم میگفتن برای اینکه بتونید بازی رو تو بالاترین تنظیمات بازی کنید باید 560 داشته باشید و فلان ولی من با یه 460 راحت 50 تا 60 فریم میگرفتم توی آنلاین هم 30 تا 40 با بالاترین تنظیمات . . .

خب این ربطی به پورت نداره.
سنگین ترین بازی های PC مثل ویتچر 2 نشون دادن که بازی ساز ها چقدر میتونن بازی هاشون رو بهینه کنند وقتی با هر پچ بازی ده فریم بهت بیشتر میده.
یا کرایسیس با کرایسیس وارهید که با اینکه کرایسیس وارهید دارای افکت های بیشتر و صحنه های شلوغ تر و اکشن تر بود فریم نسبتا بیشتری رو بهت میداد.
زیاد ارتباطی به پورت نداره.
درباره این بازی هم فعلا عرضه نشده. قبل عرضه ی BF3 هم میگفتن برای اینکه بتونید بازی رو تو بالاترین تنظیمات بازی کنید باید 560 داشته باشید و فلان ولی من با یه 460 راحت 50 تا 60 فریم میگرفتم توی آنلاین هم 30 تا 40 با بالاترین تنظیمات . . .

چرا میثم جان ، خیلی مواقع به پورت ربط داره (نه الزاما همیشه) ، خیلی مواقع چون بازی رو از کنسول پورت میکنن و بازی برای CPU های 3 هسته ای بهینه شده باید یه سری تغییرات ایجاد کنن تا برای CPU های 2 هسته ای هم خوب جواب بده که خیلی از سازنده ها این کار رو نمیکنن.
یه سری سازنده هم مثه Capcom هستن که بقدری بازی رو تر و تمیز پورت میکنن که فقط میشه ازشون تشکر کرد.

بایدی در کار نیست چیزی که کاملا مشخص هست هنوز Core 2 ها جواب میدن هچ گونه ضربه ای هم به صنعت گیم وارد نکردن یه سازنده اگه واقعا بخواد بازی بسازه باید طیف گسترده قطعات رو PC ها ببینه PC یه کنسول با توانایی مشخص که نیست! هنوز در صد خیلی زیادی از PCGamer ها Core 2 دارن خیلی از سازنده ها هم اینو میدونن و بازیشون رو هماهنگ میکنن دیگه فک نکنم از C2 مثال بهتری داشته باشیم که رو همه مدل CPU عالی فریم میداد. به نظر هم این بحث رو تموم کنیم تاپیک منحرف میشه تا 3 4 روز دیگه مشخص میشه این AW چی از آب در میاد.

خوب بازی فردا منتشر می شه
در ضمن به نظر می رسه چون قبلا بیس بازی را ساخته اند باز ی نظر سخت افزاری مشکل خواستی نداشته باشیم فقط امیدوارم فریم ها ثابت باشه که بشه حداکثر لذت از نسخه pcبرد

این هم برای دوستداران بازی

آخرین ویرایش:
تمام بازی های بزرگ که محیط بزرگی دارن یا فیزیک بالایی دارن یا محیط پر از دشمن هست برای cpu دو هسته ای که ساخته شده افتضاح فریم می ده نمونه هاش زیاده red faction-skyrim-gta 4-hard reset- ss3

شما باید وظایف برنامه نویسی رو بین 4 هسته تقسیم کنی تا بهترین فریم ممکن رو بده و اگه دو هسته دارید بین دو هسته تقسیم بشه الان alan wake مثلا: از 90 فریم می شه 70 فریم گه این رقم عالیه

c2 هم که می گید همچین خیلی هم خوب نبود مرحله ی اخر بازی با یه cpu 4 هسته ای در فرکانس 4 گیگا به 35 فریم هم می رسید

خواه نا خواه سال دیگه با شروع نسل اینده دوره ی cpu 2 هسته ای به پایان می رسه همون طوری که این نسل تک هسته ای به تاریخ پیوست

اینجور بازی ها یه پیش زمینه هایی از نسل اینده هستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or